Hur man limar takplattor

Om du snabbt och billigt behöver fixa taket, var uppmärksam på flisen från polystyren eller polystyren. Om du närmar dig fallet korrekt kan du få ett mycket anständigt resultat. Om hur man limar kakel på taket korrekt, det för den här användningen och fortsätter att prata. 

typer

Om du tittar noga, för all dess likhet har kakel på taket betydande skillnader. Det handlar inte om teckning och form, utan om utseende - densitet, jämnhet på ytan och andra "bagage" som utseendet och linjerna för tjänsten av denna typ av dekoration beror på. Detta förklaras av användningen av olika material och tekniker:

Om allt är gjort korrekt ser resultatet ut väldigt bra

Om allt är gjort korrekt ser resultatet ut väldigt bra

 • Extruderat. Ytan är slät, utan någon synlig kornighet, en liten tjocklek av 2-3 mm, kan tjocka materialet självt vara färgat i olika färger, inklusive imitation marmor eller trä. Denna typ av kakel på taket är inte målad - färgen "rullar". Den är gjord av expanderad polystyren. Lätt att ta hand om, bara lima, men kostnaden för takplattor av detta slag är hög.
 • Skummad eller stämplad. Utseendet är mer fräckt, kornigheten är tydligt synlig. Ytan är mer porös, täppt med smuts, det är svårt att ta hand om. Därför är det efter efterlimning önskvärt att måla, men inte vattenemulsion och akrylspridning. Plattans tjocklek är 6-12 mm. Mönstret appliceras på skumplåten under pressen - pressas ut. Att arbeta med det är obekväma - det bryter ofta ner, smulor. Vid köp tar inte mindre än 10% av ett lager. Dess plus är det lägsta priset.

  Typer av takplattor enligt produktionsmetod

  Typer av takplattor enligt produktionsmetod

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 7 = 1