Vi bygger en mursten pavillon, lavet af bout eller byggesten

Organiser i nærheden af ​​huset eller i landstedet for en shish kebab. Næsten alle boligejere tænker på dette. Spørgsmålet er, hvordan man gør det. Hvis du kan lide hovedbygningerne - dit valg er en mursten eller stenbor De er bygget på et projekt hele forskellen i vejen for at lægge. Ved de samme regler opbygger de gazebos fra skumblokke eller andre byggesten. De er billigere, men i konstruktionen af ​​sådanne materialer vil efterbehandling være nødvendigt inde og ude. Ofte er der bygget et lysthus af mursten: I dag er det tilgængeligt i en bred vifte med forskellig tekstur og farve, har gode tekniske egenskaber og kræver ikke efterbehandling. 

De grundlæggende elementer af arbors fra en mursten eller en sten

De grundlæggende elementer af arbors fra en mursten eller en sten

Tænk på en sådan konstruktion, du skal forstå, at du bliver nødt til at skabe et solidt fundament. Disse er ikke træpavilloner og ikke metal, der kan stå på mursten eller endda på jorden. Hvis lysthuset er åbent - kun søjlerne på hvilke taget er installeret, vil der være tilstrækkelige fundamenter under søjlerne (kolonne eller bunke, men du kan også tape). Hvis skinnerne (i-det mindste en del af højden), krævede længere tapebasis og forstærket (dybde af 20-30 cm under det øverste jordlag, bredden ca. 20 cm, to forstærkningstråde 12-14 mm) vil blive lagt fra sten. Hvis du tilføjer en eller to vægge, skal du lave en monolitisk forstærket plade med en tykkelse på mindst 150 mm, men det skal overvejes - afhænger af jorden. Dybest set om hvor meget han er tilbøjelig til at piske. Og først efter at fundamentet er klar, begynder opførelsen af ​​de fleste murstensstener.

Hvis lysthuset er med en mursten brazier eller grill, er der et særskilt fundament. Det gør det usammenhængende med grundlaget for bygningen (det burde ikke have kontaktpunkter). Under murstenen brazier lave en monolitisk forstærket plade og intet andet: selv en lille kræver ca. 800 mursten, og hvis den er vinklet, går regningen til tusindvis.

Hvad er

Byggemateriale er valgt ud fra udseendet af de resterende bygninger på stedet. Dette bestemmer også valget af tagmateriale. Og form og struktur kan være nogen.

Sten og murstenpavillioner gør oftest en rektangulær form: De er normalt placeret på grænsen af ​​stedet, så de ligger langs. Meget godt firkantede eller rektangulære mønstre bliver i hjørnet. For at gøre atmosfæren mere kammeret, bliver begge sider, der står over for de tilstødende områder, solide.

Sten Arbor - to sider åbne, to - lukkede

Sten Arbor - to sider åbne, to - lukkede

Rene stenpavilloner, og endda lukkede er sjældne. Dette er et sommer køkken, og ikke en lysthus. Om nødvendigt er insektskærmen lavet af myggenet, kan hænge gennemskinnelige gardiner til et mere hyggeligt miljø, som både fra insekter vil blive lukket og fra nysgerrige øjne. Til vinter resten, sommetider sætte ruder. Det viser sig, at der er et separat køkken, hvis der er en grill eller grill i lysthuset. Glasur er det sædvanlige: Trærammer eller termoruder, der er mindre ofte polycarbonat, men det er også ret egnet, men det har mindre varmeledningsevne i forhold til enkeltruder.

Ofte kombinere med et træ. Og mursten og sten ser godt ud med dem. Fortsæt med at lave et åbent rækværk af metal, der er sjældent en kombination med polycarbonat.

Sådan laver du en træpergola selv her. 

Sådan bygger du dine egne hænder

Vi beskriver en trin-for-trin algoritme til konstruktion af en havepavillon ud af mursten eller sten:

  1. Der laves en legeplads. Det frugtbare lag fjernes, skytten er udjævnet.
  2. Der arbejdes på at etablere fundamentet. Typen af ​​fundament kan være nogen, så der er ingen måde at beskrive det i detaljer.
  3. På det færdige fundament er vandtætningen lagt. Tidligere brugt tagpapir i to lag. Det er nu, men det er bedre at tage noget fra moderne materialer: Et moderne tagmateriale vil simpelthen smuldre om tre eller fire år. Du kan bruge bitumen mastik (smøre to gange). Dette vil afskære det meste af den fugt, som betonen vil trække fra jorden.

   Den første ting at gøre er at drive kolonnerne ud og dække dem med et tag

   Den første ting at gøre er at drive kolonnerne ud og dække dem med et tag

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   20 + = 24