Kulma-allas – maksimaalinen säästö

Kulma-allas - maksimaalinen säästö

Nykyaikaisten ostajien halu luoda kylpyhuonehuoneeseen suurin mukavuutta ja mukavuutta sekä viime vuosina muotisuuntauksia sanelevat saniteettitekniikan suunnittelua ja asennusta koskevat säännöt. Nurkkaus on tyyli ja kohtuullinen lähestymistapa kylpyhuoneen tilaan. Nurkassa oleva pesuallas sopii kylpyhuoneelle, joka on tyyli.

Kylpyhuoneen nurkkien altaiden mitat ja tyypit

Kulmasuihkupaneelin suurin etu on se, että sen muoto antaa sinulle mahdollisuuden järjestää ja käyttää tilaa tehokkaasti. Tällaiset kuoret voidaan asentaa siten, että se tulee paikkaan, joka tavanomaisten saniteettilaitteiden käytön aikana pysyi yleensä tyhjänä eikä sitä voitu käyttää järkevästi.

Kulmaallas, jossa on reunakivi

Nurkkalaseja on kolme päätyyppiä. Katsotaanpa jokainen niistä.

tulppaani

On erittäin suosittu malli. Pohja on kiinnitetty putkeen ja sifoniin piilotettuun pesualtaan, jonka tavallinen korkeus on 70 cm tai 80 cm.

Tiskialtaat voivat olla hyvin erilaisia, ja muotoilun ja värien tyylisuuntaus voidaan valita jokaiseen makuun. Tällaisten rakenteiden ainoa haitta on se, että altaan alla olevaa tilaa ei käytetä maksimiin. Tämä on erityisen merkittävää pieneen kylpyhuoneeseen, jossa pesuallas on helppo säilyttää tarkoitetut puhdistus- tai muita pieniä esineitä, jos on asetettu paikalleen kaappiin jalat.

Corner sink tulip

jousitus

Sopiva vaihtoehto, jossa pesualtaan alla on paljon vapaata tilaa, minkä ansiosta se voidaan tehokkaasti käyttää välttämättömiin tarpeisiin. Esimerkiksi altaan alla voit laittaa paitsi likainen vaatteita, mutta myös asentaa pesukoneen.

Suspensoidut pesualtaat on varustettu erityisellä sifonilla ja pesuallas on tasainen pohja.

Vaimennetuilla kuoreilla on myös joitain haittoja, joista yksi on se, että viestintä on ulkona. Käytä siksi erityistä sifoniä, joka on tehty koristeellisista materiaaleista, kuten kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä tai kromattu kupari. Sekoitinta liitetään myös erityisten putkien avulla.

Suspendoitu nurkkaus

Sisäänrakennettu pesuallas

Se on yleensä asennettu erityiseen kehtoon, joten sitä kutsutaan myös moydodyriksi. Myös tämäntyyppinen uppo voidaan leikata ripustettuun pöytälevyyn. Tämä malli vie enemmän tilaa kuin muut pesualtaat. Mutta tämä haitta kompensoi monia etuja, koska kaappiin voidaan tallentaa monia asioita ja keinoja.

Myös tätä mallia voidaan täydentää saranaruudulla, jossa on peili, joka mahdollistaa henkilökohtaisten hygieniatuotteiden pitämisen siellä. Voidaan päätellä, että sisäänrakennettu pesuallas on paras vaihtoehto, vaikka sen koko on hieman suurempi.

Sisäänrakennettu pesuallas, jossa on kaappi ja peili

Aseta kulman nieluja ja kaapit ovat erikokoisia, pituus puolella seinän vieressä, voi vaihdella 35x35 cm 70x70 cm. Myös suuri kysyntä ostajien nauttia sarjaa pitkänomaisen tai epäsymmetrinen. Tämä vaihtoehto on hyvä ratkaisu, jos kylpyhuoneen kulma on kohtuuton.

Asymmetrinen pesuallas

Näin ollen nurkkien nielujen ja jalustojen sarjat voivat olla kahdentyyppisiä:

 • vasemmanpuoleiset mallit on uppoava oikealla, ja ylimääräinen pinta vasemmalla;
 • oikeat mallit, jossa pesuallas sijaitsee vasemmalla ja lisäpinta oikealla.

Oikeanpuoleinen malli pesualtaan, jossa on reunakivi

Materiaalien luokittelu

Wc: ssä tai kylpyhuoneessa olevien nurkkien pesualtaiden valmistuksessa käytetään paljon erilaisia ​​materiaaleja. Suuri suosio saniteettitekniikan markkinoilla on upotusten keramiikka, tekokivestä tai lasista. Ylellisille ja yksinoikeudella myytäville rakastajille on kuparin, pronssi- ja luonnonkiven pesualtaita. Kiinteiden materiaalien uppoaminen tapahtuu useimmiten tilauksesta. Jokaisella materiaalilla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet, edut ja haitat.

Kulma-astia abstraktilla kuvioinnilla

Katsotaanpa lähemmäksi perusmateriaaleja nurkkien nielujen tekemiseen.

keraaminen

Ne on valmistettu poltetusta savi, josta tuotannon tekniikasta riippuen on mahdollista valmistaa posliinia tai faientaa.

Valmistuksessa posliini ampumaan kaoliini, jolloin saniteettiposliini - suuritiheysmateriaalista, kova mutta vähän lujuusarvot. Se erottaa kirkkaalla ja selkeällä äänellä napauttamalla, ja myös tauon aikana näet materiaalin valkoisen tekstuurin.

Saviastiat

Keraaminen nurkkaus

Faience on kestävämpi materiaali kuin posliini. Saniteettituotteiden tiheys on pienempi ja rakenne on huokoisempi. Faience tuottaa tylsää ääntä riippumatta materiaalin paksuudesta. Fysikaalisten ominaisuuksien ja huokoisen rakenteen ansiosta faience menettää alkuperäisen ulkonäönsä ajan myötä. Pinnalle ilmenee halkeamia, jotka tummuvat likaa.

Keraamilla on vakaa kysyntä kuluttajamarkkinoilla, mutta monet modernit materiaalit ylittävät merkittävästi keraamisten tuotteiden suorituskyvyn ja kestävyyden. Keraamisen kuoren toinen haittapuoli on pieni valikoima muotoja ja muotoiluvaihtoehtoja.

lasi

Orgaanisesti täydentävät kaikki kylpyhuoneen sisätilat.

Lasin avulla voit toteuttaa jopa alkuperäisimmän idean. Kokeneet lasipuhallimet voivat luoda todellisen mestariteoksen ja antaa tuotteelle minkä tahansa muodon.

Runsas värivalikoima, sekoittamalla eri värejä, mattapintainen, hiekkapuhallus piirustus, maalaus lasille - nämä ovat vain pieni osa listan mahdollisista vaihtoehdot lasin uppoaa.

Valtava valikoima nieluja, joissa erityinen paikka annetaan kulma näytteitä, voit valita kauniin ja laadukkaan tuotteen.

Ainoa rajoitus on budjetti. Lasinpesu tulee kylpyhuoneen alkuperäiseen muotoiluelementtiin.

Kuoren lasipinta on melko yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain puhdistaa ne tavanomaisilla pesuaineilla tai erityisillä kemikaaleilla lasin puhdistukseen.

Läpinäkyvän lasin malleilla on pieni haitta - ne tulevat näkyviin avioeron kautta veden sisääntulosta ja voivat muodostaa kalkkipitoisen plakin.

Mitä tulee tuotteen turvallisuuteen, et voi huolehtia siitä. Kuorien valmistukseen käytetään erityistä karkaistua lasia, joka on täysin suojattu halkeilulta ja jolla on suuri iskunkestävyys.

