Kosteus kylpyhuoneessa: miten päästä eroon ikuisesti

Kosteus kylpyhuoneessa: miten päästä eroon ikuisesti

"Oma talo on minun linnoitusni" - olemme pitkään tottuneet ajattelemaan niin ja tekevät kaikkemme suojelemaan koteja tunkeilijoiden tunkeutumiselta. Lähes jokaisessa huoneistossa on rautaovet ja sisäpuhelimet, mutta monet omistajat eivät pysy siellä, varustavat talon hälytyksillä ja CCTV-kameroilla. Joitakin kutsumattomia vieraita vastaan ​​nämä varotoimet ovat kuitenkin voimattomia. Ne tunkeutuvat koteihin pienimpien seinämien, vesiputkien ja tuuletusverkkojen halkeamien läpi. Ne eivät loukkaa omaisuuttamme tai terveyttään, mutta kykenevät puolestaan ​​myrkyttämään olemassaolomme läsnäolollaan.

Joten, tänään puhumme mochrits. Ehkä olet jo tavannut nämä "hurmaavat" olennot. Kuka he ovat ja miten tapaamiset heidän kanssaan pysyvät vain muistoksi, opit tästä artikkelista.

kuvaus

Hyttyset ovat niveljalkaisia, jotka kuuluvat korkeampien syöpien luokkiin. Niiden luonnollinen elinympäristö on sama kuin muiden rapujen ja rapujen: he haluavat asettua vesistöjen rannoille. Moistice löytää kostea ja varjoisa paikka esimerkiksi kiven tai driftwood, ja odota siellä päivän, ja auringonlaskun he palaavat etsimään ruokaa.

Kaupunkien kehittymisen myötä rannikkopuutarhojen rungot siirtyivät vähitellen asuntoihimme. Siellä he löysivät paikan niille, jotka täyttävät täysin vaatimukset: pimeys ja kosteus. Itse asiassa useimmiten täitä löytyy kylpyhuoneessa.

Mokritsa kylpyhuoneessa

Usein tämä on ainoa paikka talossa, jossa auringonvalo ei tule. Siksi, kun kaupungin huoneistossa, täit muuttavat luonnollista elämäntapaansa, he alkavat näkyä aktiivista elintärkeää toimintaa paitsi yöllä myös päivällä.

Toinen pakollinen edellytys näiden niveljalkaisten miellyttävälle elämälle on vesi, koska he hengittävät silmäluomien avulla. Kaikki on selvää täällä, kylpyhuoneessa oleva vesi on aina ja harvoin, kun voit täysin suojata lattiaa ja seiniä roiskeilta.

Ruokaa mochrican etsiminen ei välttämättä jätä vessaan, koska siellä on kaikki mitä tarvitsee. Syömisessä ei ole tylsää: ne ruokkivat orgaanisia jäämiä. Kylpyhuoneessa päivittäinen ruokavalio koostuu nahasta, kääreistä lautasella, vessapapereista ja niin edelleen.

Kylpyhuone - hedelmällisin ympäristö puutalon asuntoon. Ne eivät koske talon muita huoneita. Jotta aikuiset voisivat miehittää koko asunnon, on tarpeen tuoda se todella valitettavaan tilaan: monien päivien aikana ei saa ottaa roskia pois, ei ilmasta ja kaataa kaikkea vedellä. Siksi pysyvästi eroon epämiellyttävästä naapurustosta, riittää, että järjestetään vain yksi huone talossa.

Puhdistus kylpyhuoneessa

Joten, jos kylpyhuoneessa löydät kerran olon, jossa on torakka, pitkä vaalea ruumis, antennit ja seitsemän paria paria, sinun ei pidä paniikkia. Lukekaa artikkeli huolellisesti ja yritä noudattaa siinä annettuja ohjeita.

Ovatko altat kylpyhuoneessa vaarallisia?

Huolimatta mahtavasta ulkonäöstä, täit ovat täysin turvallisia olentoja.

Epämukavimmat seuraamukset heidän kohtaamisestaan ​​ovat huudot ja squeals, joita aiheutuu enemmän yllätyksen vaikutuksesta kuin tämän harmittoman niveljalkaisen aggressiivisesta käyttäytymisestä.

Mokritsy älä pure, älä pistä ja yritä yleensä välttää ihmisten yhteyttä. Jos yrität koskettaa vikaa tai kääntää sen selälle, se todennäköisesti kääntyy ylös eikä anna mitään merkkejä elämästä, ennen kuin vaara kulkee.

