Hur man gör glidande portar: vi gör konsolen – fotoredigering, video

Alla är bra på gungor: enkelt och billigt. Men på vintern, med mycket snö, kan du öppna dem först efter en grundlig spade. När du behöver arbeta det inte behaga. Denna nackdel är inte saknad glidning eller, som de säger, glidande / glidande grindar. Den enda byggnaden, som täcker hela entrén, rör sig till sidan, gömmer sig bakom staketet. De kan hänga på en konventionell eller cantilever stråle, eller de kan helt enkelt åka på skenor. I alla fall kan du göra en skjutport med egna händer. Det är inte helt enkelt, men möjligt. 

utformning

Genom glidande (glidande, glidande) grindar är:

 • Konsol - med en stråle, vars ena ände är fast, den andra är upptagen i luften. Strålen har en U-formad profil med steg inuti. På den inuti rullarna rör sig. All lasten från dörren löper genom rullarna över till strålen.
  Konsolportar med nedre stråle

  Konsolportar med nedre stråle

  I stället för platsen är de:

  • med en nedre stråle;
  • mittstråle;
  • den övre strålen.
 • Avstängd. Även i denna design finns en stråle, men den ligger på båda pelarna på portens sidor. Det har också en speciell struktur, som liknar bokstaven "P" endast med kanterna böjda inåt. Inuti finns det också rullar, dörrbladet hänger på dem. Så kan duken flytta.

  Upphängande konstruktion

  Upphängande konstruktion

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 9 = 1