Како направити мангал из метала својим рукама

Волимо ако време дозвољава, са пријатељима да пржите у кебабама на отвореном. Међутим, ако време не дозвољава, такође ... пржите. Али у сваком времену шишавци без роштиља - то није озбиљно. Ако имате приватну кућу или викендицу, можете направити непокретну чврсту инсталацију, комбинујући роштиљ и роштиљ. Обично су делом направљени од цигле или природног камена, делимично од метала. Ако не желите да се изгради нешто озбиљно, може шава пржења посуду и ставити близу - у дворишту под балдахином, у гаражи, у ормару, итд Ако сте љубитељ рекреације на отвореном у било ком облику, не можете да радите без преносивог грејања. И онај који је погодан за ношење / транспорт. Ево како направити лонац из метала својим рукама и наставити даље. 

Шишки кебабови су пржени и када време дозвољава, а када не ... зато нам је потребан лака у било које доба године

Шишки кебабови су пржени и када време дозвољава, а када не ... зато нам је потребан лака у било које доба године

Величина лајсне од метала

Од свих метала бразиерс параметара мање или више константа је само висина зидова (РИМ): обично је у распону од 13-15 цм Ако то урадите мање, мало размакнути угаљ ће спалити месо, ако подигне изнад нормале за печење треба пуно угља .. И ми немамо увек прилику или жељу да чекамо док се велики број њих не припреми. Дакле, 13-15 цм је најпаметнији избор.

Све друге величине жаруља од метала се бирају на основу ваших личних преференција или околности:

 • Ширина зависи од величине коришћених скелета. Требало би да буде 8-10 цм мање. Ако ракете имате 50 цм (искључујући оловке), ширина мраза је 40-42 цм.
 • Дужина роштиља зависи од тога колико ће се шишавих плодова планети у исто време. Раздаљина између њих је 8-10 цм. Ако вам треба истовремено поставити 8 ражњића, потребно вам је дужина 72-90 цм - у зависности од тога да ли их ставите у 8 или 10 цм. У само-направљеним роштилима у дугим зидовима често раде ископавања испод ракије. Уградња може бити троугласта или заобљена - ко ће се прилагодити.

  Сви имају своје идеје о томе који је роштиљ најбољи

  Свако има своје идеје о томе који је роштиљ најбољи, али свакако постоје лепе опције. Понекад се лепота комбинује практичном (као на слици у центру). Аутор је стварно мајстор (да повећате величину слике кликните на њега помоћу левог дугмета миша)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  41 − = 38