Pesualtaiden ja pesualtaiden mitat

Pesualtaiden ja pesualtaiden mitat

Pesualtaiden valinnassa ostajilla on huomioitu niiden ulkonäkö, tuotteen muoto ja kiinnitystapa sekä materiaali, josta pesuallas on tehty. Valinnan tärkeä kriteeri on sopivan mallin koko. Minkä kokoisten pesualtaiden tulisi kiinnittää huomiota ja mitkä ovat tietyn koon malleja?

Kylpyhuoneen yläpuolisten pyöreiden pesualtaiden mitat

Tärkeät mitat

Mitä itse pesupöydälle ja sen alapuolelle tai muille elementeille, on ensin tarkasteltava sellaisia ​​perusparametreja kuin leveys, syvyys ja korkeus. Kirjat on kirjoitettu lyhennetyssä muodossa. Voit esimerkiksi nähdä nimityksen "pesualtaat kooltaan 550x480x150 mm." Tästä syystä nämä pesualtaat ovat leveys 550 mm, syvyys (etäisyys seinästä) - 480 mm ja korkeus (kulhon syvyys) - 150 mm.

Pesuallas Pesuallas Mitat

Jos etsit esim. Jalustalla varustettua pesualtaat, määritä sekä itse pesuallas että myös jalustan tilat. Tässä tapauksessa parametrit tallennetaan pituuden pituudeksi. Esimerkiksi valmistaja tai myymälä tarjoaa jalustat posliinisten pesualtaiden kokoon 640х215х200. Tämä tarkoittaa, että jalustan korkeus on 640 mm ja pituus ja leveys vastaavasti 215 ja 200 mm.

Kylpyhuonekaluston sijainti lattialle - piirrokset ja laskelmat

leveys

Tämä on kuorien tärkein parametri, jonka perusteella kaupoissa valitaan sopiva tuote. Kuorien leveys on melko laaja - 35 - 100 cm ja enemmän. Jos ostat nurkka-altaan, tämä parametri osoittaa tuotteen sivut, jotka sijaitsevat seinän vieressä. Optimaalinen leveys on 55-65 cm.

Pienillä huoneiden kokoluokilla monet uhrata uppoaseman leveyden, mutta tuotteet, joiden parametri on alle 50 cm, eivät ole kovin käyttökelpoisia. Hyvin usein tällaisesta pesualtaasta tuleva suihkutus kuuluu pesualueen ulkopuolelle. Mallit, joiden leveys on yli 65 cm, ostetaan pääasiassa tilava kylpyhuone.

Kylpyhuoneen suorakaiteen muotoinen pesualtaiden suosittu leveys

Pesuallas Pesuallas Mitat

korkeus

Tämä parametri ilmaisee usein tuotteen kulhon syvyyden. Kuorien korkeus on 13,5-15 cm. Mitä syvemmälle altaan kulhoon, sitä vähemmän suihkutetaan.

Kylpyhuoneen pesualtaiden mitat - syvä pesuallas luonnonkivestä

Mitä tulee pesualtaan korkeuteen (ja tämä parametri on tärkeä myös malleja, joissa on kaappi), sinun on valittava tuote ottaen huomioon kotitalouden jäsenten kasvu.

Optimaalinen ihmisen korkeus, joka on sijoitettava uppoavat kylvyssä on 94-110 cm naisilla, tämä parametri on hieman vähemmän - .. alkaen 81-92 cm suurin kysyntä malli, jonka keskimääräinen arvo, jossa lattiasta alkuun pestä mittaa 86-93 cm.

Kylpyhuonekaluston sijainti lattialle - piirrokset ja laskelmat

syvyys

Tämä parametri näyttää etäisyyden kuoren reunasta seinään. Jotta pesu olisi miellyttävää, kuoren syvyyden tulisi olla 48-61 cm. Tarkista, onko tuotteen syvyys sopiva sinulle ilman mittalaitetta. Pysykää lähellä pesuallas ja pidennä kätesi sitä vasten. Jos mallin takaseinä päättyy sormenpäihin tai palmun keskelle, voit turvallisesti ostaa sellaisen tuotteen.

Kuinka oikein mitata pesualtaiden syvyys kylpyhuoneessa

Suositut koot

Koska sopiva pesualtaiden valitseminen tärkein parametri on tuotteen leveys, tarkastelemme kuorimallien ominaisuuksia tarkasti ottaen huomioon niiden leveyden.

