Toaletna posoda

Toaletna posoda

Trg sanitarne opreme nenehno pripravlja nekaj novega, nenavadnega. Eno najnovejših zanimivih rešitev se lahko šteje za WC-monobloke. Podobne so v funkciji navadnih stranišč, vendar so bolj priročne in imajo svoje nedvomne prednosti.

Pros

Prednosti te vrste vodovodne opreme se pripisujejo.

 1. Preprostost celotnega nabora. Ta sladkarija, kjer sta skleda in rezervoar ena. Ničesar ni treba kupiti za povezavo.
 2. Priročna oblika. Zahvaljujoč posebni obliki je priročno sedeti na straniščnem sedežu vsakemu družinskemu članu in celo invalidom.
 3. Trajnost. Celovitost izdelka je močnejša in zanesljivejša od analogov z ločeno obliko. Ni tesnila in tesnila, puščanja ni.
 4. Enostavnost oskrbe. Izvajajo se z gladko površino in oblikami, izogibajo se razpokam, vogalom. Ni kopičenja umazanije, pranje enodelne WC školjke je veliko lažje.
 5. Različnost oblikovalca. Danes so proizvajalci pripravljeni ponuditi različne oblike, barve in velikosti, ki bodo zadovoljili potrebe katerega koli kupca.
 6. Kompaktnost. Monoblok zahteva manj prostora, saj deluje kot odličen alternativni viseči WC v majhnih kopalnicah.
 7. Ekonomično. Večina modelov monoblokov je opremljena s sistemi za varčevanje z vodo.
 8. Enostavna namestitev. Težave se ne smejo pojaviti. Priključite vodo in drenažo in ga napolnite na tla. Dokončano!

Prednosti WC-monoblokov

Prednosti monobloc WC školjk

Prednosti WC-monoblokov

Cons

Če analiziramo ponudbo WC školjk glede na stroške, potem monobloki bodo bistveno dražji od običajnih stranišč. To pojasnjuje posebnost proizvodnje. Ker je cena glavna pomanjkljivost.

Toda tu je pomembno upoštevati še eno težavo - življenjsko dobo. Monoblok deluje dobro za približno 15-20 let ali več, tako da se porabljeni denar popolnoma upraviči.

Drugi notranja struktura se šteje za znak minus. Natančneje, nenavadne popravke v primeru zloma. Zamenjava ločenega elementa je težavna, saj morate kupiti nov sklop pribora, ki je vreden veliko.

Uporovanje enoblastnih stranišč

Mojstrom se svetuje, ko kupi monoblok, da takoj pridobi drugi notranji sistem. Po desetih letih ga lahko namestite, saj je malo verjetno, da bodo analogi vašega sladkarij prisotni na trgu v tistem času.

Slabosti WC školjk

Značilnosti

Monobloki so šele pred kratkim vstopili na trg sanitarne opreme. Toda ljudje jih vedno bolj kupujejo namesto običajnega stranišča.

Monoblok WC je enodelna konstrukcija, v kateri je rezervoar in skleda en izdelek. Razložen je razlog za razpoložljivost naprave zanesljivost. Med elementi ni nobenih povezav, ne puščanja, cokanja.

Vgradnja in nastavitev vsakega elementa notranje konstrukcije se izvede v fazi proizvodnje. Šele po uspešnih testih se vodovodni sistem pošlje na prodajo. Poleg tega vam med namestitvijo ni treba ničesar prilagajati.

Značilnosti WC-monoblock

Z mikroliftom

Takšna prilagoditev kot mikrolift zasluži posebno pozornost.

Bistvo te naprave je avtomatsko dvigovanje in zapiranje WC sedeža in njegovega pokrova. Preprosto rečeno, moškim ni treba skrbeti, ali so spustili pokrov ali ne, in ženske ne bodo skočile vsakič, slučajno pa bi sedele na hladni keramiki.

Plus, vse, mikrolift ščiti posodo iz razpok, čipov, ki nastanejo kot posledica strmega padca sedežev.

Nekateri modeli mikroliftov imajo funkcijo čiščenja in ogrevanja. Nekateri monobloki so vgrajeni, lahko pa tudi kupite sodoben mikrolift posebej.

Monoblok WC z mikroliftom

Nasveti za izbiro

Ob poslušanju priporočil strokovnjakov lahko kompetentno izberete sladkarije in jih namestite v svojo kopalnico.

 1. Pri nakupu vodovodne napeljave se prepričajte, da je celoten komplet navodila za ta model. Nekateri proizvajalci priložijo splošno vrsto priročnika za celotno linijo monoblokov. V nekaterih primerih je dizajn drugačen, kar lahko povzroči težave pri namestitvi in ​​vzdrževanju.
 1. Včasih je bolje zaupati strokovnjakom kot sami. Namestitev zahteva spretnosti, določena orodja, ki jih morda nimate. Nakup je neprimeren. Prepričajte se, da je vodovodar, ki ga zaposlite, seznanjen z monoblokami.
 1. Pri izbiri izdelka preučite sistem varčevanja z vodo. Njihova prisotnost nekoliko vpliva na ceno, vendar se popolnoma utemeljuje zaradi nizkega pretoka tekočine. Poleg tega danes večina podjetij standardno opremi takšne sisteme z lastnimi monoblokami.
 1. Poleg toaletnega monoblaka je priporočljivo kupiti podobno vrsto umivalnika. To ustvarja lepo sliko o notranjosti. Kombinacija monoblokov z navadnim vodovodom je presenetljiva.

Priporočila za izbiro WC školjk

Nasveti za izbiro WC-monoblock

Značilnosti izbire enodelnega stranišča

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2