Toalete cu cisternă ascunsă

Toalete cu cisternă ascunsă

Astăzi vom vorbi despre bolurile de toaletă cu rezervoare ascunse. Acesta este un fel de articole sanitare foarte convenabile pentru simplul motiv că, la finalizarea instalării, este nevoie de un minim de spațiu în toaletă. În consecință, există mai mult spațiu pentru implementarea intențiilor de proiectare, instalarea de articole sanitare suplimentare, unele aparate de uz casnic și așa mai departe.

Să aruncăm o privire mai atentă la ce este acest tip de rezervor.

Caracteristici cheie

Nuanțele cheie ale rezervorului ascuns includ patru lucruri.

 • Material. Rezervorul ascuns nu este ca tancurile pe care le cunoaștem, pe care le vedem la toaletele standard. În primul rând, vorbim despre materialul folosit pentru ao face. Producătorii folosesc polietilenă puternică, din material plastic.
 • Forma. Toți știți ce este un vas de toaletă și cum arată de obicei. Dar, în cazul rezervoarelor ascunse, situația este oarecum diferită. Aceste tancuri se aseamănă cu niște canistre, care sunt lipsite de orice, cu excepția mânerelor din construcția lor. Un astfel de canistru are mai multe găuri pentru conectarea la sistemul de canalizare, o conductă de apă, plus niște știfturi speciale care permit fixarea produsului în interiorul peretelui.
 • Scop. În cazul în care este necesară instalarea unui vas de toaletă sau a unui vas de toaletă, se utilizează "canistre" similare.
 • Metoda de instalare. Unele modele pot fi montate numai pe pereți puternici, care poartă, pentru alții și mai multe partiții subțiri. Vom vorbi despre asta puțin mai târziu.

Caracteristicile rezervorului ascuns pentru toaletă

goodies

Aceste tipuri de boluri de toaletă au avantaje serioase. În multe privințe, acestea au dus la faptul că tancurile ascunse au câștigat o astfel de popularitate pe piața echipamentelor sanitare. Din ce în ce mai mult, consumatorii au această opțiune.

Principalele virtuți includ.

 1. Indicatori mari de igienă. Pe rezervor se acumulează cea mai mare parte a prafului sedimentat în toaletă. Ascunderea rezervorului în perete, scapi de colectorul de praf. Împreună cu rezervorul ascunde comunicații, țevi inestetice, podvodku și alte sfârcuri. Camera murdară devine ușor. Mai ales când vine vorba de modele pandantive.
 1. Munca liniștită. Fiind în spatele zidului, lucrul rezervorului în timpul umplerii și coborârii apei este aproape neobservat.
 1. Excelentă ergonomie. Sistemele de instalare oferă o oportunitate excelentă - de a instala toalete în diferite puncte din incintă, folosind colțuri pentru aceasta.
 1. Design atractiv. Buck adesea răsplătește în mod deschis aspectul camerei. După ce ați scos-o prin instalarea în perete, veți crea un interior mai interesant și mai frumos al unității sanitare.
 1. Lucru fiabil și lung. Construcția rezervoarelor încorporate este foarte atent dezvoltată, folosind materiale cu rezistență ridicată, fitinguri fiabile. Acest lucru permite o lungă perioadă de timp să nu vă faceți griji cu privire la eficiența dispozitivului. În cazul unei defecțiuni a supapei, va fi posibil să se atingă prin butonul de scurgere. În cazul situațiilor în care un rezervor de debarcare depășește, producătorii oferă de asemenea protecție - un robinet. Prin ea, apa va intra în canalizare, și, prin urmare, vă fie teamă de inundații apartamentul nu este în valoare de ea.

Avantajele bolurilor de toaletă cu cisternă încorporată

Avantajele ascunse (boluri de toaletă încorporate

Toaletă cu cisternă ascunsă și avantajele sale

contra

Cu toate avantajele, există încă dezavantaje la tancurile ascunse. Nu sunt multe dintre ele, dar merită să le acordați atenție.

 1. Prețul. Costul achiziției și, mai ales, instalarea este destul de mare. Aceasta este o evoluție relativ nouă, care merită banii ei, numai pentru că este mult mai fiabilă și mai eficientă decât omologii săi. Pentru o astfel de listă extinsă de beneficii va trebui să plătească. Cu timpul, banii cheltuiți încep să se justifice.
 1. Instalare. Este dificil să stabiliți o astfel de construcție în mod independent, dacă nu aveți abilitățile și experiența minimă. Pentru a nu vă complica viața și, de asemenea, pentru a nu risca instalațiile sanitare noi, încredințați lucrărilor de instalare profesioniștilor. Serviciile lor vor trebui să fie plătite, dar veți fi siguri de rezultat.

Dezavantajele bolurilor de toaletă ascunse

dispozitiv

Toaletele de toaletă cu cisternă ascunsă sunt împărțite în două tipuri principale:

 • scări;
 • Suspendat.

Dispozitivul fiecăruia dintre ele este diferit, de aceea îl vom lua în considerare separat.

extensie

Aceasta este o construcție monolit care se potrivește perfect cu peretele de perete, închizând astfel toate comunicațiile disponibile. În timpul instalării, tipul de lansare joacă un rol important. Vasul de toaletă ar trebui să fie ales în funcție de tipul de degajare din interiorul unității sanitare.

Rezervorul standard nu este folosit aici. În schimb, se folosesc "canistre" plate, care sunt ascunse sub grosimea peretelui. Spre deosebire de instalare, cadrele speciale de toaletă nu sunt necesare pentru bolurile de toaletă atașate, care dețin utilizatorul. Rezervorul este pur și simplu montat în perete și este "cusut" cu gips-carton sau alte materiale de finisare.

Toaletă cu cisternă ascunsă

Toaletă cu încorporare (cisternă ascunsă)

fals

Aici am vorbit deja despre un cadru solid de montaj, care include monturile rezervoarelor. Rezervorul este montat în această construcție, creând un singur întreg.

Astfel de structuri sunt montate pe partiții, pereții subțiri nu pot fi. Se permite numai utilizarea zidurilor de cărămidă și beton, capabile să suporte sarcini grele.

Pentru a da rezistența cadrului, fundul este așezat cu zidărie, apoi executați căptușeala. Atunci când cadrul este instalat, este necesar să fixați vasul de toaletă pe dispozitivele de fixare a cadrului. Ca rezultat, vedem cum este aranjat tipul suspendat de vas de toaletă cu un rezervor ascuns.

Există o versiune a cadrului care se sprijină pe podea. Este relevant pentru acele cazuri în care pereții camerei nu sunt suficient de puternici și de încredere.

Vase de toaletă suspendate cu rezervor ascuns

Toaletă suspendată cu cisternă încorporată

Toaletă suspendată cu cisternă încorporată (ascunsă)

montare

Instalarea modelelor suspendate ar trebui să fie încredințată profesioniștilor. Dar acest lucru nu te împiedică să știi cum se desfășoară acest tip de muncă.

 1. Este necesar să cumpărați un vas de toaletă, un rezervor și, de asemenea, sistemul de instalare în sine.
 2. Determinați înălțimea care va fi optimă pentru dvs. și pentru restul familiei. După cum arată practica, înălțimea vasului față de nivelul podelei este de 40 cm.
 3. Urmați instrucțiunile producătorului pentru a instala instalarea. Poate fi un sistem de podea sau perete, a cărui instalare diferă una de cealaltă.
 4. Pe cadru există știfturi speciale, necesare pentru fixarea toaletei înseși, precum și fixare pentru conectarea unui rezervor de plastic cu apă.
 5. Într-un astfel de caz, cel mai important lucru este selectarea corectă a componentelor, astfel încât fiecare element să corespundă celorlalte, nu trebuie să efectuați lucrări complicate de conectare la canalizare sau alimentare cu apă.
 6. După finalizarea instalării, va fi necesar să fixați instalația cu plăci de gips-carton, să o lustruiți conform materialelor de finisare pe care le utilizați pentru a repara unitatea de instalații sanitare.
Instalarea unei toalete cu o cisternă ascunsă

Instalarea toaletei cu cisterna încorporată (ascunsă)

Sfaturi pentru profesioniști

Am pregătit totul pentru tine două consilii, pe care experții le consideră cele mai importante în cazul instalării și funcționării rezervoarelor ascunse toaletă de toaletă. Prin urmare, acordați o atenție deosebită acestora înainte de a începe instalarea.

 1. Filtru grosier. Asigurați-vă că ați pus-o pe conducta, care îndeplinește funcția de alimentare cu lichid în interiorul rezervorului. Dispozitivul nu este scump, dar protejează supapa de uzură rapidă și de blocaje. Nu trebuie să efectuați o întreținere preventivă regulată, demontați și montați butonul de golire din nou și din nou.
 1. Defalcarea este posibilă, chiar dacă se folosește filtrul, se utilizează produse de înaltă calitate. Plus de prevenire, care este obligatorie pentru orice instalatori. Toate acestea fac necesară accesul la dispozitiv. Butonul de golire în acest caz nu este cel mai bun asistent, pentru că este dificil să lucrați. Prin urmare, experții recomandă să faceți o pereche de perete fals cu o dimensiune suficientă, pe care o efectuați după instalare. Având astfel de acces, nu veți avea probleme cu repararea, întreținerea preventivă sau înlocuirea accesoriilor.
Sugestii profesionale atunci când utilizați și instalați boluri de toaletă ascunse

În acest caz, recomandarea cea mai importantă este că toți ceilalți solicită o achiziție diferită de produse de calitate dovedită, care nu pot fi îndoite de fiabilitate și durabilitate. Odată ce v-ați hotărât să instalați versiunea ascunsă a rezervorului, acționați competent, obțineți produsul cu caracteristicile care vă vor satisface cerințele. Nu este inutil să se consulte cu experții implicați în instalare. Ei pot recomanda modele bune pentru o sumă acceptabilă. Nu vă fie frică să cereți sfaturi în acele lucruri pe care nu le înțelegeți prea mult.

Sfaturi pentru operarea și instalarea unui vas de toaletă ascuns

Recomandări pentru utilizarea unei toalete cu o cisternă ascunsă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =