Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Фирмата е основана в края на 90-те години на миналия век в град Киелце. Името на марката произтича от сливането на полските думи "ceramika" и "sanitarna", което в нашия превод означава "санитарна керамика".

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

До този момент Cersanit е част от групата компании Roveze. В Руската федерация се намира дъщерното дружество Cersanit RU LLC.

От 2010 г. Cersanit закупи фабриката за керамика Syzran. Сега той е част от групата предприятия.

В момента Cersanit заема честно място в световното лидерство в производството на порцеланови каменни изделия и стенна керамика. В допълнение, продуктите са известни със санитарни изделия: вани, тоалетни чинии, бидета, мивки и др.

Плочка Cersanit

Характеристики и предимства

Червена глина и каменни трохи - това е основата на керамичните продукти на компанията "Cersanit".

Технологичните характеристики се състоят в това, че компанията използва два метода за пресоване:

 1. монокорпус - единично изпичане. Глината се натиска, изсушава, върху нея се нанася глазура и след това се изгаря;
 2. Биочувствителност - изстрелва се два пъти. Методът е, че първо глината се пресова и изгори, глазурата се нанася и отново се изгаря.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Отличителните черти на дружеството "Cersanit" са следните:

 • компанията предлага на своите клиенти повече от 20 колекции от подова керамика и повече от 100 стени;
 • матирана и гланцирана глазура - основната посока за керамични гранитогрес и керамика за стени;
 • компанията произвежда висококачествен продукт. Този факт се потвърждава от редица награди на годишни изложения;
 • екологосъобразност. Компанията има сертификат за съответствие с руските екологични и хигиенни стандарти;
 • компанията е износител на продукти за страните от Европа: Германия, Франция, Великобритания и др.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

видове

Керамичните продукти на фирмата "Cersanit" са разделени на стени и подови плочки. Почти всяка колекция има декоративен компонент. В редица модели е представена мозайка.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Подовият керамичен материал има редица предимства:

 • не изискващи грижи. Можете да използвате химически реактиви за измиване на керамичния под;
 • удароустойчив. Материалът е устойчив на механични въздействия;
 • носене. С течение на времето цветът не намалява и не се износва;
 • не е податлива на температурни колебания;
 • устойчив на влага;
 • издръжливост. Външната порцеланова каменина има дълъг живот;
 • коефициентът на плъзгане се свежда до минимум. Безопасността на керамичния гранит се потвърждава от съответствието със стандарт DIN51130.
Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Отличителни качества на стенните керамични продукти:

 • устойчивост на износване. Плочите се използват не само в помещенията, но и на улицата, както и на места с голям престой на хора;
 • водоустойчивост;
 • сила;
 • нисък ценови потенциал;
 • устойчивост на реактивни вещества;
 • простота в инсталацията;
 • много стилни колекции.
Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

колекции

Carrara

Плочките за събиране се правят в стил Арт Деко. Тази изтънчена и изискана карикатура ще даде на стаята очарователен аромат на женска мистерия и аристократични мелодии от началото на ХХ век.

Комбинацията от цветова палитра няма да остави безразличен всеки аристократ. Деликатната бежова и златисто-пясъчна сянка в играта с перлен цвят ще даде елегантност и изтънченост на вкуса на собственика на интериора.

Плочка Cersanit

Етажната керамика ще добави мраморен акорд към естетически приятен украшение. Студените цветове от мрамор ще дадат на помещението чувство на богатство и просперитет.

Колоритен медальон на панела подчертава стилизма на цялата декорация. Декорът под формата на украшение, наподобяващ изпъкнала писалка, съчетана с мраморни теми, ще даде креативност на усещанията в околния стил.

Леката украса на бордюрите допълва картината на екстравагантността на интериора и придава необходимия интерес към дизайна на стаята.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Nastro

Една изискана палитра от цветове на тази колекция от керамични плочки ще ви позволи да се насладите на морския бриз и да запълнете стаята с очарователен дъх на свеж бриз.

Плочка Cersanit

Плочките за събиране са представени в светло бежово и лазурен цвят. Този мотив ще даде усещане за спокойствие и лекота за околната среда.

Plain подови плочки и стенни версии на лазурния оттенък, както и цвят праскова стенна керамика перфектно с орхидея, нанесени върху керамичен стенопис.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Грънчарството е подходящо за всяка стая в къщата. В тази стая можете да се отпуснете, да се отпуснете, да спечелите сила и да се потопите в света на фантазията и хармонията.

Плочка Cersanit

фантастичен

Колекцията серия получи името си благодарение на странния орнамент в стила на източните страни - арабеск.

Колекцията се представя под формата на мозайка от два основни цвята: бял и кафяв. Арабеск сам по себе си има екзотичен мотив, който някога е украсен с дворци, превръщайки ги в кралски декорации, пълни с усъвършенстване и триумф.

Плочка Cersanit

Серията се състои от подови и стенни версии на керамика, както и ориенталски декор и красива лаконична бордюра.

Благодарение на разнообразието от възможности за облицовка, такава плочка ще помогне на всеки дизайнер да направи свой собствен уникален лък на всяка стая, като по този начин осъзнава своите източни фантазии.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Arte

Поредица от керамични плочки има в композицията си подова и стенна керамика, декор и стъклени бордюри.

