Repararea bugetară a băii. La ce vă puteți salva?

Repararea bugetară a băii. La ce vă puteți salva?

Cu abordarea corectă, puteți face o renovare excelentă și foarte ieftină a băii. Secretul este în alegerea materialelor și executarea independentă a majorității lucrărilor. Ce opțiuni există și ce nuanțe trebuie luate în considerare în repararea bugetului băii?

Decoratiuni de perete

Printre materialele cele mai bugetare pentru finisarea zidurilor băii sunt:

 • vopsea;
 • Panouri de perete din PVC;
 • un film autoadeziv;
 • tigla ieftină.

Ultima opțiune este cea mai practică. Țiglele rezistă schimbărilor de temperatură, șocurilor mecanice, durabile, arată plăcut din punct de vedere estetic și ușor de curățat, inclusiv. cu detergenți. Dar preliminar este necesar să se pregătească pereți: pentru a elimina o acoperire veche, pentru a procesa fungicide dacă este necesar, la nivel.

Versiunea bugetară a băii cu dale

Placi în baie

Baie - economie

La costurile totale se adaugă adezivul pentru faianță, care nu trebuie salvat, și mortarul pentru cusături. În cazul în care este dificil de a pune placi singuri, serviciile angajatului invitat vor crește costul reparațiilor. Din punctul de vedere al economiei, este posibilă întinderea doar a unei zone a unui perete la care se învecinează o baie și un castron (face un șorț), și restul de vopsea sau tapet.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să pictezi pereții. Cu acest bărbat și femeie se va face față. Dar vopseaua este aleasă special ținând cont de schimbările de umiditate ridicată și de temperatură.

De obicei, este uleios sau acrilic. Pereții înșiși trebuie să fie tencuite. Stratul de vopsea nu este suficient de gros pentru a ascunde toate neregularitățile și fisurile.

Vopsea acrilică de baie cu o reparație ieftină

Pereți pictați în baia bugetului

Un alt tip de finisare ușor și ieftin - film autoadeziv. Un alt nume pentru aceasta - tapet auto-adeziv, dar așa-numitele tapet de vinil, impregnate cu lipici. Acestea din urmă sunt mai scumpe, dar în comparație cu tapet de vinil similare fără impregnare, ieși mai ieftin. Filmul autoadeziv nu se teme de umiditate, are o selecție bogată de culori, conține deja adeziv. Rămâne doar să lipiți pe un perete plat. Dacă suprafața nu este pregătită, atunci toate neregularitățile vor deveni și mai vizibile. Așteptați când lipiciul nu trebuie să se usuce.

Repararea economică în baie cu peliculă lipită

Și ultimul material - Panouri PVC sau căptușeală. Material ieftin, ușor de instalat, bine ascunde deficiențele pereților, nu se teme de umiditate și putrefacție. Dar este ușor deformat, nu suportă impacturi puternice, plasticul foarte ieftin poate avea un miros neplăcut și poate aloca substanțe nocive. Panourile sunt în plus achiziționate cu un cadru și dispozitive de fixare.

Panouri din PVC în baie cu o reparație ieftină

Repararea băii într-o variantă bugetară cu pereți din panouri din PVC

Panourile PVC din baie

Podeaua din baie

Printre materialele bugetare pentru sex sunt alocate linoleum și plăci necostisitoare.

Linoleumul este mai bine să fie considerat o opțiune temporară, dacă nu există posibilitatea de a efectua o reparație completă. Datorită contactului constant cu umiditatea, mucegaiul va crește sub el. Prin urmare, este mai bine să alegeți fără bază sau monogenă.

Linoleumul în baie

În acest sens, țiglă este cea mai practică. Dar trebuie să demontați stratul vechi, șapa de nivelare, adezivul pentru faianță, grout și cruci. În timp ce o folie de linoleum poate fi plasată pe partea superioară a stratului vechi. Plata pentru serviciile de tigla va creste costurile daca nu exista dorinta de a va pune la suprafata.

Se recomandă alegerea unei plăci pentru o podea cu textura sau dur. Acest lucru vă va proteja împotriva alunecării pe podea umedă.

Cherestea de gresie în economie

Placi de teracotă pentru o baie bugetară

plafon

În cazul în care plafonul este destul de nivel, fără defecte, poate fi vopsea mată vopsea impermeabilă, emulsie de apă ușoară sau pur și simplu albă. Un nou plafon alb va reîmprospăta imediat întreaga cameră. Lucrările în sine nu sunt complicate, iar vopseaua cu albă nu este costisitoare.

În cazul în care curba tavanului sau treci țeavă, acesta poate fi ascuns în spatele unui tavan suspendat de rafturi sau panouri din plastic.

Această metodă are multe avantaje:

 • preț, ușurință de instalare;
 • este convenabil pentru instalarea corpurilor de iluminat;
 • panourile vor ascunde toate comunicările și deficiențele.

Nu necesită pregătirea preliminară a plafonului sub formă de nivelare etc.

Plafoane în baie din panouri din PVC - economic

Plafonul în baie din panouri din PVC

Tavane pictate în băncile economice

Alegerea ingineriei sanitare

Opțiunea cea mai ieftină pentru baie - acrilic. Este mai ieftin decât fonta, dar este mai ușor de instalat și nu este pretențios în îngrijire. Durata de viață este scăzută, dar înlocuirea coincide adesea cu o nouă reparație. O alegere bună pentru familiile cu copii mici. nu este la fel de traumatic în toamnă ca fonta. Dar ghearele nu-i plac animalele de companie.

Puteți acorda atenție dimensiunii. Cu cât băile sunt mai mici, cu atât sunt mai ieftine.

Mini bai la un mini-buget

Instalatii sanitare intr-o baie de buget

Băi buget cu buget sanitar

În cazul în care baie de fier, toate mulțumit, dar aspectul nu-i place (smirna și crăpat smalț), puteți acoperiți-l cu acrilic lichid. În exterior, cadăcul este complet transformat, iar acoperirea va fi mai ieftină decât înlocuirea băii cu lucrările de demontare și de instalare.

Baie buget cu fitinguri din fontă

Când ocazia de a înmuia în baie nu este importantă, poate fi înlocuiți carcasa compactă de duș. Unele modele au un palet mare, care este folosit ca o baie mică.

Baie economică cu duș

Cabină de duș într-o baie mică

Cabină de duș pentru o baie bugetară

Situația cu chiuveta este diferită. Prima dată când o poți face fără ea.

Există două tipuri:

 • pe cârlige;
 • pe piedestal.

Prima opțiune este mai ieftină, a doua este mai fiabilă și ascunde comunicarea. Cu toate acestea, în cazul în care vă construi sub dulap chiuveta cu cârlige, acesta nu va ascunde numai conductele, ci și produse chimice de uz casnic. Acestea din urmă pot fi stocate sub baie, dacă construiți un ecran de plastic.

Pentru toaletă, precum și pentru chiuvetă, se recomandă alegerea faianței producția internă. Este mai ieftin decât porțelanul, dar, în general, nu este mai rău.

Bugetul Chiuveta pentru baie

Lacuri economice de toaletă din ceramică

Sisteme sanitare economice pentru o baie mică

Sfaturi pentru reparații

Dacă zidurile au fost vopsite cu vopsea de ulei, atunci trebuie să fie zdrobite. În caz contrar, tencuiala pe o astfel de suprafață va sta prost și nu va dura mult timp.

Dacă nu există nicio posibilitate de a înlocui podeaua, capacul poate fi ascuns sub un covoraș de cauciuc mare. Este ușor să alegeți culoarea interioară și, dacă este necesar, să o înlocuiți. În același timp, el va ascunde perfect toate defectele de pe podea. Diferența față de linoleum este că covorul poate fi curățat periodic, spălat, iar podeaua însăși va fi ventilată.

După demontarea podelei vechi, se recomandă aplicarea unei impermeabilizări. Ea restrânge perfect "inundația" medie, care în viitor va salva de la procedurile cu vecinii de dedesubt și de la compensarea daunelor. O problemă deosebită este problema impermeabilizării în casele de panouri.

Curățarea zidurilor băii de vopsea

Genți de cauciuc pentru o baie bugetară

impermeabilizarea podelei la baie

În cazul în care conductele sunt vechi cu o acoperire de rugină, acestea sunt de preferință înlocuite. Puteți utiliza plasticul, acestea sunt mai ieftine, dar pe supape și supape este mai bine să nu salvați și să luați de calitate.

Înlocuirea țevilor în baie

Țevile proeminente distrug chiar și interiorul costisitor. Acestea pot fi ascunse într-o cutie de plastic - ieftină, estetică, acces ușor la comunicații. În mod alternativ, conducta verticală poate fi ascuns într-un dulap de caz, care va servi, de asemenea, la bit chimie magazin sau cârpe și mopuri.

Dacă intenționați să înlocuiți instalațiile sanitare, este recomandat să instalați mai întâi o baie și să efectuați o reparație a pereților. Acest lucru va reduce riscul de scurgere a apei între perete și baie. Acesta din urmă poate deveni un suport pentru primul rând de plăci ceramice.

Dacă trebuie să transferați corpul de iluminat sau să instalați surse de lumină suplimentare, asigurați-vă că îl invitați pe un electrician. Aceasta este exact lucrarea care este mai bine să aibă încredere în specialiști.

Mixerul poate fi achiziționat ieftin. Durata de viață depinde de calitatea apei, dar în medie este de 1-3 ani.

Cutie pentru țevi de baie

Instalarea unei băi noi

Transfer de electricieni în baie

Deoarece renovarea este bugetară, baia însăși va arăta simplă. Interiorul va fi revitalizat cu autocolante decorative speciale pentru pereți, perdele originale, rafturi, prosoape noi, vase de săpun și alte accesorii.

Baie finisată într-o variantă bugetară

Secretele economiei

 • Cea mai mare parte a costului articolelor sanitare importate și materialelor de construcție costisitoare este o taxă pentru marcă. Din Turcia și China, de asemenea, ar trebui să fie abandonate: acesta este cazul atunci când va trebui să plătiți de două ori zdrobitor. Producătorii din Rusia, Polonia, Bulgaria și Slovenia oferă produse certificate de bună calitate și la un preț mediu.
 • Jumătate și câteodată mai multe dintre toate costurile de reparații sunt plătite lucrătorilor. Există câteva lucrări pe care le puteți face, de exemplu, dezmembrarea plăcilor vechi sau a zidurilor de zugrăvire. Deci puteți salva foarte mult.
 • Și al treilea secret este planificarea detaliată a cheltuielilor viitoare. Fără o estimare, este ușor să depășim cadrul bugetar. Faceți o "aruncare de mers" pe magazinele de construcții. Vă veți orienta mai bine prețurile, sortimentul și acțiunile desfășurate. Comparați prețurile cu magazinele online. Indicați imediat condițiile de livrare (termeni, preț).
 • Cu cât costurile sunt mai detaliate și mai exacte, cu atât este mai ușor să organizați astfel de reparații astfel încât să se potrivească cu ușurință bugetului dorit. În același timp, puneți întotdeauna + 10% pe cheltuieli neprevăzute.

Dacă vă plimbați prin clădiri noi, puteți găsi o excelentă coajă nouă complet gratuit! Unii coloniști noi, care fac reparații, instalează o altă instalație sanitară și sunt complet noi de la dezvoltator sunt aruncați la gunoi.

Reparația bugetară a băii este de a achiziționa materiale necostisitoare dar certificate

Salvarea bugetului pentru auto-repararea băii

Calculul detaliat al costului reparării băii

În cele din urmă, pentru a vă asigura că baia este întotdeauna mulțumită de ochi, este important să mențineți curățenia și totul pe rafturi pentru depozitare. Umflate în mod egal ucide reparații costisitoare și bugetare.

Bugetul Baie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 27