Top 15 pribor za kupaonicu, koji će privući i djecu i odrasle

Top 15 pribor za kupaonicu, koji će privući i djecu i odrasle

Svaki roditelj, uz rijetke iznimke, susreće dječju nespremnost da pliva, četka zubima i operi ruke. Možete inzistirati, zaklinjati se, stotinu puta kako biste objasnili važnost higijenskih postupaka ili još bolje pokazati lukavost. Ako kampanju pretvorite u kupaonicu u uzbudljivoj igri, niti jedno dijete ne može odoljeti.

Dozatori za paste

Nemojte se iznenaditi ako se tijesto prebrzo završi. Posebni raspršivač u obliku čovjeka, životinje ili junaka za crtani film, i poziva. Ekstrudiranje tijesta pretvara u igru. Sredstvo za doziranje lako se pričvršćuje na zid pomoću usisavača.

Dječja posuda za tjesteninu

Dječja posuda za tjesteninu

Dječja četka

Mlaznice za cjevčicu s tijestom

Umjesto toga možete koristiti specijalne mlaznice na cjevčici s pasta za zube, što će također donijeti užitak kod djece.

Dječje mlaznice na cjevčici s pasta za zube

Funny Četke

Sami zubne četkice neće biti manje zanimljive. Ručka izrađena u obliku princeze, pisaćeg stroja, dinosaura ili super heroj već se percipira kao igračka, radije nego obična četkica za zube.

Dječja četka za bebu

Osim toga, može biti opremljen posebnom zaštitnom kapom ili čak pozadinskim osvjetljenjem. Ali kada kupujete, pazite da je četka prikladna za dob: vrlo je debela ručka teško držati, a prevelika glava - da biste oprali zube.

Dječja četka za bebu

šalice

I, naravno, četke moraju biti pohranjene negdje. Svijetle plastične čaše s oblikom životinja privući će pozornost i organski izgledati četkama.

Četkice za zube četkica za zube

Četkice za zube četkica za zube

Četkice za zube četkica za zube

držači

Ako police u kupaonici nisu toliko, možete koristiti posebne držače na usisavačima. Oni znatno uštedjeti prostor, dodati prozračnost kupaonice i izgledati vrlo originalno. I što je najvažnije, možete se zadržati na dječjoj visini.

Držači za bebe u kupaonici

Držači za bebe u kupaonici

Mlaznice za dizalicu

Nevjerojatno je kako mala čahura izrađena od najobičnijeg plastičnog materijala može pretvoriti slavinu.

Mlaznica za djecu

Sada više nije miješalica, već slon ili patka, što je tako primamljivo staviti ruke pod vodu. Pranje ruku više nije problem.

Mlaznica za dizalicu za dijete - dupin

Slon - mlaznica za mikser za djecu

Mlaznica za djecu

Neobičan sapun

Dječje dlanove odmah će biti privučene nekom obliku sapuna u obliku cvijeta, pisaćeg stroja ili male životinje. Oni će htjeti sapuniti ne samo svoje ruke nego i cijelo tijelo. Izvrsna ideja za umetanje djetetove neovisnosti tijekom kupanja.

Dječji sapun

Možete kupiti gotove šarene figure. Ili ih spremajte i kuhajte:

  • To će zahtijevati najčešći dječji sapun, oblike i malo kukuruznog ulja. Nanesite sapun na veliku rešetku i rastopite na vodenoj kupelji ili mikrovalnoj pećnici. Nemojte pregrijavati! Maksimalna temperatura je 60 ° C. Temelj treba samo rastopiti.
  • Bijeli sapun može biti lagano obojan bojanjem hrane, ali s eteričnim uljima trebao bi biti vrlo uredan. Čim se sapun otopi, ulijte u kalupe.
  • Pretvorite kalupe sami s kukuruznim uljem kako biste lakše dobili. Ako ima mjehurića, onda je pospite razrijedenim alkoholom ili votkom. Ostavite na zamrzavanje za jedan dan.

Možete kupiti posebne oblike za sapun (koji se često koriste), koristite silikon za pečenje, oblike leda ili igre u pješčaniku.