Основните направления на цветни стенна керамика на са предвидени като няколко цветови нюанса: мляко, бежово, розово и синьо, което идеално подхожда с фон подови плочки, които се подреждат в пастелни цветове.

Плочка Cersanit

Цялата цветова схема се допълва, превръщайки стаята в цъфтящо пролетно цвете и пълненето й със свежестта на ранната сутрин.

Ароматните венчелистчета от стенния декор се пренасят в градината на април, изпълнена с хармонията на цъфналите цветя и идването на пролетното време. Такъв чар превъзхожда романтичното настроение над всички богатства.

Стъкло граница допълва романтичната картина на три цвята: розово, синьо и бежово, като по този начин се подчертава свежестта на ранна сутрин светлина и блаженство. Като капка роса под яркото слънце, украшение майсторски изпълняват своята роля в общата картина акценти в интериора, като се набляга на пълнотата на концепцията за дизайн.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

блясък

Серията керамика се изработва в два нюанса: кафяв и светло кафяв цвят. Колекцията включва подова и стенна керамика, декор и бордюри.

Цветната палитра от цветове на стенните и подовите плочки ни кани да посетите топлата ъгъл на юниския ден със слънчеви лъчи и добро лятно настроение. Благодарение на отливането на златни нюанси, има чувство на свобода и лекота.

Плочка Cersanit

Границата и декорът формират един компонент, който е описан от елегантен модел на широколистно растение. Този украшение ви позволява да запълвате стаята с усещане за топлина и комфорт.

Използвайки такава прекрасна колекция, можем да кажем със сигурност, че стаята ще бъде изпълнена с ярък летен ден и ще представи радостното настроение на топлия ден през юни.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

мотив

Серията е направена под формата на псевдо-мозаечен украшение. Това ще даде на околната среда виртуално пространство, а елегантните форми на мозайка ще дадат незабравимо впечатление за псевдо-реалност.

Плочка Cersanit

Колекцията се предлага в няколко цвята: синьо, сиво, лилаво и бежово.

Монопорозата също е в пода керамика, която може да се отрази положително на настроението на любителите на този елитен дизайн. По-светлите тонове са идеални за гледане нагоре и по-тъмни за сона.

Вложката под формата на мозаечен орнамент от цветове ще добави жарка към ситуацията в стаята.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

изгрев

Събирането на тази керамична плочка е забележително, тъй като създава луксозен и елегантен интериор в стаята. Основният цвят на керамиката е праскова. Той ще даде на морето ярка светлина и слънчеви лъчи. Също така в колекцията можете да видите многоцветна и бежова керемида, която грациозно се слива с общата картина на вечерния залез.

Плочка Cersanit

Цифрите от красиви цветя и пейзажи от морското пространство, изобразени на панела, придават на цялостната картина подчертание, което носи състояние на спокойствие и хармония.

Едно творческо решение, реализирано в живота благодарение на тази колекция, ще задоволи не само любителите на романтиката, но и тези, които обичат просто да се отпуснат и да се насладят на залеза.

Плочка Cersanit

илюзия

Красивите цветове на тази колекция от керамични плочки не само ще се успокоят, но и ще дадат по-голяма строгост на ситуацията. Елегантност, елегантност и благороден вкус - това се отнася към тази серия от керамични изделия.

Плочка Cersanit

Плочките са представени в модерни цветове: сиви, черни и бели. Хармония на вкус и лукс въплътено в мозайка стенопис от керамика и бял декор с цветен печат цвят маслина елегантно подчертава, топлината и уюта на помещението.

Сивата цветова схема ще даде увереност и положително отношение към работата, а черно-белият цвят ще добави спокойствие и концентрация. Ето защо тази колекция е в голямо търсене не само в домашните стени, но и в офис помещения, където се изисква постоянна концентрация на мисълта и добро представяне.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Отзиви

"Може би, един от най-добрите керамични плочки, които срещнах" - това е начинът, по който повечето потребители реагират за този продукт. От положителната обратна връзка, отлично качество, забележителен дизайн, добра сила и разумна цена. По време на инсталацията никой не е имал никакви специални проблеми.

Но не без отрицателни. Отрицателните моменти включват дефектни части в комбинация с неравномерни ръбове и различен фон на картината.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Варианти в интериора

Колекция Agat. Серия от тази керамика се възхищава на луксозните си атрибути. Дизайнът на колекцията във връзка с елегантния стил на барока ще бъде харесан дори и от най-нетърпеливите за подреждането на къщата на купувачите.

Раираната шарка създава специална хармония в лукса на стила. Такива ярки впечатляващи качества визуално ще увеличат пространството на банята.

Плочка Cersanit

От древни времена ахат се смята за вид амулет, талисман, който донася мир и благополучие в къщата. Затова, използвайки тази колекция във вашата баня, всеки купувач ще оцени своята ненадмината красота и богатство.

Серия от плочки идва с керамика за стени и подове, а освен това е оборудвана с декор и бордюр.

Основните елементи на колекцията са съчетани с подчертан дизайн - декор. Орнаментът в бароков стил носи естетиката на шарката на архитектурата. Златният цвят запълва стаята със светлина, а луксозните монограми и розетки се съчетават хармонично с цялостния интериор. Декорът украсява цялата атмосфера с лек и изящен модел. В допълнение, подовата керамика е украсена с копринени нишки, наподобяващи скъп луксозен килим.

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Плочка Cersanit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 49 =