40 senttimetriä

Tällaisen pienen leveyden omaavan pesualtaan käyttö on rajoitettu lähinnä käsienpesuun ja teknisten tarpeiden tyydyttämiseen. Siksi tällaista pesuainetta usein ostaa vessassa tai pienessä kylpyhuoneessa. Usein tämä on kulmamalli, mutta on myös soikeita ja pyöreitä seinämuunnelmia. Ne voidaan ripustaa vapaalla alustalla tai täydentää pienellä kaappiin kotitalouskemikaalien ja lisävarusteiden säilyttämistä varten.

Pendant valkoinen pesuallas 40cm leveä pieni kylpyhuone tai kylpyhuone

Perämoottorikalvo 40cm leveä kylpyammeella

Valkoinen, 40 cm leveä pesualtainen reunakivi

50 senttimetriä

Tällaisen ergonomisen ja ylimitoitetun altaan ostaminen auttaa säästämään tilaa, joten useimmiten se on ostettu rajoitetulla kylpyhuoneella. Pesualtaan leveys on 50 cm, ja se valitaan usein minimalismin tyyliin. Shells sitä voidaan esittää riipus, sisäänrakennettu, yläpuolella, kulma ja muut mallit.

Overhead Pronssi Pesuallas 50 cm leveä

Vakiomuotoisen valkoisen värin yläpuolinen pesuallas 50 cm leveä

55 senttimetriä

Tämän leveyden pesuallas on kätevä käytettäväksi. Se ei ole liian ylimitoitettu, joten se sopii täydellisesti pienoiskoossa. Sisäänrakennetun mallin tai kulma-altaan valitseminen säästää lisäksi neliön senttimetrejä. Myös hyvin vaativat tuotteet, joissa on reunakivi, jossa voit piilottaa putket ja varastoida puhdistusaineita.

Pyöreä pesuallas kultakuviolla kulhon ulkopuolella leveys 55cm

60 cm

Tätä leveyttä pidetään parhaana pesualtaan, koska tuote on erittäin kätevä käyttää. Leveydeltään 60 cm: n säiliöt on esitelty erilaisissa kulhoissa ja muotoissa. Tällaisia ​​mittoja sisältävä tuote valitaan usein vierekkäin, mutta viime vuosina suosituimpia malleja on tullut roikkuviksi malleiksi.

Pesuallas, jonka väri on metallinen 60cm leveä kukka kylpyhuoneelle

Pesuallas suorakaiteen muotoinen valkoinen leveys 60cm kylpyhuoneessa

65 senttimetriä

Tämän leveyden mukaisia ​​malleja pidetään erittäin kätevinä pesemiseen. Vaatii, että ne esitetään laajalla alueella. Voit valita 65 cm: n leveydeltä riippuvan mallin, ulkokäyttöisen pesualtaan, jossa on reunakivi tai tuote, joka auttaa asentamaan huoneen kulman. Suunniteltu ideoita tämän kokoisia kuoreita varten ovat erityisen monipuoliset, joten voit helposti noutaa tuotteen mihin tahansa sisustukseen.

Valkoinen pesuallas leveys 65cm

Soikea muotoinen pesuallas, kukka kuvio 65cm leveä

Overhead iso pyöreä pesuallas valkoinen väri 65cm leveä kylpyhuone

70-75 cm

Näihin parametreihin perustuva pesuallas ei sovellu pieniin kylpyhuoneisiin. Sijoittamalla ne standardin kylpyhuoneessa turhaa koska käytettävyyttä verrattavissa malleja, joissa on pienempi leveys (55-65 cm) ja arvokasta senttimetriä tilaa tulee täyttyä. Jos olet omistaja varsin tilava kylpyhuone, älä missaa mahdollisuutta ostaa pesuallas leveys 70 cm tai 75 cm. Mitä enemmän näitä tuotteita rakastamia suunnittelijat mahdollisuus toteuttaa luovia ideoita.

Keraaminen pesuallas leveys 70cm kylpyhuoneelle

Peilikuvioinen, 75 cm leveästä puusta valmistettu pesuallas kylpyhuoneessa

80-90 cm ja enemmän

Tällaiset laaja pesualtaat yleensä ostavat suuren alueen kylpyhuoneelle. Tässä tapauksessa valitset usein tehokkaan mallin, joka voi muuttua huoneen kirkkaaksi korostukseksi tai korostukseksi.

Pesuallas valkoisesta akryylistä, leveys 85cm

Pesuallas luonnonkivestä, 90 cm leveä

Asennettu akryylilevy, jonka leveys on 80 cm

Haluttaessa yksi suuri pesuallas voidaan vaihtaa kaksoisallas. On tärkeää, että yhden pesun keskeltä toisen keskelle on vähintään 90 cm, sillä muutoin samanaikaisesti molempien nielujen käyttö on hankalaa ja vaikeaa.

Ripustettu kaappi, jossa on kaksi keraamista kuorta, kukin muotoinen, 60 cm leveä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 88 =