Miten pukeutumistila tulee ruokakodista

Tilojen suunnittelun nykyaikaiset trendit tarjoavat huonekalujen vähimmäismäärän. Vain se, ilman että se ei toimi. Siksi vaatekaapit, vaatekaapit ja muut kaapin kalusteet katoavat, ja kaikki asiat sijoitetaan erikoistiloihin - pukuhuoneisiin. Laitteistolle ei välttämättä ole suurta tilaa. Voit muuntaa jopa ruokakomero. Miten varustaa pukeutumistilan ruokakodissa - artikkelissa. 

Käännettävä pantteri: menettely

Käännä kaappiin pukuhuoneeseen ei ole kovin vaikeaa - seinät, lattia, katto jo siellä. Vain ovet on vaihdettava. Heitä useimmiten muutetaan liukuvaksi, mutta myös säännölliseksi keinuvalle - se ei myöskään ole huono. Loput huoneesta yksinkertaisesti korjataan. Korjaus voidaan tehdä edullisilla materiaaleilla, ja suurin osa varoista on suunnattava pukuhuoneen täyttöön. Tällainen varojen jakaminen on järkevämpää, koska se on hyllylevyjä sisältäviä laatikoita, jotka tarjoavat kätevän sijaan kalliilla materiaaleilla koristeltuja seiniä.

Jopa pieni tila mahtuu huomattavaan määrään asioita

Jopa pieni tila mahtuu huomattavaan määrään asioita

Työjärjestys, kun kaappi vaihdetaan vaatesäilöön, on seuraava:

 • Poistamme kaiken, mitä on pantryssä. Kaikki hyllyt, koukut, huonekalut, jos sellainen on.
 • Laitamme ovet ja ovenkehys. Tässä vaiheessa on tarpeen päättää, ovatko ovet yhtä lailla leveydeltään vai pitäisikö oviaukkoa laajentaa, ja lisäksi ne tulevat liikkumaan tai liukumaan.
 • Seuraavaksi sinun on päätettävä, miten korjaat seinät tulevassa vaatekaapissa.
  • Jos seinät ovat hyvin vinoja, voi olla vaikeuksia asentaa kaapit. Tällöin on parempi laskea vanha kipsi, kipata kaikki majakat, lopulta tasoittaa kittiä.
  • Jos seinät ovat suhteellisen tasaisia, ilman suuria eroja (korkeintaan 1 cm), voit tehdä vain kipsillä viimeistelyaineiden poistamisen jälkeen (kalkki, maali puhdistetaan puhtaaksi kipsiksi).
  • Toinen vaihtoehto - vain virkistää viimeistely: liisteriä, maali ja korjaa kaikki väärinkäytöksiä asennuksen aikana laitteiden (niille, jotka voivat löytää tien ulos kaikista tilanteista, kuten myös paljon vaivaa).
 • Laitoimme katon järjestykseen. Yleensä se on värjätty tai valkaistu, joten se yleensä vain virkistää maalia.
 • Asennetaan uudet ovet.
 • Seuraavaksi laitetaan lattia järjestykseen. Puhdista maali tai lattia linoleumi, voit käyttää vinyyli laatta. Kalliimmista materiaaleista ei ole järkevää.

Makuuhuoneen pukuhuone on jopa 50%. Korjaustyö on ohi, voit aloittaa pukuhuoneen täyttämisen. Täällä värimuutokset alkavat, koska "sisältö" riippuu pukuhuoneen sijainnista ja asioista, jotka aiot säilyttää siinä.

Vaatekaapin leveys ja oven järjestely

Kuten jo mainittiin, pukuhuoneen ovet voivat heilua tai liukua. Liukuva ovat hyviä, koska ne vievät vähän tilaa avoimessa tilassa. Kun riittävä leveys oviaukon voi olla kaksipurjeisen (tai tricuspid), avaamalla yksi osa voi "soittaa" toiseen, tai kaikki voi liikkua yli vapaan osan seinän vieressä.

Kaksi erilaista ovet säästää tilaa - liukuva (liukuva) ja kirja

Kaksi erilaista ovet säästää tilaa - liukuva (liukuva) ja kirja

Vaatekaappi osastolla voi myös olla kääntöovia. Ne eivät ole niin mukavia, mutta ne ovat edullisempia. Jos päätät asentaa kääntöovia, sinun on harkittava asennuksen paikkaa, otettava huomioon helppokäyttöisyys ja turvallisuus.

Yleensä on helpompaa, jos ovet ovat liukuva vaatekaappi (kuten coupe) ja leveä. Jos varastointijärjestelmä on rakennettu "tyhjästä", ovet tehdään useimmiten koko huoneen leveydestä ja se on liukujärjestelmä. Oloissa kaappeja on usein kapeampi - 60-70 cm. Heiluminen on paljon epätodennäköisempi, koska se "kuluttaa" hyödyllistä tilaa.

Kapeassa pukuhuoneessa

Hieman siitä, missä saranoitu ovi olisi, jos pantryn pukuhuoneessa on pieni leveys. Jos huoneessa on leveys 135-145 cm, paras vaihtoehto on kääntöovien asentaminen - 10 cm vasemmalle seinälle ja aukko sisään. Aihe asennus kotelo 5 cm: n etäisyydelle seinästä pysyy raon leveys 5 cm Se näyttää normaali ja oikea pysyy tilaa leveys 55 cm, joka varustaa varastoalueella -. Hylly / ripustin. Mutta se toteutuu tiloissa, joiden leveys on vähintään 135 cm.

Entisen ruokakomero leveydellä 130-150 cm

Entisen ruokakomero leveys 135-150 cm

Jos pantin leveys on vielä pienempi - noin 130-120 cm leveä, voit siirtää ovea lähelle seinää tai jopa poistaa kynän pehmustilan sivulta. Se ei ole tekninen eikä ole kovin kaunis, mutta helppokäyttöisyys on paljon tärkeämpää.

Hyvin kapeissa tiloissa

Hyvin kapeissa tiloissa

Niin että kun tällaiset asiat eivät häiritse layout sulkea / avata oven suulla asettaa hyllylle vyöhyke, joka on 30-40 cm leveä. Tässä voit tallentaa kenkiä laatikoihin, postilaatikot alusvaatteisiin ja pieniä asioita, hyllyt villapaitoja / puserot, jne Seuraavaksi voit järjestää jo 60 cm: n leveydeltään riippuvalaisimet.

Suurissa huoneissa

Kaapin 150 cm: n vaatekaapin leveydellä voit järjestää kaksipuolisen säilytysjärjestelmän - sisäänkäynnin oikealle ja vasemmalle. Tällöin ovia sijoitetaan siten, että toisella puolella on 55 cm etäisyydellä seinästä (ottaen huomioon oven kehyksen asennus ja kotelo 60 cm). Tässä voit sijoittaa vyöhykkeen henkarit. Toisaalta - koko seinään tehdään hyllyt 30 cm leveäksi.

Oven ulkoasu ja sijoittaminen vaatesäilyssä leveys 150 cm

Oven ulkoasu ja sijoittaminen vaatesäilyssä leveys 150 cm

Tämä asettelu säilyy jopa 175 cm: n leveydelle. Toinen järjestely ei yksinkertaisesti toimi tässä tapauksessa. Joten jos vaatekaappisi haarassa on leveys 150-175 cm, vaihda vain hyllyjen leveys jättäen 60 cm: n leveyden. Muuten, jos vuokralaiset ovat suuria, voit jättää hyllyjen leveyden samaksi, mutta lisätä kulkua. Tällöin suurikokoinen henkilö on mukavampi.

Leveys on vähintään 175 cm. Voit asettaa molemmille puolille haltijat, joiden halkaisija on 60 cm oikealle ja vasemmalle. Tällöin ripustimet asennetaan 200-210 cm: n korkeuteen, yläpuolelle asetetaan leveä hylly yleisten ja harvoin käytettyjen tavaroiden (varapyyhkeiden / huopien, matkalaukkujen, off season -vaatteiden) sijoittamiseen. Korkeudessa 50-60 cm, ripustimien alle on asennettu hyllyt tai laatikot varastointiin asioita, kenkiä. Tällä vaihtoehdolla tavallisesti ovet avautuvat ulospäin. Muuten, kun ne ovat avoinna, ne sulkevat pääsyn vaatekappaleeseen. Jos pukuhuone siirtyy kapealle tai pimeälle huoneelle (käytävä esimerkiksi), ovien tulee avata ulospäin. Koska todennäköisyys on korkea, unohtamatta oven sulkemista, voit kaataa otsiasi puoliksi avatun oven loppuun. Tämä on paljon pahempi kuin haitat.

Kolmiosainen säilytysalue

Kolmiosainen säilytysalue

Jos vaatekaapin leveys on vähintään 2 metriä, voit tehdä jo kolmitoimisia asioita. Tee näin kolme kaapin päällekkäin - yksi sulkee toisen kaapin. Tässä tapauksessa vasemmalla oleva alue on lyhyempi, toinen kaappi asetetaan, pituus on 60 cm lyhyempi kuin pantin leveys. Ja vain sisäänkäynnin oikealla puolella oleva alue tapahtuu seinistä toiseen (katso yllä olevaa kuvaa).

Miksi se on tarpeen? Koska jos olet oikeakätinen henkilö, niin pääset asioihin, jotka sijaitsevat päällekkäisten kaappeiden alueella (kulmissa), sinun on siirrettävä asioita pois ja on helpompaa tehdä tämä oikealla kädelläsi. Vasen tällä hetkellä poistat tarvittavan ripustimen. Päinvastoin, se on hankalaa oikeakätkäälle.

Makuuhuoneen / pukuhuoneen sijainti ja sen täyttö

Vaatekaappien täyttö - hyllyt, ripustimet, laatikot ja jotkut erikoislaitteet, kuten henkarit housut, hameet, siteet. Nämä laitteet auttavat järkevämmin käyttämään tilaa, mutta ovat kalliita. Siksi rajoitetussa budjetissa pukuhuone kammioissa on hieno vain tavanomaista täyttöä.

Erilaiset laitteet auttavat järkevästi järjestämään tallennustilaa

Erilaiset laitteet auttavat järkevästi järjestämään tallennustilaa

Lähellä oven

Jos keittiössä oleva vaatekaappi on lähellä etuoviä, se todennäköisesti sisältää vuodenaikaisia ​​vaatteita ja kenkiä, hatut, käsineet jne. Täyte valitaan tässä tapauksessa, vastaava. Tarvitset putken ripustaa ulkovaatteet. Tämän osaston korkeus on 3/4 isännän kasvusta. Jos tilaa on mahdollista, voit jakaa tilaa takkien, takkien ja muiden vastaavien vaatteiden säilyttämiseen. Tämän osaston korkeus on puolet "käyttäjien" kasvusta. Alareunassa on oltava kengän paikka. Täällä sitä säilytetään ilman laatikoita, joten sinun on keksittävä jonkinlainen sopeutuminen (älä unohda osastoa pitkillä alushameillä).

Esimerkkejä eri asettelujen täyttämisestä

Esimerkkejä eri asettelujen täyttämisestä

Sisäänkäynnin pienten pukuhuoneiden yläosassa tehdään hyllyjä hattujen varastointiin. Siellä voit lähettää pieniä pussia. Tarvitset vielä pari laatikkoa pienille tavaroille ja lyhyttavaroille. Jos tilaa on jäljellä, voit valita pitkän kapean osaston sateenvarjojen säilyttämiseen.

Makuuhuoneessa

Jos yksi entisen kammion seinistä menee makuuhuoneeseen, ruokakammiossa olevasta vaatesäilystä täyttö valitaan eri tavalla. Suurimmassa osassa on koko vuodenaikainen vaatekaappi - kaikki mitä kuluu tällä hetkellä. Koska oksat tarvitsevat enemmän. Leningit, puvut, hameet ja housut tarvitset toimistot, joissa on ripustimet. Riittävällä kattokorkeudella (2,5-2,7 m) voit järjestää kaksi säilytyslokeroa ripustimissa: yksi yläpuolella. Alareunassa voit asentaa perinteisen putken, jonka yläosassa on kätevä virroitin. Virroittimessa on putki, joka on varustettu mekanismilla, jonka avulla se voidaan laskea ja nostaa.

Haara, jossa laskeva putki on helpompi tehdä sivuseinällä, mutta vain, jos entisen ruokakomero mahdollistaa virroittimen putoamisen. Jos ei, siirrä tämä osasto sisäänkäynnin vastapäätä olevaan seinään.

Vaatekaappi haarukassa: kaapelihyllyt ja hyllyt tai lastulevyt

Vaatekaappi haarukassa: kaapelihyllyt ja hyllyt tai lastulevyt

Pienessä pukuhuoneessa, jossa seinämä menee makuuhuoneeseen, on syytä asentaa useita avoimia hyllyjä taitettaviin asioihin - neuleisiin, villapaitoihin, t-paidoihin jne. Vähemmän raskas ja kätevämpi lanka-laatikko tai hylly. Ne säästävät tilaa, lisäksi on parempi nähdä, mitä näissä laatikoissa / hyllyissä on.

Tarvitaan vielä tarvikkeita liinavaatteita, sukkaa ja muita pieniä asioita varten. Ne voidaan myös kytkeä, mutta tämä ei heijastu mukavuus. Ehkä jotkut tuntevat itsensä epämukavaksi, että alusvaatteet näkyvät myös silloin, kun laatikko suljetaan.

Kun hänellä on suuri määrä kenkiä, hän ei mahdu etuoveen. Sitten tarvitset lisää hyllyjä kenkiä varten. Mutta yleensä täällä tallentaa kenkiä, joita ei useinkaan kuluta, koska ne pinoavat ne laatikoihin. Niiden sijoittaminen sopii tavallisiin hyllyihin, joiden leveys on 35-45 cm. Tällöin kaikki laatikot näkyvät ja ne ovat käteviä. Hankkeen kustannusten pienentämiseksi voit vahvistaa kaksi putkea hyllyjen sijasta, joihin laatikot asetetaan. Se on kätevä, edullinen ja kaikki on selvästi näkyvissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 10