Hvordan man laver et skur i træ, på en metalramme

Efter at have købt et grundstykke, tænker du på det faktum, at du skal bo et sted for tiden at bygge et hus. En sådan midlertidig bolig i landet eller haven er et skur. En lille isoleret struktur, normalt omkring 3 * 6 eller deromkring. Der er mange tilbud på markedet: både træ og metal. Men deres kvalitet er mere end tvivlsom, de bruger de billigste materialer til konstruktion. Dette er let at kontrollere ved at beregne de omkostninger, du pådrager dig, hvis du beslutter dig for at lave hytterne med dine egne hænder. Med de samme dimensioner er du billigere, sandsynligvis vil det ikke fungere, og hvis der er besparelser, så en lille en. Du vil overveje normale materialer, ikke de billigste. Men kvaliteten og styrken af ​​selvfremstillede hytter til tider bedre end købt. 

Hytterne på stedet er den første (eller anden efter toilettet) struktur, der vises på stedet

Hytterne på stedet er den første (eller anden efter toilettet) struktur, der vises på stedet

Af hvad og hvordan de bygger

Næsten alle hytter er bygget ved hjælp af wireframe teknologi. Som byggematerialer til rammen anvendes en træbjælke på mindst 100 * 150 mm eller et profileret metalrør 60 * 60 * 2 mm.

Til beklædning er materialevalg meget bredere. De bruger:

 • kantet bord
 • arkmateriale - krydsfiner, OSB, spånplade;
 • trapezformet plade;
 • sidespor.

Under alle omstændigheder er huden lavet af to sider - udefra og indefra. Ydersiden kan være metal, men inden i gør de ofte eller foring eller fyldning af krydsfiner eller OSB.

En af varianterne af haven skur

En af varianterne af haven skur

Mellem de to skaller ligger termisk isolering. Selv om strukturen og den midlertidige, forår og efterår, og undertiden sommernætter, kan være meget kold. Fordi uden isolering - ingen måde. Isolering kan være nogen. Bedre - mineraluld, billigere - polystyren. De bedste egenskaber er for ekstruderet polystyrenskum, men også den højeste pris. Først når man vælger en varmelegeme, skal man huske, at skummet ikke dæmper lydene, så de ikke kan sove særligt nervøst. Derfor er det optimale valg - mineraluld. Hvilket lag? Hvis i tankerne, så i Mellemøsten Rusland, fortrinsvis 100 mm, men mindst 50 mm.

Bemærk venligst at du skal isolere gulvet. Især - gulvet. Fra bunden trækker meget. Derfor skal det være dobbelt: Først groft, ovenpå, over bordet, læg log, mellem dem en varmelegeme og derefter efterbehandlingsgulvet.

Layout og tegninger

På trods af at bygningen er midlertidig, bliver den ofte til et badehus eller et pensionat. Fordi selv i hytterne er der en ting som planlægning. Selv midlertidige boliger skal være forholdsvis komfortable.

Bungalow-trailer

Der er to hovedtyper af hytter: trailer og raspashonka. Ved konstruktionen af ​​"trailer" -type er indgangen på siden, der er ingen adskillelse inde i det yderste tilfælde er der placeret en skillevæg - 1,5-2 meter fra indgangen. Dette værelse bruges som et tambour-omklædningsrum og et lager til opbevaring af værktøjer. Dette er den enkleste mulige mulighed. 

Tegning af en hytter-trailer med dimensioner

Tegning af en hytter-trailer med dimensioner

På tegningerne vil der være grafiske og numeriske symboler, deres dekodning på billedet nedenfor.

Betegnelse på tegninger

Betegnelse på tegninger

barns løs jakke

Det mest populære layout er en swing. Dette er når indgangen er i midten. midten er indhegnet og bruges som tambour, et opbevaringsrum mv. Formålet med de to andre værelser kan være anderledes. Nogen bruger begge soveværelser, nogen som et køkken.

To værelser og en vestibule

To værelser og en vestibule

Med et lille opbevaringsrum

Med et lille opbevaringsrum

Kun en vestibul uden et spisekammer

Kun en vestibul uden et spisekammer

Modul med toilet og bruser

Ikke alle er enige på en byggeplads eller dacha, selv midlertidigt, for at lede en spartansk livsstil. Mindst grundlæggende bekvemmeligheder er påkrævet. Selvom det nok er bedre at bygge dem separat.

Hvordan man opbygger et toilet på gaden læses her, og hvordan man laver sommerbad - i denne artikel.

San-blok er på kanten - en mere klog beslutning, især hvis du laver en separat indgang

San-blok er på kanten - en mere klog beslutning, især hvis du laver en separat indgang

Modul med toilet

Med toilet

Efter at have valgt tegningen, skal du ikke glemme, når du udvikler et skelet til en hytter, at i stedet for vægge skal du lægge stativer. Hvis dørene er fastgjort til stolpen, skal de forstærkes - fordoblet.

Grundlaget for skuret

Da strukturen er midlertidig og lys, tjener søjler eller blokke normalt som fundamentet. Oftere - blokke. Det er ønskeligt - konkret, standard. Nej - du kan have nogen konstruktion, men høj densitet og ikke hul.

Eksempel på en kolonne til en kælder under skuret

Eksempel på en kolonne til en kælder under skuret

De sætter på det forberedte grundlag. Hvis jordbunden er normal, kan du simpelthen fjerne græsset og niveauere området. For større pålidelighed grave en lille fundament pit for hver blokdybde på omkring 20-25 cm i det falder i søvn murbrokker i den midterste fraktion og godt rammed. Blokke sættes på et sådant substrat.

Vær opmærksom! Den øvre kant skal være nivelleret (for at være i samme vandret plan). Det er også nødvendigt at kontrollere fundamentets geometri: vinklerne er strengt 90 °, diagonalerne er ens. 

Med bredden af ​​hytterne ikke mere end 2,5 m og brugen af ​​en træbjælke til rammen, arrangeres blokkene i hvert hjørne såvel som under de steder, hvor skillevæggen går. Hvis konstruktionen er uden skillevægge, afhænger trin af arrangementet - hver 1,5-2 m - af bjælkens og den planlagte beklædning, såvel som vægten af ​​tagmaterialet. Med en bredde på 3 m eller derover kræves der en mellemstang og en bund under den. I dette tilfælde opnås tre rækker af blokke.

Et eksempel på en kælder for et tre meter langt sommerhus

Et eksempel på en kælder for et tre meter langt sommerhus

For at forhindre fugt i værelserne påføres vandtætningen på blokkene. Du kan - to lag ruberoid, du kan - et andet vandtætningsmateriale, endda en film. En anden mulighed er at smøre bitumen mastik. På dette kan stiftelsen betragtes som klar.

Trin-for-trin instruktion: foto-rapporter med forklaringer

Det er svært at forstå nogle ting ved beskrivelse. Uanset hvor meget du læser, men indtil du gør det, eller i det mindste du ikke ser hvordan andre gør det, forstår du ikke. Derfor er billederne af opførelsen af ​​hytter nyttige: du kan overveje hvordan man laver knuder og finder en løsning for dig selv. Dette er en slags manual til dem, der besluttede at bygge deres egne.

Opførelse af et træskur

Et skur blev bygget af træ i landet. Dimensioner 3 * 6 m, isoleret - til midlertidig ophold for bygningsperioden. Følgende materialer blev anvendt:

 • bord 50 * 100 mm - 28 stykker;
 • bar 100 * 150 mm - 5 stk. og 50 * 50 mm - 24 stk.
 • blokke 20 * 40 * 20 mm - 20 stykker;
 • brædder på taget 25 * 150 mm - 10 stykker;
 • et gulvbræt med 30 mm tykkelse - 21 stk.
 • foring klasse A 5 pakker på 6 meter og 6 pakker på 3 meter;
 • ruberoid 4 ruller;
 • polystyrenskum - 4 terninger;
 • Vinduer 90 * 90 cm - 2 stk.
 • døren;
 • Senezh Ultra - 10 liter;
 • Hjørner og plader til forstærkning af bindingsforbindelser;
 • fastgørelsesdele (negle, selvdrejende skruer, efterbehandling negle), montage skum.

  Så se på materialerne på stedet

  Så se på materialerne på stedet

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 1 = 2