Kosteus ei ole mitään sairautta, haitallisia bakteereja tai mikrobeja, joten terveydellisistä ja hygieenisistä näkökohdista ne ovat myös täysin vaarattomia. Lisäksi ne eivät pilata huonekaluja, seiniä ja viimeistelyjä (vain, jos ne eivät vaikuta mätää). Ruoanne on myös turvallinen, sillä pimeässä, viihtyisässä kylpyhuoneessa on epätodennäköistä uskaltaa ryntää ulos keittiöstä.

Huono kylpyhuone valaistus

Silti läpikuultava jalkainen olento indeksoi siistissä laattalattia, jota käytit kävellä paljain jaloin - ole miellyttävä näky, niin sen jälkeen ensimmäisen tapaamisen maasiirat parasta tehdä kaikkea, että nämä kokoukset eivät toistu.

ennaltaehkäisy

Kuten edellä mainittiin, korkea kosteus on välttämätön edellytys woodwormien olemassaololle. Siksi, jotta selviäisi niveljalkaisten naapureita, sinun on ensin "kuivaa" kylpyhuone. Ota normaalisti huoneen tuulettaminen aina vesitoimenpiteiden ottamisen jälkeen. Jos tämä on vaikeaa (esimerkiksi jos sinulla on suuri perhe tai vierekkäinen kylpyhuone), jätä kylpyhuone auki yötilaan. Älkää pelätkö, täit eivät hajoa koko huoneiston - se on liian kuiva heille. Yritä myös kerran päivässä kuivata kaikki pinnat kylpyhuoneessa.

Pyyhi pinta kylpyhuoneessa

Suorita koko kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus, tarkastele kaikkia vaikeasti tavoitettavia paikkoja, tarkista, onko niissä vettä ja likaa. Kiinnitä erityistä huomiota kylpyhuoneen, pesuallas, wc ja pesukone alle. Käsittele kaikki piilotetut kulmat puhdistusaineella. Ei ole tarvetta suorittaa tällaista puhdistusta joka päivä, mutta yritä toistaa tämä vähintään kerran kuukaudessa. Seuraavaksi sinun on huolehdittava vedeneristämisestä. Tarkista kaikki putkisto- ja vesijohtojen vuodot ja korjaa ne.

Lämmitetty pyyheteline kylpyhuoneessa

Kuivaa ilma kylpyhuoneessa auttaa pyyhe lämpimänä. Jos sen lämpö ei riitä, asenna lämmitin ja käynnistä se pari tuntia päivässä. Ei ole tarpeetonta päästää kylpyhuonekuppi.

Pakotettu ilmanvaihto kylpyhuoneessa

Jos sadonkorjuun seurauksena et löytänyt mitään, joka voisi houkutella puuteriä ja tehdä heidät pysyvästi asumaan kylpyhuoneeseesi, he todennäköisesti tulevat vierailemaan lähialueiden huoneistoista.

Tässä tapauksessa tarkista kaikki tuuletusaukot - onko reikää reikiä? Myös kannattaa katsoa lattian ja seinien läpi - ehkä löydät murtumia laattojen tai seinien välissä. Jos ne löytyvät, sulje ne ja estävät mokritsamin pääsyn asuntoosi, ei ole vaikeaa.

Kansalliset menetelmät

Aikaisempina aikoina kedon suosikkipaikka oli linnake. Se on todella missä se on todella tumma ja kostea! Siitä tuli sitten, kunnes tulimme muinaiseen kansanhoitoon saadaksemme eroon näistä olentoista.

Tämä on erittäin inhimillinen menetelmä, jonka avulla voit tuoda esiin viruksen ilman että he aiheuttavat mitään haittaa. Jotta niveljalkaiset karkotettaisiin huoneistasi, tarvitset useita koivun oksia. Yöllä nosta luudat ja aseta ne kosteisiin ja pimeisiin paikkoihin kylpyhuoneessa. Keventää kerätä luudat ja ottaa ne pois huoneistosta. Luotettavuuden parantamiseksi on parempi polttaa ne, mutta jos olet varma, että täit eivät palaa sinulle, heittävät ne roskakoriin.

