Millaisia ​​ja miten yhdistää fuchsian väri sisustuksen sisustuksessa

Tilojen koristelu ei ole helppo tehtävä. On tarpeen ottaa huomioon paljon tietoa siitä, miten valita värit, miten yhdistää ne ja kuinka monta, missä niitä on käytettävä, missä niitä ei ole. Tässä artikkelissa puhumme siitä, miten fuchsia-väriä käytetään sisätiloissa. 

Mikä on fuksia ja miten sitä käytetään sisätiloissa?

Yksi kirkkaan vaaleanpunaisen sävyistä kutsutaan fuksiaksi. Runsas vaaleanpunainen vaalean violetti sävy. Näyttää siltä, ​​että tämä on sanallinen kuvaus, mutta väri on parasta katsella kuvaa.

Joten väri näyttää

Tämä on "fuchsia"

Tämä väri on erittäin kirkas, rikas ja iloinen. Jopa sen vaaleat sävyt "lämmittävät" sisustuksen. Tämän vuoksi useimmiten sisustuksen fuksiainen väri on värimaailma tai yksi ylimääräisistä, mutta hyvin harvoin sitä käytetään pääasiallisena. Hän on liian kirkas ja "aktiivinen". Psykologit kuvaavat sitä aktiivisen viestinnän värisenä, toiminnan värinä ja suosittelevat sitä rajoitetusti. Sitä voidaan käyttää sisustukseen makuuhuone, olohuone, keittiö, kylpyhuone, lastentarha, käytävä. Mutta ei väliä kuinka monta valokuvaa katsot, et näe fuchsia toimiston sisustuksessa. Se ei ole yhteensopiva vakavan ja ammattimaisen tilanteen kanssa. Ja tämä on otettava huomioon kehitettäessä omaa suunnittelua.

Suunnittelutyökalut

On olemassa tiettyjä suunnittelutekniikoita, joiden avulla voit hyödyntää tätä kirkasta väriä. Värinkompaanina voit käyttää tällaisia ​​tekniikoita:

  • Sisätilanteessa, jossa on neutraalit seinät, yksi seinistä on korostettava - maalattu fuksia. Samaa väriä on pienissä määrissä pienissä yksityiskohtia sisustuksessa. Jotta kaikki näyttäisi sopusointuisilta, lattia paranee pimeässä. Huonekaluihin liittyy myös vaatimuksia: se on parempi, jos se on yksinkertaisia ​​muotoja, ilman pretensioitavuutta.
  • Käytä neutraalia sisustusta tehdessä huonekaluja julkisivut ja / tai fuksia-värinen verhoilu. Tämä tekniikka on suosittu keittiön suunnittelussa. Yleisessä neutraalissa rekisteröinnissä kirkkaat huonekalut näyttävät hyvin. Tämä lähestymistapa on myös melko hyvä olohuoneen tai makuuhuoneen suunnittelussa. Hyvin mielenkiintoisia sisustuksia saadaan. Toisaalta, ei tylsää ja kirkas, toisaalta - ei liian ylikuormitettu väriä.
  • Päivitä muotoilu rauhallisilla väreillä fuksia värjätyillä tekstiileillä. Erittäin hyvä lähestymistapa, jos et ole varma siitä, että olet tyytyväinen tällaisiin väreihin. Osta ja ripusta fuksian verhot, sama huntu sängyllä, ompele tyynyliinat tyynyille ... Kaikki tämä tehdään yksinkertaisesti ja ei ole kovin kallista. Vaihda se myös toiseen väri- tekstiiliin. Jos yhtäkkiä osoittautuu, että hän on tylsistynyt sinun kanssasi. Ja muuten, älä yritä löytää verhoja laajoilla pystysuorilla kaistaleilla. Ne ovat varmasti tyylikkäitä, mutta hyvin nopeasti kyllästyvät ja alkavat ärsyttää.
  • Laimennetaan "fuchsia" kirkkaan keltaisena samassa määrin. Kumma kyllä, mutta kaksi kirkasta väriä neutraloivat toisiaan. Vaikka sisätilat osoittautuvat voimakkaasti "rakastajalle".

Vielä enemmän vaihtoehtoja niissä tapauksissa, joissa sisustuksessa olevaa fuchsia-väriä käytetään ylimääräisenä. Se voidaan yhdistää muihin kirkkaisiin väreihin, mutta myös sisätiloissa, joissa jäljellä olevat lisävärit ovat neutraalina. Kaikki riippuu sisustuksen tyylistä ja omistajien toiveista. Yleensä tätä väriä pidetään "tyttömäisenä" ja naisena. Harvat miehet suostuvat elämään tällaisessa sisätilassa. Jos olet kehittää suunnitella yhteisiä - olohuone, kahden hengen huone - se on parempi aloittaa testata onko voi saada vahva puoli oman perheen kanssa samanlainen väri. Erittäin hyvä tämä temppu tekstiileillä. Jos ei ole mitään vastaväitteitä. Ja kaikki ovat mukavia, voit maalata seiniä tai etsiä taustakuvia.

Mitä kirkkaita värejä yhdistetään

Fuksia - eräs luonnossa esiintyvistä väreistä, koska se yhdistää sen "luonnolliset" värit ja sävyt. Yksi parhaista yhdistelmistä on vihreällä. Mutta molemmat värit ovat kirkkaita, koska ne voivat olla melko vähän sisätiloissa. Tärkeintä tässä asiassa ei ole liioitella sitä. Koska "vihreä" voi olla jopa kasvi, ei vain mitään lisävarusteita tai sisätilojen yksityiskohtia.

Jos tarkastelemme fuchsia-kukkia, joka antoi nimen väriksi, suosituin yhdistelmä on juuri se ainutlaatuinen vaaleanpunaisen sävy, jossa on lila tai violetti. Tätä väriä yhdistelmää käytetään myös sisustukseen. Ja kuten tavallista kirkkailla väreillä, kaikki on ehdottomasti annettava. Muussa tapauksessa on mahdotonta rentoutua.

Jos puhut edelleen yhteensopivuudesta kirkkaiden väreillä, et voi kulkea yhdistämällä fuksia ja kirkkaan sinistä. Hyvin vaikuttava, elossa ja ... melko aggressiivinen. Tätä yhdistelmää käytetään myös pieninä määrinä.

Jos puhumme muista kirkkaista väreistä, silloin joskus lisää oranssi, sinappi. Ne lisätään vain aksentteina - hyvin pieninä määrinä. Vain muutamat huoneet - kuten tyttömäiset huoneet aktiiviseen ja valoisaan - voivat kestää tällaisia ​​yhdistelmiä.

Annan vielä yhden neuvon. Jos sisätiloissa käytettävän fuchsia-värin lisäksi käytät vähintään yhtä kirkkaampaa, on parempaa tehdä yksiäänisiä seiniä. Ne voidaan maalata vesimulsiolla, soveltaa yksivärisiä koriste-kipsiä. Toinen vaihtoehto - peittää lasikuitupetikasta ja sitten maalata. Tämä on, jos sileät pinnat eivät houkuttele sinua, ja kipsi näyttää liian "puolikiinteältä". Nämä ovat tekniikoita, joita näet kuvassa. Ei monimuotoisuutta. Äärimmäisissä tapauksissa voit käyttää tapettia, jolla ei ole kovin voimakasta kuviointia, kuten mustavalkoista silkkinauhaa.

Rauhoittavat yhdistelmät

Hiljaisempien yhdistelmien faneille on myös joitain erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Se näyttää hyvältä fuksia punaisella ja hopeisella. Yhdistelmä osoittautuu "jaloiksi", sopii moniin tyyleihin. Tämä malli soveltuu melkein mihin tahansa huoneeseen: kylpyhuone, olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen. Kaikkialla tämä väriyhdistelmä luo vakauden ja ymmärryksen ilmapiirin. Ei liian värikäs, mutta ei tylsää.

Jos harmaa ja hopea yhdessä fuchsin kanssa näyttävät sinulle loppujen lopuksi hieman "tuoretta", lisää muutama mustaan ​​kuva. Se lisää kontrastia, mutta se ei tee sisusta värikkäitä. Muuten, musta voi olla sekä "antrasiitti" että "märkä asfaltti". Kaikki tämä vaikuttaa hämärään ja tunnelmaan sekä pintaan. Matta, kiiltävä, silkkinen loisto - esineitä, joilla on erilainen pinnanlaatu, mutta näyttävät samalta eri tavoin. Älä unohda sitä.

Toinen vaihtoehto rauhallisille väriyhdistelmille fuchsialle - ruskealla. Mutta vaaleita sävyjä yhdistetään harvoin. Usein näet yrityksessä fuchsiaa suklaata tai erittäin tummaa sävyä. Tausta (perus) väri valitaan tässä tapauksessa erään valkoisen valkoisen sävyn (maito, sulatettu maito, norsunluu, jne.) Tai vaalean beige. Tällaisen sisustuksen yleinen tunne on lämpö, ​​vakaus ja ulottuvuus.

Yhdistelmätaulut fuksia värille

Harmoniset sisätilat saadaan, jos ne toimivat erinomaisesti värin yhdistämiseksi. Ne valitaan värirenkaalla tiettyjen sääntöjen mukaan, mutta helpottamiseksi elämää varten on valmiita taulukoita, joissa nämä värit on jo valittu. Niin paljon helpompaa kuin arvata tai yhdistää sääntöjen mukaan. Sinun tarvitsee vain ymmärtää, kuinka käyttää näitä taulukoita. Alla olevassa kuvassa annamme valmiita väriyhdistelmiä fuchsia-värin sisätiloihin. Vasemmalla kuvassa pöydän oikealla puolella - yksi sen suoritusmuodon muunnelmista sisätiloissa.

Esitetyissä taulukoissa valitaan viisi väriä. Ensimmäinen on pohja. On monia, hän on tärkein. Seuraavat kaksi ovat ylimääräisiä. Ne ovat myös monia, mutta paljon pienempiä kuin "pohjat". Ja kaksi viimeistä ovat aksentteja. Tällaisissa väreissä tehdään värikohdat. Niitä voi olla hyvin vähän.

Kuten näette, useimmissa tapauksissa sisustuksessa käytetyn fuchsia-värin käytetään "aksentiksi". Ja se on perusteltua: se on liian kirkas. Kun se on monta, se rengas. Jos pidät väriä, mutta älä pidä, kuten perusväriä, voit joko käyttää samanväristä vaaleampaa sävyä tai valita toisen taulukon "pohjan". Jos mikään niistä ei ole tärkein, se ei voi olla valkoinen tai vaaleanharmaa. Myös saman taulukon sisällä voit vaihtaa lisä- ja korostusvärejä, voit käyttää kevyempää tai tummempia sävyjä.

Väri fuusio sisustuksessa: kuva

Keittiöt moderniin tyyliin

Modernit keittiöt ovat "ystävällisiä" fuksia

Art decossa kirkkaita pisteitä - dyne tyyli merkkejä

Art decossa kirkkaita pisteitä - dyne tyyli merkkejä

Iso soolo ja olohuone - kaikki värit otetaan huomioon

Iso soolo ja olohuone - kaikki värit otetaan huomioon

Moderni tyyli - yhdistelmä neutraaleja ja kirkkaita värejä

Moderni tyyli - yhdistelmä neutraaleja ja kirkkaita värejä

Sisäpuoli tytölle, jolla on fuksia

Sisustus tytölle, jossa on "fuchsia" ylimääräisenä

Väripaneeli - sisätilan kohokohta

Väripaneeli - sisätilan kohokohta

Vain kirkas sohva

Vain kirkas sohva

Makuuhuoneessa on parempi käyttää vaimennettuja sävyjä

Makuuhuoneessa on parempi käyttää vaimennettuja sävyjä

Tyydyttynyt koboltin sininen, melkein musta, toimii erinomaisena taustana fuksia värikkäälle tuolille

Tyydyttynyt koboltin sininen, melkein musta, toimii erinomaisena taustana fuksia värikkäälle tuolille

Kevyt sisustus luonnollisissa väreissä

Kevyt sisustus luonnollisissa väreissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 72