Детска седалка и облицовка на тоалетната

Детска седалка и облицовка на тоалетната

Приблизително до четвъртата година от живота, децата започват да отхвърлят саксията си и проявяват интерес към тоалетната купа за възрастни. Това е още един от важните преходни моменти в живота им и зависи от родителите колко успешно и безболезнено ще мине. За да се улесни задачата на родителите в процеса на обучение на дете до тоалетната изобретил специални приспособления, тоалетни, които също се наричат ​​"детско столче", "адаптер", "плочка за тоалетна" или "детински суета кръг."

Goodies

  • Предпазва детето да пада в тоалетната.
  • Не позволявайте кожата на бебето да влиза в контакт с студена тоалетна.
  • Осигурете безопасност по отношение на хигиената.
  • Позволява на бебето да седна и да се чувства комфортно.

Предимства на детската седалка за тоалетната седалка

минуси

За да ги съхранявате, трябва да осигурите допълнително място.

Няма повече минуси за този обект, освен за разходите.

Сред "нежеланите" модели на детските седалки са разпределени музикални модели. Техните недостатъци са, първо, че те могат да отвлекат вниманието на децата от основната задача. На второ място, децата, които са свикнали да се справят с нуждите си с тези места, може да им е трудно да използват тоалетна чиния или обикновена саксия, когато са извън къщата.

На каква възраст ще бъде полезна?

Според много съвременни автори за образованието, децата трябва да научат своите нужди в пот от годишна възраст и тоалетна в три или четири години. Разбира се, ако детето настоява да използва тоалетната преди това, можете да започнете тренировка по-рано. Днес сред детската санитария винаги можете да намерите най-подходящата опция за вашето дете, в допълнение, сега се продават дюзи със стъпки и подпори.

Най-добрата възраст за стартиране на тоалетна

видове

Принципът на инсталиране на всички видове принадлежности за деца е прост. Като правило, почти всички видове са оборудвани или с блокиращи брави, или имат каучукова основа, а някои от тях и двете едновременно.

Така че има следните видове детски облицовки за тоалетни чинии:

Традиционните привързаности на децата

Прилича на обикновена тоалетна седалка за възрастни. Единствената разлика е малко по-малък размер. Детските дюзи са изработени от различни материали, отговарят се и меки и здрави. Тези седалки могат да се монтират директно върху горната част на седалката за възрастни или под нея. Идеален за големи семейства, това не винаги е възможно да се гарантира чистотата на тоалетни. Продажбата е и модел на възрастни тоалетни чинии, които са предвидени детска сгъваема чаша. Не е необходимо да се инсталира всеки път, припокриването може да се премести нагоре и надолу.

Традиционна детска дюза на тоалетната

Детска анатомична седалка

Тази седалка повтаря горната форма на детските саксии. Наличието на бариери-бариери отпред и отзад прави седалката още по-удобна и безопасна. Често материалът за такива седалки е нехлъзгава мека гума, което прави седалката все още надеждна и сигурна.

Анатомично оформена седалка за тоалетна чиния за дете

Детска седалка на анатомичната тоалетна чиния

С дръжки

В този случай дръжките са построени точно от двете страни на облицовката на тоалетната. Самата подплата може да бъде изработена от различни материали. Материалът на дръжката може да съвпадне и да не съвпада с материала на облицовката. Дръжките служат за да се гарантира, че децата могат лесно да се изкачват и да се спускат по тоалетната.

Седалка с дръжки за детето на тоалетната

Детска тоалетна чиния с дръжки

Детска седалка за деца с тоалетни дръжки

Седалки със стъпала

Това са дюзите, оборудвани по-често с една стъпка и перилата от двете страни. Много удобно и безопасно устройство за деца, тъй като стъпката ви позволява да се изкачвате и лесно да седите на тоалетната, а перилата спасявате от падане. Степента на височината на стъпалото може да се регулира.

Тази версия на седалката е идеална за много малки деца. Използвайки такъв префикс децата лесно ще използват тоалетната, но няма да се свържат с самата тоалетна. Този модел е най-безопасният във всяко отношение. Освен това не е лесно и лесно да се събере. В допълнение към тези плюсове има модели, които имат капак, който може да се върне обратно в облегалката. Гърбът служи като преграда между гърба на тоалетната и бебето и също така предпазва детето от пръски вода.

