Vibracijska potopna črpalka “Kid” – pregled

Kapni zelenjavni vrt, črpanje vode v rezervoar iz vodnjaka, rek, jezer ali celo iz vrtine - vse to je potopna črpalka Baby. Kaj je lepo, to je precej malo, res je in značilnosti so skromne, a za oskrbo z vrtom ali oskrbo vode z žerjavom je dovolj.

Ima skromno velikost in težo

Ima skromno velikost in težo

Področje uporabe

Potopna črpalka Baby ima nizko ceno, primerno za črpanje čiste vode. Močno onesnažena voda, bolje se ne vrtijo - hitro sežge. Uporabite ga v naslednjih primerih:

 • za zalivanje vrta;
 • za zaposlovanje vode v skladiščnih cisternah;
 • za oskrbo z vodo doma, vendar z določenimi omejitvami (več o tem kasneje).

Črpalko je mogoče črpati iz vodnjaka, naravnega vira - ribnika, reke, jezera. Primeren je za odvajanje vode iz posod. Lahko se uporablja tudi za vodnjake, vendar s pridržki. Ker tip črpalke vibrira, ustvarja oscilacije v vodnem stolpu, pri čemer dvignijo najmanjše delce (mulja, glina, pesek) od spodaj in jih sesajo. Če v primeru vdolbine to ni nič drugega kot neprozorna voda ni ogrožena, potem lahko pri uporabi črpalke Kid v vdolbini hitro postanejo utrjene. V vsakem primeru je to skupno mnenje.

Da se v vrtini ali vrtini potopne črpalke Kid ne bojuje proti stenam, gumijastim amortizerjem

Da se v vrtini ali vrtini potopne črpalke Kid ne bojuje proti stenam, gumijastim amortizerjem

Proizvajalci v priporočilih za uporabo označujejo najmanjši premer vrtine ali vrtine - 90-100 cm, nekateri modeli (Kid 3) lahko delujejo v virih s premerom 70-75 cm, vendar se uporabljajo v zelo ozkih vrtinah. Glavna stvar je, da je šel tja. Toda medtem, ko utripa proti stenama vdolbine, ustvarja dodatne vibracije in grozi razdelitev ohišja ali poškodovanje lastnega telesa. Za zmanjšanje udarcev na telesu nosite gumijaste obroče (na sliki zgoraj). Rešujejo problem.

Proizvajalci

Ime "Kid" in "Rucheyk" že dolgo postane ime gospodinjstva. Tako danes imenujemo majhne potopne vibracijske črpalke. Na začetku so bili proizvedeni izključno v Rusiji ali v bližnji tujini, danes pa na trgu obstaja veliko kitajskih "malih". Na splošno v Rusiji obstaja več proizvajalcev podobnih črpalk:

 • V mestu Livny v regiji Orel in v Bavlenah v Vladimirju so ga pustili Baby. Večina prihaja z zgornjo vodno ograjo, Babies M - z dnom.
 • Dojenčki so izdelani v Klimovsk, Moskovska regija.
 • V Kursk in Kirov (rastlina Lepse) se proizvajajo črpalke iste vrste, vendar pod različnimi imeni - Vodnar.
 • V Bryansk (podjetje Topol) proizvajajo Rodnichki. Z enakim imenom so potopne črpalke proizvedene v Čeljabinsku, pa tudi Zubr.
 • Aggregates Brook se proizvaja v Mogilevu (Belorusija).

  Različna imena in podjetja, nekatere razlike v značilnostih, vendar vse to so potopne vibracijske črpalke, kot je Kid

  Različna imena in podjetja, nekatere razlike v značilnostih, vendar vse to so potopne vibracijske črpalke, kot je Kid

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  27 − = 17