Hvordan man opbygger et kyllingekop for sommeren med en tur

Hold på stedet eller give kyllinger, nogen ønsker for sjælen, og nogen til at redde. Det er ligegyldigt. Det er vigtigt, at de har brug for et værelse - et kyllingekop. Og så er der straks mange spørgsmål: Hvilken størrelse, hvad, hvordan man skal gøre, hvad skal der være indenfor. Når alt kommer til alt, når du bygger et kyllinghus i landet, skal du straks tage alt dette i betragtning. Så bliver det lettere for dig at tjene det, og hønsene vil glæde dig med et sæt vægt og masser af æg.

Som regel plantes fugle om foråret, og det første coop sættes på sommeren. Hvis du ikke vil holde fuglen i bure, så er det klogere at opbygge det på en gang med et gangindhegnet område, hvor de vil gå om dagen.

Sommer kylling coop med en tur

Sommer kylling coop med en tur

Sådan en kylling coop er praktisk i landet, på en privat gård, det er bygget let og hurtigt. Lav en fælles træramme, opdelt i to ujævne dele. Den store - korral - syes med et net, den anden - den mindre - er tildelt hønehuset selv og er foret med noget materiale udefra, udstyret med reden. Byggemetoden er den samme som rammens træskur. 

Sommer kylling hus i landet med egne hænder i et par dage

Et sådant sommer hønsekop i landet er en ideel mulighed for 5-20 høns. Du kan bygge på 50 og 100, blot det større antal husdyr, desto flere dimensioner vil blive krævet, og aktionssekvensen forbliver den samme.

En af mulighederne

En af varianterne af "multi-apartment" sommervandreture

Hvis vi taler om skuret til kyllinger, vil 5-6 høns have brug for 3 firkanter, 10 kyllinger - 5 firkanter, 20 kyllinger - 10 firkanter. Steder til at gå er det ønskeligt at tage mere, men alt afhænger af dine virkeligheder. Tilgangen er dette: lag, hvis de bliver fyret, de er værre væk, så det er ønskeligt for dem at tage flere steder. For broilere er billedet det modsatte: de skal flytte lidt. Derfor tager de mindre pladser.

Konstruktion trin for trin

Den første ting fra linjen gør en ramme. Det er mere bekvemt at samle det direkte på stedet, som var planlagt til sommerboligen for en fugl. Det er mere bekvemt at rense det, hvis højden i midten gør det muligt at stige i fuld vækst. Al vækst er anderledes, men du kan navigere med 2 meter.

Hvis du bygger til 5-20 kyllinger, kan stangen tages 50 * 50 cm. Den går til lodrette stativ og til skråningerne, der danner taget. Resten kan samles fra kantkortet 100 * 40 mm. Rammen du ser på billedet.

Det er opdelt i to ulige dele - paddock og kylling coop. I dette tilfælde er længden 1,5 m + 4,5 m. Hvis paddocken er stor, kan der være behov for ekstra stativer, der ikke tillader stængerne at bøje. I princippet skal de installeres her (hver 2-3 meter), men den store tykkelse af pladen (40 mm) og det lette materiale på taget (filmen) gjorde det umuligt at gøre det. Så snart skeletet blev lavet - tæller landet hus på 1/3 bygget.

Sommer kylling coop struktur med en tur

Sommer kylling coop struktur med en tur

Næste er arrangementet af et skur til kyllinger. Læg en yderligere tværbjælke mellem to mellemliggende indlæg, der markerer grænsen for paddocken og kyllinget. Den passer mellem to lodrette oprejninger, fastgjort med negle. For sikkerheden kan du styrke hjørnerne. Læg derefter tømmerene, de sætter gulvet på dem. På gulvet kan du bruge kantkortet i tomme (25 mm), du kan fugtsikre krydsfiner eller OSB.

Vi samler gulvet i hønsehuset

Vi samler gulvet i hønsehuset

Køn i en sommerferie er meget ønskeligt. For det første er det varmere, for det andet vil ingen underminere. Nå, det er mere praktisk at rengøre det. Chipsene hældtes på gulvet: kyllingerne graver godt i det, og det absorberer fugt godt. Så vovede de alt og bar det ud.

Inde i denne version af landet er kyllingekop inddelt i to halvdele - til forskellige raser af høns (æglæggende høner med slagtekyllinger kommer ikke sammen), derfor er der to døre. De er lavet på begge sider af mellemstativene. Væggene er tilstoppede med kantede brædder. Stykkerne af brættet er fastgjort til stativstængerne. Brædderne blev taget fra paller - lige nok længder. Især om revnerne bekymrede sig ikke, inden i udkastene var de foret med en pakningskarton (kasser blev taget i butikken). Det blev fastgjort med en hæftemaskine og hæfteklammer.

Mellem plankering af brædder og pap blev et andet fint metalnet slået: fra gnavere og andre små skabninger.

Disse er dørene til hønsekopet (højre og venstre halvdel) og en laden til høns indefra - til polstring med pap

Disse er dørene til hønsekopet (højre og venstre halvdel) og en laden til høns indefra - til polstring med pap

Efter at væggene og gulvet er klare, begyndte de at arrangere taget. De pakket de langsgående stænger (tynde), de viklede den forstærkede film. Det er meget sikrere end almindelig polyethylen. Bedre, selvfølgelig polycarbonat, i det mindste over hønsekopet, men det er dyrere, men meget mere holdbart.

Tag ikke det "mørke" tag bevidst: så skal du lave vinduer, og det er et ekstra besvær. Men hvis du vil, kan du lave et tag og vinduer.

Dette er udsigten inde fra coop til loftet

Dette er udsigten inde fra coop til loftet

For ikke at sejle, sees nogle få skinner ovenfra. Med dette design kan filmen fjernes om vinteren: den forstærkede kan tjene flere år.

Sådan spiker du filmen

Sådan spiker du filmen

Halvdelen af ​​turen er dækket af pap: For at skjule i varme dage. Kartonen blev aflejret på lamellerne og på toppen allerede en film. Paddocken blev også opdelt af et net, til dette formål blev et andet bord nailed. Til de tre modtagne styrestifter og hæfteklammer blev der fastgjort et lille metalnet.

Se fra paddocken til kyllinget

Udsigt fra paddocken til hønsekopet: to halvdele som tvillingbrødre

Boka blev indpakket i plastnet. I bunden lagde de en sten: Fuglen ville ikke underminere, og andre levende væsner ville ikke passe udenfor.

Dette er forfra

Dette er forfra

Et sådant kyllingekop i landhuset er et spørgsmål om en, maksimalt to dage. Og den vigtigste er en varm en - skuret til høns kan stå åben hele sommeren - tør, luft. Ved begyndelsen af ​​koldt vejr overføres fuglen til vinterlejligheder.

Måske vil du være interesseret i at læse, hvordan du laver en campingvogn i landet eller om drypvanding.

 Hvad skal man sætte inde

Det interne arrangement af kyllingekoppen i landet er det samme som i vinterlejligheden. I pennen sætte drikkere og fødefodere. Feeders med håndtag i midten er det bedre at ikke sætte - kyllinger sidder på dem, kuldet vises i agteren, det er nødvendigt at smide det væk. Den optimale løsning - et fartøj med lave sider for de unge og højere - for en voksen fugl. Så står de ved siden af ​​hinanden og støjsvagt.

Almindelige tykke grene til at rette - her vil du rooste for kyllinger. Kyllinghuset i landet er mere end nok

Almindelige tykke grene til at rette - her vil du rooste for kyllinger. Kyllinghuset i landet er mere end nok

Inde i hønehuset skal du lave en roost. En meter går til 5-6 kyllinger af små racer og 4-3 store. Gør det på en højde på ca. 50 cm. I kyllinghuset i landet kan du justere tykke grene. Kun rette dem godt.

Reder vil også være nødvendige. Gamle kasser passer ind i hvilket tørhøje er lagt. Du kan banke dem ud af restene af brædder, skrot af krydsfiner, spånplader og andre lignende materialer.

Omtrentlig beregning - et reden for 2-3 kyllinger. De vil dybest set blive båret i to eller tre rede, med jævne mellemrum ændre dem, men nogle kyllinger vil søge efter ferier til overnatning.

Du kan gøre sådan en rede

Du kan lave sådanne civiliserede jacks

De sætter dem på gulvet, hvis der ikke er nok pladser - hæng nogle på væggen og lad dem stå. Gangway er et skråt bord med nailed ned på tværs af tynde lameller - for poterne klamrer sig til. Til sommerlejligheder er det nok.

Læs mere om coop's interne arrangement. 

Billede af smukke kylling coops

Som du kan se, kan kyllingekopper til dachas være en dekoration. Der er meget enkle modeller, der gør typen af ​​drivhuse - på buer af plastrør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 63