Baie de Aur – design de lux și extraordinar

Baie de Aur - design de lux și extraordinar

Influența psihologică

Din cele mai vechi timpuri, aurul a fost considerat o bijuterie, iar disponibilitatea acestuia a vorbit despre bogăție și prosperitate. Psihologii spun că culoarea aurie, exprimă un sentiment de căldură, lumini lumina soarelui, înțelepciune și slavă. În subconștientul nostru, percepția acestei culori este așezată ca un simbol al abundenței universului. Prin urmare, în ciuda faptului că există mai multe metale prețioase, aurul este încă un lux bun venit.

Baie originală de aur cu cântare

În vremurile antichității și în epoca de renaștere, culoarea aurie era foarte populară în designul și crearea interiorului. Și în timpul nostru nu și-a pierdut recursul, așa că designerii îl folosesc adesea în munca lor.

Baia este de aur

În designul de băi este folosit destul de rar, dar într-o mana cu pricepere o baie de aur poate deveni un loc minunat și magic pentru relaxare și relaxare. Ceea ce ar putea învăța puțin despre proiectarea unei astfel de băi, se referă la regulile decorului și la sfatul designerilor.

interior auriu în baie

Mozaic de aur în baie

Aur în baie

Norme de decorare

Decorul în aur este alegerea pentru cei care iubesc sofisticarea.

Designerii recomanda:

  • Utilizați această culoare în băi de lumină spațioase. O cantitate mare de lumină vă permite să vă dezvăluiți strălucirea și frumusețea aurului;
  • este de dorit ca fundalul principal al camerei să fie luminos;
  • poate cea mai importantă regulă este "simțul proporției";
  • astfel incat baia nu arata pompoasa si fara gust, designerii sugereaza folosirea regulii de armonie in manevrarea ei.
  • Combinația dintre părțile de aur și fundalul principal nu trebuie să depășească raportul 3: 1;
  • unitate de stil, trebuie să fie respectate peste tot și întotdeauna.

Finisaj de aur într-o baie mare

Finisaj de aur într-o baie luminoasă

Design de baie cu aur

Decorare de baie cu aur

Baie de Aur

Mozaic negru și auriu pentru baie

Pentru o baie în stilul minimalismului și culorilor de aur de înaltă tehnologie și detalii sunt folosite foarte rar. În alte cazuri, noblețea sa combinată cu materialele moderne reprezintă o soluție excelentă pentru proiectarea băii. Aurul necesită o atenție specială pentru sine și pentru finisarea fundalului principal.

Pastelul și culorile luminoase sunt foarte bine combinate cu aurul, subliniind perfect strălucirea sa, ceea ce creează un sentiment de creștere a spațiului. Este important să nu existe prea multe părți de aur.

Accesorii de aur în baie

baie

În mod surprinzător, există băi de aur. De obicei, acestea sunt făcute la comandă și sunt potrivite pentru băi mari. În baia modernă, o baie albă cu elemente de aur, de exemplu, cu mixere și finisaje de aur, se potrivește perfect.

Baie de aur

Baie cu mozaic de aur

Baie în aur

Dale și accesorii

Dacă doriți o astfel de baie, soluția perfectă poate fi o finisare a plăcilor pentru aur. Cel mai adesea țigla din această culoare este utilizată doar parțial. Poate fi un finisaj în apropierea oglinzii, o margine de pardoseală sau o adăugare elegantă într-o combinație de alte culori. Arată efectiv în baie un perete, căptușit cu dale de culoare aurie.

Trandafirul de aur

Designerii profesioniști folosesc adesea benzi verticale sau orizontale de plăci pentru a diviza camera în zone. Placile mici de aur arata grozav sub forma unor modele, mici mozaicuri si ornamente.

Se recomandă combinarea plăcilor de aur cu accesorii și adăugări de aceeași culoare, de exemplu, perdele cu un finisaj similar, oglindă, mixere, umerase, mânere, cupe și diverse alte lucruri mici.

Mod de aur pe placi

Benzi de aur în baie

accesorii de aur în baie

Placi orizontale de aur

Aur într-o baie albă

Combinație cu alte nuanțe

Culori ideale pentru combinație - lumină, pastel. Tonurile ușoare, luminoase permit aurului să strălucească și să reflecte energia sa însorită și caldă.

Culoarea de aur este combinată, de asemenea, cu ciocolată și flori de teracotă. Combinație foarte misterioasă și rafinată de negru și aur. Cu toate acestea, acest design este potrivit doar pentru camere spațioase.

Pentru combinatie cu accesorii de aur și a terminat cireșe potrivite, violet, smarald și culori turcoaz. Cu o astfel de culoare, plafonul luminos stralucitor va arăta grozav, pereții sunt combinați cu diferite culori și materiale, mobilier și pardoseli de tonuri întunecate.

Pastel cu aur

Baie galbenă cu aur

Combinație de aur cu culoare ciocolată

Combinație de aur cu culoare neagră

În combinație cu roșu

Pereții de aur în baie

Baie verde cu aur

Baie de teracotă cu răutate

Baie albastră cu aur

Recomandări ale designerilor

Designerii recomanda:

  • fiți atent cu culoarea aurului. Principalul lucru este un simț al proporției în tot;
  • este foarte important să vezi întreaga imagine în baie. Depinde mult de spațiul, numărul, tipul de iluminat și atmosfera generală;
  • cu un fundal întunecat general, nu ar trebui să existe o mulțime de aur. Dacă există mai multe, atunci este necesar ca camera să aibă culorile corespunzătoare;
  • accesoriile și decorul merită să aleagă, gândindu-se înainte de combinarea lor cu designul în general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 56