Закрепване на седалката на тоалетната за детето

Детски тоалетни чинии

Thermobaby

Популярни сред тези места, детски адаптери за тоалетни Thermobaby. Те са сложни дюзи за абсолютно различни тоалетни, дори и за висящи тоалетни чинии. Тази конзола е оборудвана със стъпален, удобен анатомичен тампон, безопасно гръб, лакти и регулируеми крака. Колекцията е силна, но в същото време не е тежка. Може лесно и бързо да се сгъва, както и да вземе със себе си, когато пътувате. Според мнозина родители този модел е идеален вариант на седалките за обучение на детето в тоалет за възрастни. Има сиво-зелени, лилаво-розови, синьо-зелени и черно-бели цветове.

Детска тоалетна чиния Thermobaby

Сгъваема (пътна) седалка

Такова място ще бъде необходимо от родителите на малки деца по време на техните пътувания и пътувания. Като се вземе такава седалка, родителите до известна степен ще създадат обичайна за децата среда и ще намалят влиянието на стресови ситуации, когато пътуват. Основната разлика между тези модели е, че те могат лесно да бъдат сгънати и сгънати, регулиран диаметър, като по този начин се приспособяват към всяка тоалетна. На тези седалки някои производители прикрепват контейнери, в които облицовката не само може да бъде транспортирана, но и лесна за измиване, добавяйки само вода с дезинфектант и разклащайки я няколко пъти.

Детска сгъваема тоалетна седалка

Стъпка изчакване

Този аксесоар служи за да се гарантира, че малките деца могат лесно да седнат на тоалетната, да използват мивка или вана. И момчетата се нуждаят от такава подкрепа, за да могат да пишат изправени. За тези цели е по-добре да се закупят стъпални щандове с широки гумирани основи, с нехлъзгаща се повърхност и леко тегло, така че децата сами да могат да ги преместят на правилното място.

Детска стъпало за тоалетна

Стъпало за детето на тоалетната

Съвети за покупка

Когато купувате детски седалки, трябва да внимавате и да имате предвид следните точки:

  1. Сила и надеждност на структурата. Пазарът на детски седалки има мека, полутвърда и твърда облицовка. Най-оптималният модел е полу-твърда структура. Техният недостатък е, че могат да се счупят или да се промъкнат. В този случай родителите ще трябва периодично да купуват нови места. За тези, които не са доволни от тази опция, моделите с твърда конструкция, която ще служи дълго време, са по-подходящи. В допълнение към здравината на конструкцията трябва да се обърне внимание на начина, по който се осигуряват седалките. Те трябва да бъдат инсталирани здраво и надеждно. Свободната седалка може да доведе до падане на детето, което ще изплаши детето и по-късно ще откаже да използва тоалетната.
  2. Покритие. Освен това, покритието трябва да е меко, то все пак трябва да бъде подложено на измиване. Въпреки това, по-добре е да купите приставки с антибактериално покритие.
  3. Размерът на облицовката. Безопасността на детето зависи от този елемент. За облицовката в магазина трябва да ходите, знаейки само размера на тоалетната. Ще бъде добре да вземете със себе си предварително направена тоалетна чиния. Деца облицовка не трябва да бъде по-малко от сантиметър на пода, за да блокира цялата купа голямата купа. Има модели, чийто диаметър може да се настрои според размера на тоалетната чиния.
  4. Формата на седалката. Трябва преди всичко да бъдете удобни за децата. Родителите трябва да дават предимство на практическите модели и моделите.
  5. Surface. Мека, гладка и равна повърхност - задължителни изисквания за дюзата на детето. Наличието на различни нередности може да причини възпроизвеждане на микроби и увреждане на кожата на детето.
Съвети за закупуване на тоалетна чиния за тоалетна

Ценоразпис

Бебешките седалки за тоалетни могат да се купят на цени, вариращи от 100 до 2500 рубли. Еднократните покрития са евтини, например, пакет, състоящ се от 10 броя покрития за аура за еднократна употреба, струва 45 рубли.

Цени за тоалетна чиния за деца

Цени за тоалетна чиния за дете

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 9