Разпределение на едноетажна къща с три спални – изберете проект за вкус

Когато планирате да построите къща, можете да поръчате нейния дизайн на специалист, или можете да опитате да пресъздадете една от възможните опции за вашите изисквания. Във всеки случай, трябва ясно да разберете какво искате. Много е желателно вашите желания да са добре обмислени. Не всичко, което изглежда атрактивно като идея, е удобно за работа. И такива "дреболии", които трябва да знаете. Част от информацията ще бъде анализирана, като се търси подходящ проект за едноетажна къща с три спални. Защо е така? Тъй като това е най-честият вариант, който е подходящ за семейства от 4 души. Това са мнозинството. 

Общи принципи на планиране

Когато търсите готови проекти на едноетажни къщи с три спални или се опитвате да създадете на базата на вашите собствени, е важно да запомните няколко неща.

 1. При климатичните условия със студена зима, наличието на барабан е много желателно. В този случай студен въздух при всеки отвор на вратите няма да влезе в жилищните помещения. Ако барабанът съвсем не се побира в стените, той може да бъде изваден и направен под формата на удължение. Не е най-елегантното решение, но има право да съществува.
 2. Всички помещения, където е необходима връзка с вода / канализация (кухня, баня, тоалетна, котелно) трябва да се намират в близост. Така че инженерните системи ще бъдат по-лесни, ще се изисква по-малко материал, ще бъде много по-евтино.

  Когато планирате къща, трябва да спазвате определени правила

  Когато планирате къща, трябва да спазвате определени правила

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  91 − 81 =