Baie brună – nobilitate și confort

Baie brună - nobilitate și confort

Când vine vorba de culoare maro în interior, ne imaginăm mai întâi lemn natural - mese din lemn masiv sculptat si cotiere pe scaune, podele și alte elemente decorative ale acestui material frumos. Toate acestea sunt clasice. Dar de ce nu a venit la o chestiune atât de importantă ca designul casei tale, cu cota de fantezie, și să nu utilizeze culoarea maro în proiectarea, cum ar fi o baie?

Baie maro

Băile în tonuri de culoare maro este doar o opțiune de câștig-câștig, mai ales pentru cei care nu-i plac în mod deosebit schimbările și nu intenționează să repară prea des. La urma urmei, culoarea maro este neutră: este pur și simplu imposibil să vă imaginați o nuanță neplăcută, intruzivă de maro. Nu-și întărește ochii, ci creează un sentiment de calm și liniște. Interior în tonuri nobile maro pentru o lungă perioadă de timp nu se plictisesc, este suficient doar pentru a schimba diverse accesorii mici, din când în când.

Baie maro elegantă

În interior

Dacă ați decis deja că trebuie să aveți în mod necesar o baie de "ciocolată" în casa dvs., amintiți-vă Atunci când decorați o baie în maro, ar trebui evitate mai multe greșeli comune:

  • Nu utilizați prea întuneric o nuanță de maro în proiectarea de bai mici: acest lucru va face din camera chiar mai mică. Sau combinați-o cu culorile luminoase, folosind culoarea deschisă ca cea principală.
  • În cazul în care baia din casa dvs. nu este cel mai cald loc, încercați să alegeți cea mai caldă nuanță pentru podea și pereți sau combinați-o cu culori luminoase. Puteți chiar decora pereții în baie în diferite culori.
  • Dacă vă decideți să decorați baie în tonuri de culoare brună, de la podea la tavan, faceți-o cu grijă. Prea mult maro în baie poate face întuneric și inconfortabil, dar nu, dacă reușiți să găsiți umbra dreapta și se diluează accesorii de interior alte culori.

Combinație de baie maro și maro

Bătălia maro mică

Baie complet maronie

Efecte asupra oamenilor

Psihologii spun că cei care aleg culoarea brună au un caracter calm și puternic. Aceștia sunt oameni sensibili care prețuiesc în primul rând fiabilitatea și caracterul practic. Aceste calități pe care aspiră să le aducă acasă. În interior, confortul și simplitatea sunt cele mai importante pentru ei.

Decor de baie în culoare maro

Persoanele neatente maro va ajuta să câștige un sentiment de stabilitate și de permanență.

Culoarea brună este, de asemenea, preferată de cei care nu doresc să iasă din mulțime, să evite experimentele, preferând mereu clasicul.

Varietate de nuanțe

Culoarea brună provoacă multe asociații plăcute. Cineva se gândește la o uniformă școlară și amintiți-vă copilărie fierbinte și prima iubire, cineva va simți aroma revigorantă de cafea dimineața, sau care învelește gustul ciocolatei cu lapte, și cineva prezent trunchiurile incalzite de soare de copaci în pădure de vară.

Baie maro

Baie de nuante maro

Miere maro în baie

O astfel de diversitate de asociere, datorită faptului că Brown are o mare varietate de nuanțe - de la lumină, aproape bej la întuneric, abia distinge de negru. Numele nuanțelor de maro sună adesea foarte poetic: "cupru", "grâu", "nisip" și chiar "ochi de urs".

În designul celei mai populare băi sunt următoarele nuanțe:

  • natural lemnos culoarea nu își pierde relevanța, deoarece revenirea la modă a fost dorința de naturalitate și simplitate, dorința de a deveni mai aproape de natură.
  • Culoare wenge - una dintre nuanțele lemnului natural. Această culoare este eterogenă, cu vene roșii și roz, care este plină de multe posibilități. În interior, acesta poate fi combinat cu tonuri roșii și roz, precum și cu culorile cu care aceste tonuri sunt combinate.
  • Culoarea ciocolatei de lapte - culoarea cea mai apetisantă la scară maro. Această culoare este minunată nu numai pentru produsele de cofetărie, ci și pentru interiorul băii. Această umbra caldă și moale vă înglobează literalmente cu prezența sa, dând un sentiment de confort și o bună dispoziție.

Bai din lemn natural de culoare maro

Brown Wenge Baie

Culoare ciocolată de lapte de culoare brună

  • Culoarea cafelei cu lapte de asemenea, provoacă asociații plăcute de gust În ciuda constrângerii sale, el invigorează și forțează să păstreze un ton.
Baie maro - cafea cu lapte

Combinație cu bej

Unul dintre cei mai cunoscuți însoțitori pentru maro este bejul.

Combinația acestor culori va ajuta la ajustarea vizuală a dimensiunilor băii, făcând-o mai spațioasă. Baia bej a fost examinată de noi într-un alt articol.

Baie în tonuri maro-bej

Brown cafea de baie cu lapte

Bej și maro

Puteți folosi versiunea clasică a "luminii de sus, fundul întunecat", și puteți diviza orizontal baia în zone. O combinație confortabilă, catifelată de culori maro și bej va adăuga rafinamentul și nobilimea băii.

Baie maro bej

Combinație cu alb

Culoarea brună este destul de comună și în combinație cu cea albă. De exemplu, în natură acestea sunt ramuri de copaci acoperite de zăpadă, o pată gălbuie a unei girafe. Din faptul că a fost creat de mâna unui bărbat, vă puteți aminti o înghețată în glazură de ciocolată sau spumă lăptoasă într-o ceașcă de cafea.

Baie albă și maro

Baie în tonuri albe și maro

Krivnevo-baie albă

Este rară găsirea unei băi în care nu există alb, deoarece aceasta este culoarea obișnuită pentru obiectele sanitare și pentru aparatele de uz casnic. Prin urmare, combinația de maro și alb în designul băii este destul de populară.

Combinația de dale de culoare brună și albă pe podea (de exemplu, sub formă de șah) sau pe pereții toaletei va arăta bine.

Culoarea albă în combinație cu maro va adăuga o cameră de reținere și răceală, dar, în același timp, va face mai ușoară.

Aceste culori contrabalanțează reciproc, deoarece culoarea brună (în special nuanțele sale mai întunecate) are proprietăți de absorbție a luminii, iar culoarea albă este reflexivă.

Citiți și articolul despre baia albă.

Combinație cu alte culori

Combinând maro cu alte culori, ar trebui să fii foarte atent. Ca o regulă, combinația de maro cu culori luminoase, suculente pare oarecum lurată.

Maro-portocaliu baie

Prin urmare, dacă decideți să adăugați o diversitate de culori în interiorul unei băi maronii, ar trebui să alegeți o nuanță mai pașnică.

Baie turcoaz-maronie

De exemplu, combinația de maro cu roz, galben, turcoaz / albastru arată surprinzător de frumoasă. Principalul lucru în acest caz - de a alege nuanțele "corecte" atât ale culorilor maro, cât și ale companionilor.

Albastru-albastru baie

În cazul în care pereții sunt decorați cu culori deschise, puteți să vă mențineți în instalațiile sanitare luminoase de culori suculente și același mobilier.

Baie de portocale într-o baie maro bej

Un alt mod de a utiliza culori suplimentare în interiorul băii este utilizarea celei de-a treia culori. Această a treia culoare servește ca un fel de punte între primele două culori. De regulă, acest pod este de culori albe și bej, care au posibilități largi de compatibilitate.

Lumânările se potrivesc perfect în baia brună. Atmosfera romantică și confortabilă este garantată.

Baie de baie romantică

Stil potrivit

Combinația de maro cu alte culori vă va ajuta să creați o orientare stilistică a băii.

O combinație naturală, naturală de culori maro și verde poate fi folosită în stilul de baie din eco sau țară. Este suficient doar să adăugați accesorii din lemn sau din materialele pe care le imită.

Baie în stil țară

În interiorul clasic, culoarea brună este asociată și cu elemente decorative din lemn. În plus, clasicii folosesc adesea o combinație de culori negre și albe. Dacă înlocuiți culoarea neagră cu maro, spiritul clasic al camerei va rămâne, dar contrastul dintre culori nu va fi atât de puternic.

Baie maro în stil clasic

Pentru stilul retro combinație caracteristică de maro cu tonuri diferite de albastru. În acest caz, ar trebui să alegeți nuanțele de lumină și ciocolată de maro.

Pentru o baie modernă în puterea "moderne" combinația de maro cu detalii metalice, culori albe și gri este reală.

Baie maro cu iluminare în stil Art Nouveau

Instalații sanitare

Sanitare în baie nu trebuie să fie alb. Pentru baie, realizată în tonuri de culoare brună, nuanțele de culoare alb, bej, roz și moale deschis sunt perfecte. Aceste culori pot fi alese din motive practice: pe instalații sanitare, vopsite în lumină, culori pastelate, poluarea este vizibilă mai puțin decât pe un alb mai închis sau pur. Acum, în magazine există o mare selecție de căzi de baie, chiuvete și toalete de diferite culori.

Baie în baia brună

Subiectul obiectelor sanitare poate fi monofonic sau combina mai multe nuante. Principalul lucru - faptul că toate instalațiile sanitare din baie au aparținut unei singure scheme de culori.

Accesorii pentru baie albă

Decorarea camerelor

Utilizarea plăcilor de culoare brună în pereții băii vă va ajuta să modificați vizual parametrii camerei în funcție de dorințele dvs. De exemplu, pentru a vizualiza pentru a ridica plafonul, Ar trebui să fie întinse din benzi verticale subțiri verticale. Aceleasi benzi, dar numai orizontala vor ajuta sa faca baie putin mai spațioase.

Finalizați o baie maro

Adăugați pereți de înălțime va ajuta, de asemenea, plafon lucios stretch. Puteți să-l albiți și puteți alege nuanța maro potrivită. Într-o baie mare cu iluminare adecvată, plafonul unei culori maro închise va arăta foarte impresionant.

O altă modalitate de a face vizual mai mult plafonul este de a arăta podeaua cu o țiglă cu o nuanță mai închisă decât pereții.

Tigla brună pe podea - doar o soluție excelentă pentru baie. Arată elegant și neobișnuit. Dar, de obicei, este nevoie de îngrijire frecventă.

Parchet maro

Tablă brună

Tabelele de baie din bumbac există în mai multe variante: plăci simple, omogene, piatră imitativă și lemn de imitație.

Când alegeți o țiglă, luați în considerare următoarele caracteristici:

  • O placă brună obișnuită "inactivă" este cel mai bine utilizată în combinație cu o țiglă imitând o piatră sau un copac. Această tehnică vă va ajuta să vă oferiți o baie mai spectaculoasă. Folosirea unui model va face camera chiar mai interesantă.
Tigla brună, combinată cu bej

  • Placile, imitand o piatra, au un efect complet opus. Acesta vă va ajuta să "răciți" baia, aducându-i un sentiment de răcoare și prospețime.
Tigla brună sub piatră

  • O țiglă care imită un copac nu este legată de un anumit stil, deci este acceptabilă în aproape orice interior. Această placă vă va ajuta să faceți camera mai caldă și confortabilă.
Tigla bruna pentru lemn

iluminat

Dacă baia dvs. este făcută în culoare maro, este foarte important să alegeți iluminatul potrivit.

Puteți utiliza o varietate de surse de lumină - nu numai lămpi de plafon convenționale, dar și pereți sconces, iluminat oglindă, iluminat podea și așa mai departe.

Pentru a crea confort, utilizați lumină moale, nu lumină rece.

Iluminarea în baia brună

Pentru a face culorile din baie să pară mai calde, ridicați lămpile cu o lumină galbenă caldă, astfel încât acestea vor deveni mult mai confortabile.

mobilier

Combinația clasică de culori albe și maro este excelentă pentru decorarea unei băi. Mobilierul alb va fi cât se poate de bun, combinat cu pereții și podeaua maro.

Mobilier alb într-o baie maro

Același lucru se poate spune despre mobilierul bej. Finisajul bej al pereților cu mobilier brun este, de asemenea, combinat frumos.

Căldură maro într-o cadă de baie bej

Dacă țigla este folosită în decorul băii, imitând un copac natural, mobilierul din lemn de nuanța potrivită o va potrivi perfect.

Nu este necesar să se ia în considerare numai aceste culori ale mobilierului, deoarece maro este combinat cu multe culori. Experiment și surpriză.

Baie maro

Pentru baie, confruntată cu țiglă, care imită piatra, cea mai bună opțiune ar fi mobila de înaltă tehnologie, cu multe detalii de metal și sticlă.

Stilurile moderne se caracterizează prin forme clare și simple. Vă recomandăm, de asemenea, să le folosiți într-o baie mică.

Vă sfătuim, de asemenea, să citiți un articol despre designul băii în Hrușciov.

Baie brun în stil Art Nouveau

accesorii

Accesorii joacă un rol important în crearea stării de spirit a oricărei camere din casă. Și în baie sunt deosebit de importante, pentru că aici nu numai că vă place ochiul, ci și beneficiați. Toate aceste lucruri mici - covoare pufoase și prosoape, oglinzi, coșuri de rufe, mâncăruri de săpun, lumanari aromatice fac viața mai confortabilă.

Accesorii în baia brună

Pentru a accentua starea specială de ciocolată a băii dvs., cumpărați lumânări cu aroma dulciurilor preferate, a cafelei sau a vaniliei.

În accesorii maro baie poate fi de o varietate de culori. Principalul lucru este că ele sunt în armonie cu tema culorilor principale și combinate unul cu celălalt. Nu utilizați prea multe culori simultan, cel mai bine este să schimbați periodic diferite lucruri pentru a menține camera actualizată.

Culoare Accente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 81