Dječji sapun

Ručke za bebe za ruke

Odvojeno za dijete može objesiti posebnu bebu ručnik za ruke microfiber. Apsorbira vodu brže od jednostavne frotirne tkanine, mekša i sjajni dizajn privlače pozornost. Za ručnike je bolje staviti zasebnu kuku na rast. Vrlo često djeca ne brišu ruke samo zato što jednostavno ne dolaze.

Ručke za bebe za ruke

Ručke za bebe za ruke

Ručke za bebe za ruke

Držač za tuširanje

Svakako će izazvati užitak lončarstva u obliku životinje, na primjer, žabe. Dijete sam želi sami sebi, čak i operi kosu. Nepostojanje duše ostaje u prošlosti.

Ručni tuš za bebe

Podloge za tuširanje mogu biti vrlo različitih oblika. Druga mogućnost je nosilac glave za tuširanje, čak može biti uključen. Zato će biti zabavnije plivati!

Ručni tuš za bebe

Držač za tuširanje

Ručni tuš za bebe

igračke

Dugo će vrijeme držati djecu u vodi pomoći posebnim igračkama za kupanje. To mogu biti gumene životinje, prskalice za ribe, naljepnice za vodu, sapunice, brda za lutke ili automobile i tako dalje.

Dječja igračka za bebu

Sve je ograničeno samo maštom proizvođača i mogućnostima vašeg novčanika: od klasičnih gumenih pataka do cjelokupnih igara.

Igračke za kupaonicu za dijete

Oznake i olovke za kupaonicu

Više kreativnih ljudi može se pozvati na bojanje na kadi i pločicama. Posebne olovke i oznake na bazi vode lako se isperu bez napora i deterdženata. To je slučaj kada možete privući na koljena, ruke i trbuh. Najvažnije je objasniti da ih možete nacrtati samo u kupaonici. Međutim, ovi markeri su savršeno oprali od poda, namještaja i hladnjaka.

Vodonepropusni markeri za kupaonicu

Vodonepropusni markeri za kupaonicu

Zavjese za kupaonicu

Dok dijete kupanje i prskanje u kadi, zavjesa će zaštititi sobu od prskanja.

Dječje zavjese za kupaonicu

Posebne dječje zavjese s sjajnim uzorkom zbližit će sveukupnu atmosferu kupaonice. Glavna stvar - ne zaboravite na sigurnosne i gumene prostirke u samoj kupelji.

Dječje zavjese za kupaonicu

Dječje zavjese za kupaonicu

Haljina

I, bez sumnje, ogrtač ili ručnik koji nalikuje karnevalskom kostimu neće ostaviti ravnodušnim ni dijete ni odraslu osobu. Sama ideja da ćete nakon kupanja staviti na takvo čudo uzrokovati olujnu želju da uđe u vodu. Kao bonus, možete dati djetetu malo igrati u njemu. Ali ove igre trebaju biti dopuštene tek nakon kupanja.

Dječji ručnik za kupaonicu

Dječji ručnik za kupaonicu

Dječji ručnik za kupaonicu

Naljepnice za kupaonicu

Takve naljepnice ne samo da će podići raspoloženje vašeg djeteta, nego će također biti izvrsna prilika da se sa smiješnim pričama, kupanje u kupaonici!

Naljepnice za kupaonicu

Posebno zanimljivo izgledaju voluminozne naljepnice. U pravilu, oni se mogu ponovno upotrijebiti, a možete ih montirati na različite teme.

Naljepnice za djecu u kupaonici

Naljepnice za djecu u kupaonici

Naljepnice u kupaonici

Knjige koje mijenjaju boju iz vode

I koliko je zanimljivo uzeti knjigu, pogledati ga, i, uranjajući se u vodu, otkrijte da je promijenila boju! Takve knjige otporne na vlagu razvijaju bebu i pomažu u formi igre kako bi naučili boje.

Kupaonica za kupanje u kadi

Sve ove trikove ne samo da izazivaju užitak u djeci, nego također pomažu da ulijevaju takve važne korisne navike kao što su osobna higijena i čišćenje zubi. Istodobno, kupnja većine od njih uopće ne pogoduje novčaniku. Naravno, kupaonica će izgledati kao vrtić, ali ipak, mi, odrasli, želimo ponekad uroniti u ovu atmosferu djetinjstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =