ВЦ шкољка са полицом у посуду

ВЦ шкољка са полицом у посуду

Произвођачи производе тоалете из различитих материјала, облика и дизајна, иако су очи и побегле од избора представљених у продавницама, сви ће нужно пронаћи најприкладније опције за себе.

У облику тоалета подељени су на:

  • са нагибом или визира;
  • са левком;
  • с полком.

Чаша тоалетне шкољке са полицом

Предности и мане модела

Тоалетне посуде са полицама или, како их зову, посуде за шкољке се сматрају застарелим моделом, али ако пожелите, они неће бити од посебне радне снаге. Лако их је пронаћи - у посуди таквих ВЦ шкољки налази се хоризонтална ивица. Главна предност чаше за ВЦ шољу је да можете безбедно да седите на њима и да нећете имати никакве проблеме у облику прскања. Полица ће такође бити корисна ако, из нехата, ставите нешто у тоалет, рецимо, телефон - неће добити проблеме.

Међутим, ово достојанство се завршава, а следећи недостаци иду:

  • У ВЦ шкољкама, неекономичну потрошњу воде.
  • Често морате користити четку, јер се полица лако и брзо постаје умазана.
  • Вода која са временом остаје на полици доводи до појављивања неестетичких развода.
  • Из посуде тоалета често ћете добити непристрасне ароме већ испраних производа живота.

ВЦ шкољка компактна са посудом

Суспендед ВЦ шкољка са полицама у посуди

Спласх и систем "Антивсплеск"

Тоалети са полицама су били раније чести. Међутим, данас произвођачи производе друге погодније моделе, на примјер, тоалете са визираром. Уместо традиционалне полице у таквим ВЦ шкољкама налази се падина, а може ићи и према и одоздо од задњег зида. Ово одступање и спашава сједиште особе од прскања из ВЦ-а. Ова ВЦ шоља такође не греши непријатне мирисе и не захтева се честа употреба четке, јер отпад готово не контаминира зидове овог производа.

Али већина произвођача данас више воли ВЦ шкољке са левком. Као што се може видети из имена, у облику левка, они се лако увлаче у канализацију све отпадне производе и потребу да се користе четкицу готово да не догоди. Ови тоалети су такође одликује малим протоком воде, нећете их, и непријатне мирисе, али је главни и веома лоше недостатак њих у исто време осећате - то прскање и спрејеви, тако да уређај може Угаси особа која седи на њему. Спреј се појављује не само у процесу суочавања са природним потребама, већ и приликом прања отпада.

Систем против клизања

Тоалет без спреја са посудом

Произвођачи на сваки могући начин покушавају да се боре против овог феномена и преко облика посуде која би могла заштитити особу од прскања, експериментисања. На пример, систем "Анти-просипање" оставља минималну количину воде на дну чаше. Међутим, ове мере не помажу увијек, и зато што тоалети са полом данас добијају други живот.

Модерне посуде за чаше ВЦ шкољки

Суспендован и компактан

Тоалети са или без полице, у зависности од врсте инсталације:

  • Вањски
  • Суспендирано
  • Моноблок

Подне тоалете - класика жанра. Често се налазе у модерним тоалетима. Посебне особине таквих тоалета - јефтина и једноставна за инсталацију. Да бисте инсталирали овај ВЦ, ниједан додатни алат није потребан, што ће вам бити потребно, на пример, ако сте одабрали висећи тип.

Ако сте забринути за сигурност пода, или ако се одлучите опремити ваш дом топлим подом, онда обратите пажњу на моделе за обешање. Осим тога, такви модели ће вам омогућити да ослободите више простора на поду у свом купатилу. Причвршћени су на зид са крутим рамом, а одводни резервоар се поставља у нишу гипсане плоче у зиду. Такви модели стварају осјећај лакости, зрачност у соби, и стога ако се избјегавате неугодно - ово је одлична опција за вас.

Подне тоалетне посуде такође долазе са компактним резервоаром или резервоар од тоалетне посуде може бити сакривен у зиду. Али ако тоалетни простор има велику величину, не можете тривијализовати и купити цандибар са врло оригиналним дизајном, који ће украшавати простор својим изгледом.

Суспендед ВЦ шкољка са полицама у посуди

Моноблок са посудом

ВЦ шкољка компактна са посудом

Произвођачи

Тоалете са полице могу се наћи и код домаћих и страних произвођача. Најчешће их производе пољске компаније. Квалитетни модели могу се купити од чешких, шведских, као и бугарских произвођача тоалета. Цене ВЦ шкољки зависе од многих фактора. Али најважнији су материјали из којих се прави тоалет и "промоција" бренда.

Немачки тоалети од Геребит, Виллерои Боцх је гарантован висок квалитет производа. Италијански произвођачи Јацуззи, Цаталано, Хатриа могу купити тоалете необичних боја и облика. Фински Идо производи нестандардне серије модела са наслоном за руке, назад. Међу пољским и кинеским многим квалитетним порцуланским производима по приступачној цени. Украјинске, руске и белоруске компаније производе релативно јефтине, приступачне ВЦ шкољке прихватљивог квалитета, често из увозних дијелова.

Тоалетне чиније ових произвођача могу се израђивати од широког спектра материјала: челик, ливено гвожђе, емајлиране, пластичне или керамичке. Стручњаци савјетују, иначе, да обрате пажњу на друге. Такве тоалетне посуде ће трајати дуго, без узрока притужбе на њихов рад. Међу њима постоје и модели фаиенце и порцелана. Керамика је буџетски аналог од порцелана, али је њихов квалитет сразмерно мањи, и потребно их је пажљиво бринути. Међутим, порцелан разликују атрактиван изглед, они превазилазе нагризајуце детерџенте, који се морају користити приликом чишћења, такође захваљујући фино порама површине, они остају чисте дуже.

Као што видите, брига за ВЦ шкољке са полицом није тако тежак задатак. Неопходно је, наравно, понекад да се више труда и чешће користи четкицу, међутим, несумњиво је вриједно одсуства прскања.

ВЦ шкољка Сантек са посудом

Увозити тоалетну шкољку с полицом у посуду

Брига се за ВЦ шкољку са посудом

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 12