Lasikulma Kylpyhuoneen pesuallas

Lasikulmaverhot peilillä

Muiden kuin rautametallien

Tämä on enemmän kuin kappaletavarat. Pohjimmiltaan se on kuori, joka on valmistettu pronssista tai kuparista. Niitä ei voida kutsua käytännölliseksi, koska he tarvitsevat erityistä huolenpitoa. Metallit ovat hyvin alttiita hapettaville prosesseille. Tällaisissa kuoreissa voi ilmetä vihreää pinnoitetta, joten ne usein peitetään suojakalvolla. Kuitenkin ulkonäkö pronssi tai kupari tulee todellinen sisustus kylpyhuoneeseen, esimerkiksi itäinen, eko tai retro-tyyliin.

Pronssi kulmasuihku

Kun pesuallas on puhdistettu ei-rautametallista, käytä vain kermanvalmistusaineita. On kiellettyä käyttää metalliharjoja tai happoja ja hankaavia hiukkasia sisältäviä tuotteita.

Luonnonkivestä

Tulee muodikas elementti jokaisen kylpyhuoneen. Erityisen suosittuja ovat graniitti, marmori, travertiini ja onyksi, koska kivillä on erityinen kuvio ja rakenne. Luonnonkivi on ominaista kestävyys ja luotettavuus, joten tämä kuori on lähes ikuinen, jos sitä kunnolla hoidetaan. Jos haluat pestä tuotteita luonnonkivestä, käytä vain sellaisia ​​pesuaineita, joissa ei ole koostumukseltaan happoja tai hankausaineita.

Onyx-kouru

Komposiittimateriaaleista

Yleensä niitä kutsutaan keinotekoiksi kiviastioiksi, itse asiassa ne on valmistettu graniitista, marmorista, kvartsiruukusta ja erilaisista hartseista. Tekniikka mahdollistaa monenlaisten muotojen, tekstuurien ja värien kuorien valmistamisen. Tuloksena oleva materiaali on erittäin kestävä, kestävä ja helppo puhdistaa. Usein upottaa komposiittimateriaalit tehdä valettu työtasot, ettei Liitossaumat helpottaa suuresti hoidosta ja ratkaisee kaikki ongelmat ulkonäkö nivelten lian, saippuajäämistä ja mikro-organismeja.

Muotoiltu pesuallas, joka on tehty komposiittimateriaaleista

edut

Pienellä kylpyhuoneella nurkassa olevan pesuallas on paras vaihtoehto. Kaikki, mitä tarvitaan sen asentamiseen, on tyhjä nurkka, johon voidaan lisätä kuumaa ja kylmää vettä, ja putket voidaan piilottaa sokkelin alle.

Keittiön pesualtaiden tärkeimmät edut kylpyhuoneessa:

 • Peitelevy, jossa reunakivi on kompakti, siisti ja mukava huonekalu.
 • Kulma kulkee viestinnän kanssa heti houkuttelevammaksi, koska kaikki putket piilotetaan. Lisäksi nurkasta tulee toiminnallinen alue.
Corner pesuallas pukeutumispöydällä

Yöpöytä tai hyllyt altaan alla ovat hyvä paikka pesuaineiden, pyyhkeiden tai muiden tarvittavien laitteiden säilyttämiseen. Saniteettitekniikan markkinoilla löydät monia nurkkialtaan malleja, joissa on reunakivi. Laaja valikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri sopivan huoneesi. Myös suuri suosio käyttää saranoitu peilikaappi, joka on käytännöllinen ja käytännöllinen lisä pesualtaan, jossa on reunakivi. Peilejä tällaisissa ripustustiloissa täydentävät erilaiset valaisimet ja sohvat.

Kulmaallas, jossa on kaappi ja peilikaappi

Usein tilavien kylpyhuoneiden omistajat haluavat myös pienikokoisen nurkassa olevan pesuallas, jossa on reunakivi, jotta saataisiin vielä enemmän tilaa. On huomattava, että on suotavaa käyttää puukahva vain tilavissa kylpyhuoneissa. Puu ei pidä suuresta kosteudesta, ja pienissä kylpyhuoneissa suihkun tai kylvyn jälkeen ei ole helppoa normalisoida kosteustasoa nopeasti. Pienissä kylpyhuoneissa on parempi käyttää kuitulevystä tai lastulevystä valmistettuja säilytyslaseja, joihin on kiinnitetty erityinen vedenpitävä pinnoite.

Huonekalut iso kylpyhuone nurkassa pesuallas

Varusimme tilan pesualtaan

Lisälaitteiden lukumäärä - hyllyt, järjestäjät ja muut varastotilat riippuvat vain henkilökohtaisesta päätöksestä. Hyllyjen, yöpöydän tai kaappien läsnäolo auttaa laittaa paljon tarpeellisia kohteita ja asioita kylpyyn, joka on parempi piiloutua silmien silmistä ja myös kaunistaa huoneen muotoilua. Jos haluat luoda tietyn tyylin altaan ympärille, voit käyttää epätyypillisiä sekoittimia tai koristella esiliina lähellä pesualtaan koristeellisilla paneeleilla.

Pesuallas säilytyshyllyllä

Erittäin tärkeä osa kylpyhuoneesta on peili, eikä peilien lukumäärää ole rajoituksia. Jotta peili olisi epätavallinen elementti sisätilasta, voit käyttää lamppuja, jotka yksinkertaisesti hämmästelevät moninaisuudessaan. Voit ostaa huonekalusarjan, joka koostuu kaapista, jossa on sisäänrakennettu pesuallas ja lisävarusteinen kaappi. Tässä kuulokkeessa on kaikki mitä tarvitset kylpyhuoneeseen.

Niille, jotka haluavat säästää rahaa voi tehdä työtaso kulmapotkuksi nieluna vedenkestävä kipsilevyä ja oblitsevat pöytälevy koriste mosaiikki. Voit tehdä sen itse ilman erityisiä taitoja ja kykyjä.

Kotitekoinen kipsilevytyötymistö kulma-altaalle

asennus

Kulmien asennusta varten käytetään konsoleja. Saniteettituotteiden asennus suoritetaan suoraan kahdelle seinälle, jotka luovat kulman. Tämäntyyppinen asennus mahdollistaa luotettavan kiinnityksen ja jousituksen rakenne jäykistyy. Astian asennus tehdään vain viimeistelyn jälkeen tai keraamisten laattojen liimaamisen jälkeen seiniin.

Uunin asennusta varten sinun on hankittava tarvittavat työkalut:

 • Ruletti ja taso.
 • Poraa tai porata porausreikiin seinään.
 • Laajennusmutterit.
 • Ruuvimeisseli ja jakoavain kiristämällä mutterit pesualtaalle.
 • Merkki merkin tekemiseksi seinään tuleville kiinnittimille.

Nurkkaaltaaseen asennus tapahtuu useassa vaiheessa.

Valmistelutyö nurinkammion kiinnittämiseksi

 • Ensinnäkin, sinun on määritettävä kulma, johon kulma-astia asetetaan. Jos asennat pesualtaan reunakivellä, sinun on ensin asennettava verhoilu ja siirry vain pesualtaan kiinnitykseen.
 • Jos jalusta ei käytetä, korkeus lattiapäällysteen päälle kuoren pitäisi olla pienempi kuin 80 cm. Ole hyvä ja korvata pesuallas seinään, jossa vesi on valutettu. Merkitse merkkiin kiinnittimet. Lisäksi nauhamittauksen avulla on tarpeen tarkistaa uudelleen merkitty koko.
 • Asenna pesuallas käyttämällä erityisiä kiinnittimiä. Asennuksen helpottamiseksi voit siirtää kiinnitysreikien mitat uppoalta seinään. Reikien luomiseksi on käytettävä rei'ittimen tai poranterän ja sitten reikiin kiinnitettävä välilevyt. Nyt voit jatkaa pesualtaiden asentamista kiinnittimiin ja korjata kaikki muovimutterit.
Nurkkasäiliön asennus reunakivellä

Astian kiinnittäminen jalkakäytävään: toinen vaihe

Vedenpoistoaukko

Kun uppoasennus on asennettu, on välttämätöntä luoda yhteys sifonin ja veden pesualtaan. Ensiksi viemäri liitetään pesualtaan ja se asetetaan tyhjennysputkeen. Sitten reunat on peitettävä kaikki aukot, jotta ei ole epämiellyttäviä viemärihajuja kylpyhuoneessa.