Koivunpoisto

Tässä on toinen nykyaikaisempi resepti: sinun täytyy ottaa ripaus pippuria, sooda ja tupakka ja kaada litraa lämpimää vettä. Sekoita sitten kaikki perusteellisesti ja suihkuta tämä seos lattian ja katon yli yöksi ja pese se pois aamulla.

Voit kokeilla muita folk-reseptejä. Esimerkiksi, ripottele epäilyttäviä paikkoja kylpyhuoneessa suolalla ja jätä hänet muutaman päivän. tai laimennetaan kuiva kvass kiehuvaan veteen 1: 5-suhteessa ja käsitellä saatu liuos kaikkien huoneen pintojen kanssa. On tärkeää huomata, että nämä menetelmät toimivat vain, jos sinä täysin varmistit kylpyhuoneesi kuoronkuoriaisten uudelleen paljastamisesta (eli täyttävät kaikki edellisen osan kohdat). Muutoin monien jalkaisten naapureidesi paluu ei kestää kauan.

kemiallisia aineita

Jos et pidä ihmisten resepteistä, voit käyttää radikaaleja nykyaikaisia ​​menetelmiä. Täällä sinut auttavat kemiaa.

Edullisimpia keinoja - tämä on tavallinen valkaisuainetta. Jos et ole löytänyt sitä puhtaassa muodossaan, niin puhdistusaineiden desinfiointiaine, jolla on riittävän suuri klooripitoisuus, tekee sen. Kaada tai kaada tuote kaikkiin kylpyhuoneen nurkkeihin ja jätä se yön yli. Aamulla huolehdi siitä, että huuhtele huolellisesti kaikkiin käsiteltyihin kohtiin, sillä kloori on erittäin vaarallinen ihmisille ja eläimille. On vältettävä sen pääsyä hengitysteihin, silmiin ja erityisesti vatsaan.

Kylpyhuone puhdistuksen jälkeen

Toinen osoittautunut tapa päästä eroon tasojen kylpyhuone on järjestää kemiallinen hyökkäys kalkin kanssa. Se on täytettävä pienellä säiliöllä ja jätettävä se vessaan vähintään kolme päivää. Tänä aikana otettavaksi käyttöön joka tapauksessa on mahdotonta, joten on parempi lykätä koetta, kunhan olet perheesi kanssa ei voi saada levätä muutaman dney.Suschestvuyut ja työkalut on kehitetty erityisesti torjunnassa maasiirat. Löydät ne helposti kaikkien hypermarketin talousosastosta. Tässä on joitain suosituimpia työkaluja: Dichlorvos Varan, Tarax, Get, Tetriex, Schabengel, Mole.

Muista noudattaa käyttöohjeita, sillä nämä tuotteet sisältävät myrkyllisiä aineita, jotka voivat vahingoittaa henkilöä.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos mikään ei auta?

Jos olet jo kokeillut kaikkia kansan ja nykyajan keinoja, mutta se ei tuonut tuloksia, sinun on turvauduttava ammattilaisten apuun. Palvelut, jotka käsittelevät erilaisten hyönteisten etsaamista huoneistoista, missä tahansa kaupungissa on valtava määrä. Helpoin tapa löytää tällainen palvelu on tutkia tarkasti mainoksia, jotka on liitetty etuoveen. Jos mitään ei löydy, sanomalehdet, kaupunkisivut ja muut tiedotusvälineet auttavat sinua.

Ammattimaiset desinfiointilaitteet käyttävät tehokkaita työkaluja ja ammattilaislaitteita, jotka lähes varmasti pakottavat puutavaran päästämään kotiisi.

Professional desinfiointiaineet

Lopuksi, jos puhdistuskäsittely suoritetaan, mutta koukut jatkavat vapaasti juoksemaan kylpyhuoneesi päälle, on mahdollista, että syy on naapureissa. Tässä tapauksessa on järkevää yhdistää useiden asuntojen asukkaiden ponnistelut ja järjestää yhteinen sota mochritsamin kanssa. Tietenkään ei ole mahdollista sopia kaikkien naapureiden kanssa. Yritä vakuuttaa jopa asuntojen omistajat ylä- ja alapuolelta. Jos aloitat samanaikaisesti "sotilaallisen toiminnan", on todennäköistä, että yhteisillä ponnisteluilla pysyvästi pääset eroon niveljalkaisista kylpyhuoneissa.

Tärkeintä, muista se puhtaus ja kuivaus kylpyhuoneessa - lupaus, että puuteri ei koskaan palaa kotiisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 26