Legge vinyl gulvfliser

Valget af gulve er en vanskelig opgave. Det skal være pålideligt, slidstærk, smukt, skridsikkert, holdbart. Det er også ønskeligt, at det nemt passer. Alle disse betingelser er opfyldt af PVC gulvfliser. 

Hvad er PVC (vinyl) gulvfliser

Ikke så længe siden kom der en anden type PVC-belægning på markedet - vinylfliser. Det er lidt som en god linoleum (dermed navnet linoleum), men produktionsteknologien adskiller sig, ligesom udformningen er. Dette materiale skæres i rektangler eller kvadrater, måske på eller uden klæbemiddel. Det har endnu et navn - LVT flise (LVT) - forkortelse af det engelske navn Luxury Vinyl Tile. Design eller kunstfliser - dette er også forståeligt - fra kvadrater eller rektangler skaber forfatterens gulvbelægninger.

Farvning af gulvfliser PVC er meget

Farvning af gulvfliser PVC er meget

Udgivelsesformen var så bekvem at den hurtigt overvandt markedet. Det er lettere at passe, mere økonomisk. Ikke med hensyn til pris - det er lige, hvad er høj (på niveau med kommercielle-grade linoleum), men i den forstand, at skrot forbliver mindst - meget mindre end med linoleum. I dette og i fremragende præstationsegenskaber ligger hemmeligheden bag den voksende popularitet.

PVC klinkegulv bestående af vinylharpiks, hvortil der blev tilsat stabilisatorer, blødgørere, undertiden - fyldstoffer (til at bibringe specifikke egenskaber eller specielle udseende). Den opvarmede blanding komprimeres. Det resulterende materiale er meget tæt, men forbliver fleksibelt og duktilt.

PVC fliser består af flere lag: