Избор куће са 1 спратом са три спаваће собе – изаберите пројекат по укусу

Када ћете градити кућу, можете наручити свој дизајн специјализираном или можете покушати да преправите једну од доступних опција за ваше захтјеве. У сваком случају, морате јасно разумјети шта желите. Веома је пожељно да су ваше жеље добро осмишљене. Није све што изгледа атрактивно као идеја погодно за рад. А такве "ситнице" које морате да знате. Део информација ће бити анализиран, покушавајући да пронађе одговарајући пројекат једнокатне куће са три спаваће собе. Зашто је тако? Зато што је то најчешћа опција, која је погодна за породице од 4 особе. То су већина. 

Општи принципи планирања

Када тражите готове пројекте једноспратних кућа са три спаваће собе или покушавате да створите на бази сопствених, важно је запамтити неколико поена.

 1. За климатске услове са хладним зимама, присуство тамбура је веома пожељно. У том случају хладни ваздух на сваком отвору врата неће улазити у станове. Ако се тамбура не уклапа у зидове, може се извадити и направити у облику продужетка. Није најелегантније решење, већ има право да постоји.
 2. Све собе у којима се захтева прикључак за воду / канализацију (кухиња, купатило, тоалет, котловница) треба да се налазе у близини. Дакле, инжењеринг системи ће бити лакши, мањи материјал ће бити потребан, биће много јефтинији.

  Када планирате кућу, морате се придржавати одређених правила

  Када планирате кућу, морате се придржавати одређених правила

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  54 − = 49