Miten rakentaa talon SIP-paneeleista omalla kädelläsi?

Jos etsit mahdollisuutta rakentaa lämmin talon vähän rahaa, harkitse talon rakentamista SIP (SIP) -paneeleista. Kustannus kaksikerroksinen "laatikko" 10 * 10 metriä viimeistely - noin 17-20 tuhatta dollaria. Tällöin ei tarvita lisäeristystä, talo voidaan asuttaa heti erektion jälkeen (jos viestintä on kytketty) ja välittömästi voidaan aloittaa viimeistely. 

Mikä on CIP-paneeli

SIP-paneelien talojen rakentaminen aloitettiin viime vuosisadan toisella puoliskolla Kanadassa. Tekniikka on yksinkertainen, rakennuksen rakentamiseen vaatii varsin vähän aikaa (kahdesta kolmeen viikkoon riippuen hankkeen monimutkaisuudella), vain puurunkoinen talo voi olla halvempaa, eikä silloinkaan kaikilla alueilla.

Talot on pystytetty lämmöneristyspaneeleista, jotka itsessään ovat riittävän vahvoja. Englanniksi nämä paneelit kutsutaan nimellä SIP, joka on lyhenne seuraavasta nimestä: Structural Eristetty paneeli. Tämä tarkoittaa "rakennettua lämpöeristettyä paneelia". Itse asiassa teoriassa venäjäksi, tämän aineiston nimi kuulostaa KTP: ltä. Todellisuudessa käytetään tavallista translitterointia (englanninkielisten kirjainten korvaaminen kyrillisellä aakkosella). Tämän seurauksena käytetään nimitystä "CIP-paneelit".

CIP-paneeli ja asennusmenetelmä palkkeilla

CIP-paneeli ja asennusmenetelmä palkkeilla

Tämä materiaali koostuu kahdesta OSB-levystä, joiden välissä on levitetty polystyreeni (vaahto) kerros. Se on eräänlainen voileipä (rakennus "monikerroksinen voileipä"). Siksi toinen nimi - sandwich-paneeli.

Rakennettaessa taloa on olemassa kahdenlaisia ​​kokoonpanoja: