Suihkusuodatin – tehokas työkalu veden puhdistamiseen ja pehmenemiseen

Suihkusuodatin - tehokas työkalu veden puhdistamiseen ja pehmenemiseen

Tarkoitus ja hyödyt

Kaikki tietävät, että aktiivinen kloori lisätään veden desinfioimiseksi. Tällä aineella ja sen johdannaisilla on erittäin kielteinen vaikutus vesijohtoveden laatuun: siitä tulee vaarallista.

Suihkusuodatin - tehokas työkalu veden puhdistamiseen ja pehmenemiseen

Kun me seisomme suihkussa, hiuksemme ja hiuspohjanmme koskettavat kloorin negatiivisia vaikutuksia vedessä. Tämä vaikuttaa kielteisesti pääsyä ravinteita karvatupen ja lisäksi hiussuomut rakenne luhistuu. Tässä suhteessa entinen terveyden hiukset pois: menetetty kiilto, vinkkejä hiukset alkavat jakaa, ja sen seurauksena, hiukset kuolee.

Kaikki muu epäonnistuu: mitä te kalliita ja laadullisia mielestäsi, shampoot, geelit, maskit ei osta, taistelemaan hiukset kloorista se ei auta. Ja se ei ole kaikki. Suihkun aikana kloori tunkeutuu ihon läpi verenkiertoon ja keuhkoihin osana ilmaa. Iho kuivuu, joskus kutina.

Klori vaikuttaa myös ryppyjen esiintymiseen.

Suihkusuodatin

Kaikissa näissä ongelmissa on ratkaisu - suihkusuodatin.

Suihkusuodatin

Miten vesi puhdistetaan?

Useimmissa suihkusuodattimissa käytetään suodatusmateriaalia korkealaatuista kupari-sinkki-rakeistettua materiaalia. Reaktiolla nesteen kanssa pellettien neutraloimaan lähes sataprosenttisesti vapaata klooria, joka on nestemäisessä, jonka sähkökemiallisten reaktioiden kloorikaasua nesteeseen liuenneen ja liuotettiin kloridi-ioneja.

Suihkusuodatin

tyypit

Suihkuun on useita erilaisia ​​suodattimia

Suodattimen suutin

Tämäntyyppinen suihku aquafiltering kiinnitetään käyttäen erityistä laitetta: Adapter - sen avulla voit varmistaa suuttimen täysin eri paikoissa ja jopa bidee. Aquafilterissä on vaihdettava patruuna, joka on helppo vaihtaa.

Tämän Aquafilterin tunnusmerkki on se, että se on erittäin kevyt.

Suodatinsuihkusuutin

Tämä puhdistuslaite selviää ongelmitta kloorin ja erilaisten epäpuhtauksien kanssa.

Suihkusuodatin

Suodata kasteluun

Tällaisen vesipatsaan asennus tehdään suihkupääsi paikallaan: se on kääritettävä letkulla. Suodattimessa on myös vaihdettava patruuna.

Suodata kasteluun

Suodatinvesi on suunniteltu puhdistamaan vettä kloorista, raskasmetalleista ja mekaanisista suspensioista.

Suodatussuutin

Kylpypallot

Tätä suodatustyökalua on käytettävä yksinomaan kylpyhuoneessa. Aquafilter on laskettava veteen muutaman minuutin ajan. Siellä se desinfioi sen, muuntamalla klooria aineiksi, jotka ovat turvallisia meille. Valmistajat lupaavat tämän laitteen resurssin noin 400 kylpyyn.

Kylpypallo kylpyhuoneeseen

Kun käytät suihkusuodattimia, olet iloisesti yllättynyt siitä, miten hiusten ja ihon kunto muuttuu. Hilse alkaa vähitellen katoa, hiusten rakenne nousee huomattavasti. Iho saa tarpeeksi kosteutta, koska suodatin poistaa vettä kloorin, vaikka ei 100%, mutta riittävä parantamaan ihon. Suodattimet edes edistävät joidenkin ihosairauksien häviämistä.

Suihkusuodatin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 32 =