Kateri laserski nivo (nivo), da izberete

Med gradnjo ali popravilom moramo nenehno označevati nekatere črte, ki morajo biti na isti višini, vodoravne, navpične in imeti določen kot nagiba. Vse to lahko naredimo s pomočjo vode in ravni mehurčkov, vendar si vzamejo veliko časa in truda. Te postopke je veliko lažje izvajati z lasersko ravenjo ali, kot pravijo, lasersko raven, graditeljem ravnin in linij. Kako izbrati lasersko raven in se bo še naprej pogovarjal. 

Vrste laserskih nivojev

Če pogledate na cene teh merilnih instrumentov, boste videli zelo veliko obrobo od $ 20-30 do $ 850. Kot veste, to ni samo to. Orodje z različnimi zmogljivostmi in natančnostjo ne more stati enako.

S takšno napravo postanejo številna dela lažja in manj časa

S takšno napravo postanejo številna dela lažja in manj časa

Če želite izbrati lasersko raven, morate najprej določiti vrsto dela, za katerega je potreben. V teh delih izberite laser. Obstajajo naslednje vrste:

 • Točka (gradniki osi). Prikažejo običajno tri do pet točk v različnih ravninah. Niti linije niti letala ne gradijo. Videli boste lahko samo točke, vendar na veliko razdaljo (zaradi jasnejšega načina lahko primerjamo svoje načelo z laserskimi kazalci). Uporablja se na velikih spletnih mestih za prenos znamk. Koristno pri popravilu za označevanje linij za tapete, označevanje za pritrdilne elemente za slike, police itd. V bolj resnih operacijah se ta vrsta orodja ne uporablja.

  Najenostavnejše ravni laserja dajejo samo točke v eni ali več ravninah

  Najenostavnejše ravni laserja dajejo samo točke v eni ali več ravninah

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 6 = 4