Asennus - yhteyden muodostaminen

Vedensekoittimen liittäminen

Vedensekoittimen liittämiseen voit käyttää sarjan mukana toimitettuja ohjeita. Sekoitin on kiinnitetty pesualtaaseen käyttämällä mutteria. Letkut, joiden kautta vedenjakelu suoritetaan, on kytkettävä putkiin, joissa on kuuma ja kylmä vesi.

Asennuksen tulos

Kulma wc-pesuallas

WC-altaaseen on erillinen nurkkialtaiden ryhmä. Ne ovat pienin kooltaan ja siististi jopa pienissä huoneissa. Ne löytyvät usein julkisilla paikoilla: kahviloita, ravintoloita, toimistoja. Ne on asennettu vierashuoneisiin, mökeissä tai erillisissä kylpyhuoneissa, pestä kädet voivat olla suoraan tässä huoneessa, eikä mennä toiseen kylpyhuoneeseen. Tärkeintä on muistaa, että tällaisia ​​kuoria ei suositella kotitalouksille, koska ne eivät kestä raskaita kuormia.

Pieni nurkka uppoalta WC: lle

Älkää unohtako, että valitset mininpesuun sekoittimen, koska sen on vastattava pesualtaan kokoa. Siksi standardinosturin asennus tässä tapauksessa ei ole sopivaa. On parempi ostaa lyhyt pieni mikseri. Hyvin kätevä vaihtoehto on asentaa hygieeninen suihku vessassa, jos bidee ei ole tarpeeksi tilaa.

Kylpyhuonekulma wc: llä hygieenisellä suihkulla

Menetelmä, jossa kulma-uppoasennelma WC-tilaan sen tekniikassa ei poikkea tavanomaisen pesualtaan asennuksesta. Ainoa asia, joka on kiinnitettävä huomiota, on kätevä tarjonta tarvittavien viestintä.

tukos

Kuoren tukkiessa lähes kaikki voivat törmätä, joten sinun pitäisi tietää, mitä tehdä tässä tilanteessa. Pesualtaiden tukkeutumisen estämiseksi käytetään mekaanista toimintaa käyttämällä mäntää tai erityistä putkikaapelia tai kemiallista hyökkäystä käyttäen erilaisia ​​kemikaaleja.

Mäntän avulla voidaan eliminoida pieni tukos, joka on muodostettu sifoni- tai viemäriputkesta. Mutta jos pentu on vanha tai sijaitsee kaukana kuoren tyhjennysaukosta, tämä menetelmä ei ole tehokas. Joka supermarketissa tai tallentaa kotitalouskemikaalit voivat ostaa Siivous altaan tai käytä tarkoittaa, että kaikilla on kotona - ruokasoodaa ja etikkaa.

Tukoksen poistaminen pesualtaan

Jos kaikki edellä mainitut menetelmät eivät anna haluttua tulosta, sinun on pyydettävä apua vesijohtoverkolta. Loppujen lopuksi monimutkainen liittäminen voi vain poistaa putkikaapelin. On muistettava, että kuori ei tukkeudu, on ryhdyttävä ehkäiseviin toimenpiteisiin. Tätä varten käytetään erikoistyökalua. Se on täytettävä pesualtaan ja jätettävä muutaman tunnin kuluttua, minkä jälkeen se pestään pois. Jos tämä toimenpide suoritetaan vain kerran kuukaudessa, et koskaan pääse kuoren pesuun. Lue lisää pesuallasin tukkeutumisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1