Montarea plăcilor de pardoseală din vinil

Alegerea pardoselii este o sarcină dificilă. Trebuie să fie de încredere, rezistent la uzură, frumos, non-alunecare, durabil. De asemenea, este de dorit să se potrivească cu ușurință. Toate aceste condiții sunt îndeplinite de plăcile de pardoseală din PVC. 

Ce este placa din PVC (vinil)

Nu cu mult timp în urmă un alt tip de strat de PVC a apărut pe piață - plăci de vinil. Este un fel de linoleum bun (de aici linoleumul), dar tehnologia de producție diferă, la fel ca și forma de producție. Acest material este tăiat în dreptunghiuri sau pătrate, poate pe sau fără adeziv. Acesta are un alt nume - LVT tile (LVT) - abrevierea numelui englez de placi de vinil de lux. Design sau placi de artă - acest lucru este de asemenea de înțeles - din pătrate sau dreptunghiuri creează pardoselile autorului.

Colorarea plăcilor de pardoseală PVC este foarte mult

Colorarea plăcilor de pardoseală PVC este foarte mult

Forma de eliberare a fost atât de convenabilă încât cuceri rapid piața. Este mai ușor să se potrivească, mai economic. Nu din punctul de vedere al prețului - este foarte mare (la nivelul linoleumului comercial) și în sensul că resturile rămân la minim - mult mai puțin decât atunci când se utilizează linoleum. În acest sens, și în caracteristici excelente de performanță, se află secretul popularității sale în creștere.

Pardoselile din PVC sunt compuse din vinil și rășină, la care se adaugă stabilizatori, plastifianți, uneori materiale de umplutură (pentru a da proprietăți specifice sau aspect special). Amestecul încălzit este comprimat. Materialul rezultat este foarte dens, dar rămâne flexibil și ductil.

Placile din PVC sunt compuse din mai multe straturi: