Kako pravilno postaviti posteljo v spalnico: pravila feng shui in ergonomije

Glavni del pohištva v spalnici je postelja. In kako dobro bo udobno, je odvisno od vaše splošne blaginje. Vendar pa niso pomembne le njegove lastnosti, izbira žimnice itd., Ampak tudi pravilna lokacija v prostoru. Če menite, da je ležišče v spalnici enostavno postaviti pravilno, ste napačni. Obstaja preveč odtenkov z vidika ergonomije in z vidika energije, ki jo proučuje feng shui. Morali bomo prekiniti možgane, da bi izbrali optimalni položaj, ostali pa bodo polni. 

Kako urediti posteljo v majhni spalnici

Kako urediti posteljo v majhni spalnici

O ponovnem razvoju Hruščova lahko preberete v tem članku. Zasnova kuhinje je tukaj pregledana in si lahko preberete o zasnovi hodnika.

Feng Shui Spalnica: pravila

Da bi se počutili dobro, delovne zmogljivosti - vsaj normalno, morate zaspati dovolj. S tem ne morete trditi. Vzdušje mora biti mirno in sproščeno, zato je pri dekoriranju spalnice večinoma izbrana svetloba, pastelne barve.

Ampak ne le barve ustvarja ozračje. Enako pomembna je situacija, vključno s pohištvom in drugimi predmeti. Veliko pozornost posvečamo pravilni lokaciji predmetov in orientalski filozofiji dekoracije, še posebej pa eni od njegovih navodil - feng shui. Obstaja kar nekaj pravil, tukaj so glavni, ki se posebej nanašajo na spalnico:

 • Le nujne stvari bi morale stati. Vsi predmeti se kopičijo v energijo, veliko pa jih v spalnici preprečuje sprostitev. Zato vsa dodatna sredstva prinašamo v druge prostore. Še posebej, kaj je shranjeno pod posteljo.
 • Če je postelja dvojna - vzmetnica mora biti ena, ne dve zloženi skupaj. Meja človeka deli čustveno, kar bo neizogibno povzročilo težave.
 • Priporočljivo je postaviti posteljo v spalnico, tako da je pristop na to z dveh strani. Če to ni mogoče, človek stoji pod steno: da ženska, ki se pleše po njej, ne odnese svoje energije.

  Pomembno je, da se spomnite, kako ne morete postaviti postelje

  Pomembno je, da se spomnite, kako ne morete postaviti postelje

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  52 − 47 =