Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Există multe tipuri diferite de plăci ceramice și doar câteva - clasa de elită. Placile ceramice Gambarelli se refera la aceasta clasa. Poate fi numit un standard de cea mai înaltă calitate. Placa Gambarelli conduce piața mondială de mulți ani datorită calităților sale impecabile. Astfel de produse sunt considerate standarde.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

sortiment

Compania Gambarelli a fost fondată în anii '60 ai secolului XX. Ea a fost una dintre primele care au produs plăci ceramice. Compania Gambarelli a câștigat rapid popularitatea în rândul populației și a reușit să intre pe piața mondială. Datorită cererii de produse, compania a crescut și este în prezent o asociație a trei companii producătoare. Această marcă furnizează pe piață mai mult de 450 de tipuri diferite de produse ceramice și acoperă mai mult de 50 de țări. O astfel de gamă largă plătește orice cumpărător.

Compania Gambarelli, creând propriul țiglă, a reușit să o reflecte în Italia. Placi ceramice Gambarelli se încarcă cu o valoare pozitivă, este umplută cu lumină și căldură, se caracterizează printr-un stil unic. Fiecare colecție de plăci ceramice este impregnată cu emoții, energie și nuanțe unice. Designul plăcilor produse poate fi numit chic, rafinat și scump. Fiecare colecție oferă aristocratismul interior și farmecul.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Gambarelli produce produse de înaltă calitate. Placile sunt realizate prin tehnologii speciale, datorită cărora acestea devin durabile și rezistente la uzură. Gambarelli utilizează numai cele mai recente echipamente, ceea ce permite producerea de produse de calitate absolută.

Gambarelli își îmbunătățește și îmbunătățește în mod constant produsele. Compania a dezvoltat și brevetat mai multe tehnologii. În producția de țigle utilizate o compoziție unică, care include metale. Acest lucru crește în mod semnificativ puterea produsului. Ceramica este făcută universală, aplicând imaginea de pe ambele părți. Suprafața plăcii este acoperită cu dioxid de titan. Datorită acestui fapt, produsele ceramice sunt protejate împotriva bacteriilor și a poluării.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

colecții

În cataloagele sale, Gambarelli oferă diferite colecții. Fiecare dintre ele include anumite tipuri de dale, care diferă în formă, ornament și culoare. Pentru fiecare element al colecției se caracterizează un anumit stil inerent al companiei Gambarelli.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

În catalogul prezentat, puteți selecta mai multe colecții:

  • «Lux»;
  • «Metalstone»;
  • «Minim»;
  • «Legni».
Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Colecția "Lux". Este caracterizată de o calitate absolută, de lux și exclusivă, pentru care și-a primit numele. Tigla acestei colecții creează în interior o atmosferă de grandoare, spectaculozitate și eleganță.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

"Luxury" constă în diferite opțiuni de design. Varianta Rainbow este un interior saturat cu culori vii. Culorile sălbatice și suculente ridică în mod eficient starea de spirit. Varianta "Culori" este bogată în nuanțe, caracteristice pământului și cerului. Acestea sunt nuanțe de gri, albastru, alb și teracotă. Acest stil oferă austeritate și greutate interioară. Varianta "Vulkan Oro" este un amestec de două culori - aur și argint. Aceasta provoacă admirația și dă grandoarea interioară.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

În această colecție puteți găsi o combinație de negru, alb și bej. Imitarea ștanțărilor și a diamantelor creează noțiunea de "lux".

Colecția "Metalstone". Numele vorbește de la sine. În această colecție Gambarelli combină două elemente diferite - metal și ceramică. Imitarea metalului pe suprafața obiectelor ceramice este fascinantă, iar modelul aplicat este unic și unic. Datorită stralucirii metalice, în lumină este creat un joc de orbire, care este foarte impresionant în interior.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Colecția "Minimal". Designul acestui "Minimal" este saturat cu nuante precum diamantul, albul, argintul, negrul. În acest design, puteți urmări coerența, rigoarea și eleganța. Nu există revoltă de culori și modele complexe. Această colecție creează un interior rafinat în stilul minimalismului.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Colecția "Legni". "Legni" imită un copac, transmițând toată frumusețea și bogăția lemnului. Astfel de plăci ceramice pot crea confort și pot umple camera cu căldură.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Exemple în interiorul băii

Pentru a crea un stil modern sau hi-tech, placile ceramice din colectia Evolution sunt perfecte. Poate fi utilizată atât pentru așezarea podelei, cât și pentru pereți. Suprafața acestui cip ceramic imită lemn. Aici sunt diferite nuanțe, care sunt caracteristice pentru acest material - bej, maro, ocru. Astfel de keramoplitka creează nu numai un stil modern, ci și o atmosferă confortabilă.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Pentru cei care iubesc stilul oriental în interior, plăcile ceramice din colecția "Asia" se vor potrivi perfect. Această țiglă se caracterizează prin durabilitate, rezistență la umiditate și nuanțe de nisip elegante. Plita ceramică este perfectă pentru diferite camere - de exemplu, poate fi folosită în birouri, în restaurant și în cabinele de locuit. Suprafața sa imită chipul marmurei chinezești, lustruit și îmbătrânit de timp. "Asia" este capabilă să aducă exotice la sediu.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Colecția în aer liber "Manhattan" este întruchiparea clasicilor. Se caracterizează prin culori tradiționale (negru și maro), cele mai des folosite în stilul clasic. Datorită unei tehnologii speciale pentru fabricarea keramoplitka ceramică, "Manhattan" arată ca o suprafață solidă și solidă.

Placi Gambarelli

Placi Gambarelli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 87