Effektive metoder til at kontrollere insekter i badeværelset

Effektive metoder til at kontrollere insekter i badeværelset

Badeværelset skal være hovedrolle for hygiejne og renlighed i huset. Her finder familiemedlemmer forskellige vandprocedurer, og her opbevares de fleste vaskemidler og rengøringsmidler som regel. Imidlertid kan fugtig luft og utilstrækkelig ventilation af rummet føre til forekomsten af ​​forskellige insekter i badeværelset, hvilket er et af de mest oplagte tegn på udvikling af uhygiejneforhold i rummet. I modsætning til folkelig opfattelse kan dette problem ikke kun konfronteres med indbyggerne i de varme sydlige lande, men også af indbyggerne i den europæiske region. Hvis du pludselig støder på det samme problem, hjælper vores artikel med at bekæmpe insekter.

Insekter på badeværelset

typer

Før du kører for insekt kontrol, skal du bestemme, hvilken slags insekter du står overfor. Som de siger, skal fjenden vide ved syn. Derfor er nedenstående en liste over de insekter, der kan bosætte sig i dit hus.

myrer

Om hvordan myrerne ser ud, tror jeg, det er ikke nødvendigt at fortælle. I modsætning til almindelige myrer, der lever i naturen, har tamme myrer en rød farve og er omkring en størrelsesorden mindre end deres vilde modstykker. Hvis du finder en ensom myrer på badeværelset - er det ikke en årsag til alarm. Måske tog du ved et uheld ham fra gaden på tøj eller sko, eller han kom ind i huset med mad. Men hvis myrer står over for dig ofte nok, vil du sandsynligvis have en lang og alvorlig kamp med dem.

Hvad kan tiltrække myrer til badeværelset? Måske har du glemt noget mad eller resten af ​​maden i badeværelset, eller du har vasket lidt frugt eller bær her, og nogle af dem faldt et sted og tiltrækker nu insekter med duften. Der kan være mange muligheder.

Vilde myrer

Hvis du finder en myrer i badeværelset, skal du først bestemme, hvor myrerne kommer fra. For at gøre dette, forsegle alle de revner, gennem hvilke myrer kan krybe ind i karret fra gaden. Hvis du bor i en blok lejlighed, spørg naboer, hvis de har det samme problem. Hvis du får et bekræftende svar, så ved du, at du alene ikke kan klare denne ulykke.

Myrer er i stand til at bygge hele netværk af flere anthills, relateret til hinanden. De er i stand til at genoprette deres tal meget hurtigt, selvom en af ​​anthills er fuldstændig ødelagt. Kampen mod myrer i en lejlighedsbygning skal derfor gennemføres centralt for at kunne rense alle centre af deres fordeling straks.

Hjemmemyrer

Mote

Moss er et af de mest fantastiske insekter. Disse små flyvende skadedyr virker som om fra ingen steder og også forsvinder til ingen steder, er det kun nødvendigt at slippe af med kilden til deres spredning.

Hvor kommer midges fra i badeværelset? Alle ved, at hvis man forlader et eller andet sted i køkkenet eller i et rum med et bidt æble, vil der i løbet af få timer flyde en lille flok midsider over det. Dette gælder især i de varme sommermåneder, når mad uden køleskab spilder en størrelsesorden hurtigere. Men hvor kom manden fra badeværelset?

Frugtmonstre - Drosophila

Husk, har du været nødt til at vaske produkter i badeværelset på det seneste? Måske vasket du æblerne fra dacha, eller vaskede og skar vandmelonen bragt af gæsterne. Hvis fødevarepartiklerne forblev i badeværelset og ikke blev rengjort, vent så hurtigt gæsterne, for den varme og fugtige luft i badeværelset fremskynder rottningsprocesserne og er en fremragende yngleplads til Simuliidae.

Kloaksystem

kakerlakker

Nu er hjem kakerlakker sjældent, hvor du møder. Langvarig kamp for mennesket med disse insekter ødelagde næsten deres befolkning i store byer. Tilstedeværelsen af ​​mange kemiske midler til bekæmpelse af dem giver dig mulighed for at få slag fra kakerlakker på kort tid og uden særlige vanskeligheder.

Rød kakerlak

Hvorfor vises kakerlakker i badeværelset? Kakerlakkerne selv i lejligheden, hvor de nøje overvåger renheden, vises ikke. De kan kun krybe til dig fra naboer, der er mindre omhyggelige i hygiejneproblemer. Da ventilationssystemet i badeværelserne i et hus som regel er almindeligt, er det for hende at rejse baleen skadedyr. Derfor skal du huske at behandle dem og ventilationsgitterne i badeværelset, når du bruger midler til bekæmpelse af insekter.

Sort kakerlak

myg

Om sommeren kan myg ikke skjule hvor som helst. Som regel går de ind i badeværelset gennem et åbent vindue eller gennem ventilationsrør. Men hvis du bor i stueetagen og der er en kælder under dig, kan mygene meget godt komme til dig i lejligheden gennem revnerne i gulvet. Faktum er, at myg foretrækker våd og mørk rum, hvilket betyder at badeværelset er et ideelt sted for dem. At komme af med myg er ret nemt.

myg

bænkebidere

Mokrits du kan kun møde hovedsagelig kun i badeværelset, i modsætning til andre værelser i huset. Som navnet antyder, findes lusene, hvor det er vådt. Hvis du aldrig har set dem før, kan det første møde med en sådan ubudne gæst i badeværelset være et reelt chok for dig. Små, ubehagelige, grågrå skadedyr med en konveks ryglæn bevæger sig meget hurtigt. Du kan kun mærke dem i løbet af de første par sekunder, efter at du kom ind i badet og tændte lyset. Derefter forsvinder de uden et spor under badeværelset eller synker, i ufortrukne sømme mellem fliser på gulvet og på væggene mv. Det er ret svært at udvinde sådanne insekter, men det er muligt. Hvordan? Dette vil vi diskutere nedenfor.

træ lus

sølvfisk

Endnu mere ubehagelige udseende insekter er skalaer. I modsætning til sprængerne har de en langstrakt kuffert og korte ben. Forreste og tilbage har de antenner. De er lidt mere tømmer, men bevæger sig lige så hurtigt, så det er ikke let at fange og dræbe sådan en modbydelig væsen. For en person er de helt uskadelige. Da skalaer føder på produkter, der indeholder stivelse og polysaccharider, kan det maksimale, de kan ødelægge, være vådt papir eller tapet på dit badeværelse. Men du vil næppe vil leve ved siden af ​​sådanne skabninger.

Læs mere i vores artikel om, hvordan du slippe af med en skællet.

sølvfisk

tusindben

Afslut listen over de mest modbydelige insekter, du kan finde i badeværelset, tusindårene. Mødet med dem er tydeligvis ikke for de svagehjertede. Selvom det antages, at tusindben kan skade menneskers sundhed og forårsage irritation på huden, skjuler de fleste af disse væsner ingen trussel mod menneskers sundhed. Men deres udseende inspirerer stadig ikke tilliden til dem. Som regel ser de ikke ud af sig selv.

Faktum er, at tusindårene fodrer med andre små insekter, så i første omgang skal du have lus eller knogler, der tjener som mad til dem, og så vil tusindpiger komme frem.

tusindben

Årsagerne til deres udseende

Årsagerne til forekomsten af ​​insekter i badeværelset kan opdeles i to grupper:

 • Den første gruppe er eksterne forhold. Insekter kan dukke op i andre værelser i lejligheden og bare flytte med tiden til badet. De kunne kravle eller flyve til dig gennem udluftningsrør og revner fra kælderen eller fra naboerne eller lige uden for gaden.
 • Også årsagerne kan være interne. Dette er når fokus for spredningen af ​​insekter er direkte i dit badeværelse og dannet der på grund af et ukorrekt mikroklima. Her er hovedårsagerne to: usundhedsmæssige forhold og høj luftfugtighed. Når du har etableret årsagen til forekomsten af ​​insekter, vil det være lettere for dig at bekæmpe dem.
Insekter fra ventilationen i badeværelset

Metoder til kamp

Overvej de mest effektive metoder til at slippe af med disse insekter.

myrer

Metoderne til at bekæmpe myrer afhænger af, hvor bedrøvet situationen er i øjeblikket. Hvis du og dine naboer har myrer i huset, betyder det, at disse insekter allerede har skabt et helt netværk af anthills over hele huset. I dette tilfælde er det bedre at straks kontakte specialisterne i skadedyrsbekæmpelse. En brigade af skadedyrsbekæmpelse vil komme til dig, som straks vil frelse dig mod en sådan ulykke.

Gift for myrer

Hvis situationen ikke er så beklagelig, og du stadig håber at klare myrerne på egen hånd, insekticide aerosoler, specielle geler, støv og blyanter vil hjælpe dig med at bekæmpe disse insekter. Blandt folkemægler mod myrer er de mest populære gær, borsyre og majsmel. Sådanne faciliteter er imidlertid ineffektive og mere egnede til ubeboede eller sjældent besøgte lokaler.

Mote

For at slippe af med midges, skal du først og fremmest finde og eliminere årsagen til deres udseende. Udfør en grundig rengøring af badeværelset med blegemiddel. Bestem, hvor midget kunne være kommet fra. Efter høst kan du slippe af med de personer, der allerede har optrådt på badeværelset, ved hjælp af stærke kemikalier, som f.eks. Dichlorvos.

Men hvis du er bange for at skade dine elskede eller dine børns sundhed, Brug mindre kardinal midler - bygg en fælde:

 • Læg et stykke frugt eller grøntsag i bunden af ​​gryden.
 • Træk papirtragten op med en smal nakke. Inde i midges kan flyve, men de kan ikke komme ud igen.
 • Næste dag kaster du fælden i skraldespanden.

kakerlakker

For at forhindre kakerlakker i at komme ind i lejligheden gennem udluftningsrør, skal ventilationsslangerne strammes godt med et beskyttelsesnet behandlet med kemikalier for at bekæmpe kakerlakker.

Ellers er midlerne til at kæmpe kakerlakker de samme overalt - det er forskellige blyanter, geler og andet gift for insekter.

Midler til bekæmpelse af kakerlak

myg

Metoder til at slippe af med myg i badeværelset er ikke anderledes end at bekæmpe disse insekter i andre værelser. Brug specielle fumigatorer, samt smoldering plader fra myg, eller køb en speciel fælde til myg.

bænkebidere

Det vigtigste middel til at bekæmpe mocrica er forebyggelse. Pas på rengøringen af ​​badeværelset, fjern snavs og skimmelsvamp rettidigt, undgå lækage af rør og sørg for normal ventilation af rummet.

Hvis du stadig forstyrres af disse insekter, skal du grundigt rengøre rummet grundigt. Derefter ventilere badeværelset og behandle væggene med et kemisk middel til bekæmpelse af mochrica, som du kan købe hos en specialbutik.

Læs mere i vores artikel om, hvordan man kan slippe af med woodlice.

Fumigator til insektkontrol

sølvfisk

Disse insekter er som regel få. Hvis du dræbte en skællet, så vil det sandsynligvis stoppe din kommunikation med denne type insekter.

Hvis du pludselig finder flere repræsentanter for skalaer i badeværelset, så brug en tilgængelig aerosol mod insekter.

tusindben

Disse insekter er meget glad for gemmer sig i sprækker i trægulvet, så en af ​​de mulige måder at håndtere dem på er at bruge en konventionel mastiks til parket på gulvet.

I specialforretninger sælges specielle midler til bekæmpelse af tusindpiger. Men som praksis viser, er midlerne til bekæmpelse af kakerlakker imod tusindben også meget effektive.

Professionel disinsection

Forebyggende metoder

For at beskytte dig mod fremkomsten af ​​insekter i fremtiden, brug vores enkle tips:

 • Forsigtigt forsegle alle revner og huller i badeværelset, hvor uventede gæster kan komme til dig.
 • Installer ekstra ventilation i rummet, hvis du føler at standardventilationssystemet ikke gør sit job korrekt.
 • Regelmæssigt behandle badeværelset med klorholdige produkter.
 • Reparér alle rør i badeværelset og sikr dem forseglet.
 • Hold din hygiejne - rengøring regelmæssigt med antibakterielle midler ikke kun vægge og badeværelse ordet, men også VVS og interiør varer placeret i det.
 • Tør tørre alle krukker med shampoo, brusegeler, cremer osv. efter deres brug.
 • Tørr håndklæder grundigt efter brug.
 • Sørg for, at kondens opsamles så lidt som muligt i lokalet.
 • Hvis badeværelset har et vindue, så ofte som muligt, ventilere rummet og prøv at komme ind i det så meget som muligt af naturligt sollys.
Regelmæssig rengøring på badeværelset

Tvungen ventilation i badeværelset

Håndklædetørrer på badeværelset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 22 =