Baie în stilul “țării” – căldura confortului țării

Baie în stil

În lumea de astăzi, printre numărul mare de oameni care preferă direcții avansate, cum ar fi high-tech, există iubiți îndrăgostiți de simplitate și sensibilitate rurală. Stilul țării pentru baie este unul dintre cele mai relaxante, relaxante, este ideal pentru relaxare din agitația orașului.

Mulți oameni cu cuvântul "țară" există o asociere cu filmele genului "occidental" și un cancan cu ceas. Se pare că suntem la vest de salbatice și cowboy în pub-uri murdare și zgomotoase. În traducere literală, cuvântul "țară" înseamnă - un sat, dar în înțelegerea noastră și în vest ele diferă.

Baie frumoasă în stilul țării

Țara este o unificare unică cu natura, este unul dintre acele stiluri moderne care insistă să folosească numai materiale naturale. În acest stil, ar trebui să existe o corespondență completă cu frumusețea naturii, a pădurilor. Acest stil vă ajută să simțiți toate deliciile vieții din mediul rural, să vă simțiți parte din natură, dar nu stăpânul ei.

Design de baie în stilul țării

Baie în stil local

Stilul în stilul băii

Caracteristici principale

Interiorul în stilul țării seamănă cu o cabană de sat, decorată fără pretenții exclusiv din materiale naturale. În acest stil, cabinele de duș din plastic și sistemele stereo din baie nu sunt adecvate.

Tavanele de întindere și iluminatul cu LED-uri sunt, de asemenea, puternic lovite din imagine.

Pentru interiorul în stilul țării, sunt utilizate suprafețe din lemn, bronz, elemente de forjare. Țara este asociată cu simplitatea vieții, existența măsurată departe de tehnologie.

Stilul țării în proiectarea unei băi mici

Foarte promițătoare arată diferite plante care înfloreau, cel mai important - că nu au existat pete strălucitoare strălucitoare.

Pereții și mobilierul în culori pastelate, nuanțele gri și maro, culorile naturale și naturale vor deveni un decor minunat al camerei într-un stil rustic. Un astfel de interior implică confort și liniște.

Se consideră adecvat utilizarea mobilierului în vârstă artificială, piei de animale, tăietura brută. Cada de baie este de preferat achiziționată rotunjită pe picioarele grațioase, robinetele cromate și detaliile în stil retro se vor potrivi perfect acestui set.

Baie pe picioare - baie în stil țară

Design de baie în stilul țării

Baie în stilul unei țări cu o baie pe picioare

Selectarea unei imagini și a unei scheme de culori

Preferate multicolore, dar nu saturate, dar mai silențioase. Principala soluție de culoare a țării este culorile naturale pastelate. De cele mai multe ori nuante de lumina, uneori cu un accent luminos pe orice subiect.

Baie cu elemente verde închis

Atunci când alegeți o paletă de interior, trebuie să țineți cont de echilibrul în culoare. Designerii sunt de părere că este mai bine să se utilizeze nuanțe care se vor potrivi perfect cu verdele.

Aplicând finisarea pereților cu plăci, este de dorit să folosiți o țiglă care are modele geometrice sau un model floral. De foarte multe ori, pereții sunt decorați cu o cornișă sau o bordură, iar un panou este pavat de-a lungul fundului, în culoarea combinată cu pereții.

Baie în stil țară

Baie pe picioarele în baie în stilul țării

Mobilier de baie în stil țară

Baie frumoasă în stilul țării

Baie elegantă în stilul țării

Baie cu fereastră în stilul țării

În figură modelele florale sunt binevenite. Perdelele pot fi făcute dintr-o țesătură simplă sau dintr-o bandă luminată sau "tartan", tipică temei țării. Culorile roșu și roșu închis vor fi potrivite pentru a privi în decorarea unor părți ale camerei. Podea este de dorit să se combine în umbra cu pereții, aceasta vă va oferi o baie caldă și confortabil simți.

materiale

Acest stil se referă la designul ecologic.

Este de dorit să se utilizeze variante neobișnuite de materiale de construcție:

  • pereți decorați cu piatră sau cu un model floral delicat,
  • efect sub copac.
  • Podelele trebuie finisate cu plăci ceramice sau pietre decorative.
Baie în stil de țară cu fereastră

Este de preferat să folosiți un metal cu elemente de îmbătrânire, imitație de bronz și alamă. Elementele de forjare manuală sunt considerate un lux imens în acest design. Este interzisă utilizarea materialelor cromate sau strălucitoare, din material plastic, sticlă de înaltă tehnologie. În general, țara este o simulare a diferitelor materiale naturale, datorită a ceea ce creează efectul căldurii vieții rurale.

Caracteristici de instalații sanitare și mobilier

Mobilierul și instalațiile sanitare sunt deliberat dură, dar au contururi clare.

Preferate suprafețe ne-lustruite, proporțiile corecte. Un mic garderobă antică sau un fotoliu rămase de la stră-bunica ta se vor potrivi perfect aici.

Baie de culoare albă sau cremă pe picioare frumoase este un detaliu necesar, care acordă o atenție la sine.

Cadă albă în baie în stilul țării

Cu mare succes, puteți folosi și instalațiile vechi din alamă care au fost așezate în depozite. Vasul de toaletă și chiuvetă trebuie să se potrivească cu culoarea și designul băii, iar chiuveta arată mai bine atunci când nu este în suport.

Robinetele din oțel inoxidabil vor fi mai mult decât oricând utile. Toate necesitățile trebuie plasate în coșuri de răchită speciale de diferite dimensiuni.

Baie în stil țară

Baie confortabilă în stilul țării

Baie în stil țară

Mobilă este cel mai adesea făcut din lemn nevopsit. De obicei, aceasta este o matrice solidă fără nici o delicatețe decorativă. Pentru această cameră sunt cele mai potrivite bănci simple, rafturi dure. Un alt element grozav - rafturi de răchită. Pe ferestrele trebuie să fie plasate flori în vase de lut și șervețele decorative

Suprafață de masă din lemn în baie în stil țară

accesorii

În baie, în stilul de "țară" oglindă ovală foarte bine potrivite într-un cadru sculptat în lemn, suspendate pe unghii, spre deosebire de oglinzile rectangulare încorporate în interiorul modern.

Oglindă în cadru din lemn în baie în stil țară

Oglindă rotundă ovală de baie în stil țară

Pentru a stoca rufele murdare, pungile de panza sunt adesea folosite, agățându-le pe perete. Florile în vase pot fi înlocuite cu buchete luxuriante de flori sălbatice. Imaginile de pe pereți cu imagini de animale vor transmite perfect starea de spirit a situației.

Baie frumoasă în stil țară cu o imagine

Peisajele cu acuarele sau fotografiile în stil retro vor arăta foarte armonioase într-un cadru general. Șnamurile emailate vă vor completa stilul de baie.

Baie frumoasă în stilul țării

iluminat

Baia în stilul țării nu tolerează iluminarea puternică și dispozitivele de iluminat montate înaltă. Opțiunea cea mai avantajoasă este sursele de lumină sub formă de candelabre vechi, lămpi cu ulei la nivelul podelei, la colțuri, în spatele partiției sculptate.

Lămpile medievale cu lumânări sunt potrivite pentru iluminarea suplimentară, creând o atmosferă romantică. Nuanțele de lumină ar trebui să fie neutre, moi. O lampă cu o umbră din materiale textile se va potrivi de asemenea frumos.

Lumina în baie în stilul țării

Baie în stil țară

Iluminatul în baie în stilul țării

textil

Baie în stilul țării pur și simplu trebuie să aibă din abundență obiecte textile - perdele, șervețele, prosoape, covoare. Printre țesături în primul rând este de in, de asemenea, de multe ori utiliza bumbac și lână. Cea mai obișnuită este imprimarea în carouri și florale.

Perdele, textile în baie în stilul țării

Perdele cu o mulțime de ruches, ansambluri, eșarfe vor oferi accesoriu un anumit farmec. Produsele realizate manual sunt foarte apreciate: broderia pe prosoape va deveni o parte integrantă a ușurinței și identității. Varietatea texturilor nu ar trebui să suprasolicite spațiul spațiului satului.

Vă recomandăm să citiți articolul despre baia în stilul Provence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2