Vrste in namestitev stropa Armstrong

Privlačen strop je eden od pogojev za dober videz sobe. Zato je pri popravilu tega vprašanja veliko pozornosti. Ampak narediti strop atraktiven je bolj zapleten kot stene - bolj zapletene delovne pogoje. Če želite hitro in poceni prenesti ta del prostora - vaša izbira je Armstrongova strop. Je hitro nameščen sistem vzmetenja, ki daje morje možnosti. 

Naprava sistema

Viseči strop Armstrong je sestavljen iz sistema profilov z uporabo vzmetenja, pritrjenega na grob strop. Ti profili sestavljajo kvadratne ali pravokotne celice, v katere so nameščene svetilke in plošče. Vse to skupaj in je stropni sistem armstrong.

Ceiling Armstrong - ena od možnosti

Ceiling Armstrong - ena od možnosti

Profili ležijo (vodila). Z vzmetenjem so pritrjeni na črni strop in nosijo glavno obremenitev. Skupna teža celotnega sistema je majhna, saj so vodili nameščeni skozi 120 cm. Ob oznakah s korakom 50 cm namestite vzmetenje. V spodnjem delu so kljuke in v vodilih so luknje. Vodniki so preprosto obešeni na kavelj. Po tem so prejeli vzporedna vodila, razmaknjena v intervalih 120 cm.

Armstrong stropna naprava

Armstrong stropna naprava

Med njimi z enakim korakom - 120 cm - je določen prečni profil. Kot rezultat, dobimo kletko 120 cm * 120 cm. Armstrongove stropne ploščice imajo velikost 60 * 60 cm (točno 598 mm * 598 mm). Če jih želite namestiti, še vedno pritrdite profile okvira - da dobite celico z ustrezno velikostjo. Po tem ostane samo montirati pritrdilne elemente in jih namestiti v plošče.

Prednosti in slabosti

Prvotno so bile zgornje meje Armstrong razvite za uporabo v proizvodnih, pisarniških in javnih prostorih. Toda številne odlične lastnosti so privedle do tega, da se uporabljajo tudi v zasebnih stanovanjih in stanovanjih. Tukaj je seznam lastnosti visečih stropov, kot je Armstrong:

 • Nizka cena. To je najcenejši način ureditve spuščenega stropa.
 • Veliko možnosti za plošče in profile. Plošče niso le bele matte. Kovine so barvane v različnih barvah z različnimi stopnjami sijaja. Obstajajo steklo, zrcalo, prekrito s filmom "pod drevesom" itd. In te plošče je enostavno narediti neodvisno, potem ko je dobil edinstven dizajn.
 • Enostavna namestitev. Vsi postopki med namestitvijo so osnovni, minimalni čas je potreben.

  Ta možnost je primerna za dom

  Ta možnost je primerna za dom

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  27 + = 29