Svart toalett – for ikke-standard atmosfære

Svart toalett - for ikke-standard atmosfære

Etter å ha gått fra toalettet "toalett" til dagens keramiske delikatesser, prøver vi i økende grad å forskjøre stedet der toalettet ligger. Mange eiere prøver å bringe til sine hverdag noe uvanlig, selvfølgelig, moderne og nødvendigvis individuell, selv på badet. For fans av ukonvensjonelle løsninger, vil denne artikkelen være nyttig, siden det vil være om toilettskålen med svart farge.

Goodies

La oss starte med fordelene ved disse rørleggerarbeidene. Først gir mørke farger alltid en spesiell sjarm til interiøret, noe som gjør det luksuriøst, elegant og elegant. Hovedmålet her vil være den kompetente doseringen av denne fargen, for ikke å få et kjedelig rom som et resultat. For det andre, svart kontraster perfekt med mange farger, som vil skape et bad design i nesten hvilken som helst stil. Tredje takk til toalettskål med svart farge, vil individualiteten av toalettrommet ditt umiddelbart bli sikret, fordi få mennesker vil bestemme seg for et slikt modig skritt. Vel, vi noterer også at disse produktene er gjort komplett med resten av rørleggerarbeidet utført i en enkelt stil, og dette letter tilrettelegge oppgaven med å designe rommet.

Fordeler med svarte toalettskåler

Fordeler med svarte toalettskåler

cons

Svarte rørleggerarbeid er ikke som etterspurt som de hvite klassikerne, av flere grunner:

  • Hovedproblemet er den konstante rengjøring av slike enheter. Dette skyldes saltinnsatsen, som forblir på vannkollen og kun synlig på mørke produkter. Derfor er mange kjøpere rett og slett ikke klar til daglig rengjøring;
  • Ikke alle vil våge å ha et svart toalett i toalettrommet deres på grunn av den dystre fargen;
  • Vanskeligheten er også å skape et riktig valgt romdesign for dette ekstraordinære elementet i sanitærteknikk.

Ulemper med svarte toalettskåler

typer

Ved å velge sanitærutstyr til toalettet, må man huske at toalettet er av to hovedtyper - gulv og hengslet. Og begge kan fungere som et komplett sett med en vanlig tank, og med en innebygd vegg.

etasje

Dette er den vanligste versjonen av toalettet. Som de klassiske hvite modellene, produserer Black også i denne konfigurasjonen - når tanken og toalettet er to separate elementer i designet. Fortsatt populær i denne fargen er de såkalte monoblocks, tanken og skålen som danner en enkelt helhet. Også produsenter tilbyr elektroniske toalett bidet, som har mange forskjellige funksjoner og evner. De tillater deg å rationalisere rommet til et lite rom.

Gulvstående svart toalettskåler

Utendørs svart toalett blokk godteri bar

Utendørs svart elektronisk toalettskål

montert

Svarte enheter med installasjonssystemet er nå ikke uvanlige. Som alle hengslede toaletter har de flere fordeler. Nemlig: Kompakt størrelse, praktisk rengjøring, muligheten til å angi den enkelte høyde på forankringen, det vil si, rette opp for antropometriske data fra eieren.

Monterte svarte toalettskåler

Når det gjelder valg - eller gulvmontert, bør du vite at den klassiske squat toalett monteres enkelt og montert med innebygd sisterne er bra i tilfelle hvor det er en teknologisk nisje i veggen, der tanken kan bygges. Ellers spare toalett området vil mislykkes. I tillegg er det mye dyrere enn et tradisjonelt toalett.

I form er svarte produkter runde, firkantede og klassiske ovale konfigurasjoner, som enhver toalettskål med en annen farge.

Baderomsdesign funksjoner

For å skape en behagelig atmosfære må du følge den estetiske oppfatningen, men faktisk er det annerledes for alle. Det faktum at man virker vakker, den andre vil bli betraktet som stygg. Det viktigste her er å unngå redundans i farge og tilbehør. Men til tider for korrekt, og det vedvarende interiøret dyper inn i en viss følelsesløshet. Å være der, vet du ikke hvordan du skal oppføre deg. Derfor bør den generelle situasjonen være avslappet og behagelig for den som vil bo der.

Velger sanitetsutstyr til huset vårt i svart, vi forstår at de ikke passer hver toalettrom eller bad, men problemet er løst. Med et kompetent layout og design av rommet vil du oppnå det ideelle "bildet". Dette vil hjelpe mange stilveiledninger.

Design av et bad (toalett) rom med en svart toalettskål

Ta for eksempel etnisk stil. Under dette navnet er flere stilarter generalisert - Afrika, Asia, India og Midtøsten. Hver av dem kjennetegnes ikke av sammensatt strenghet, og til og med skaper en følelse av kaotisk og avslappet. Etno, og spesielt etniske, gir muligheten til å fylle rommet med eksotiske og lar deg bruke de mest dristige farger (hvor mørke og lyse farger fordeler seg).

Også bra klassiker, som aldri blir gammel og alltid forblir i mote. Det tolkes ved hjelp av de mest ukonvensjonelle materialene og de mest varierte formene. Svart toalett her vil være akkurat i tide.

En utmerket løsning vil være hi-tech stil, som inkluderer minimalisme, funksjonalitet og manufacturability. Et slikt interiør vil være unikt og tilfredsstille alle moderne standarder.

En stil av kunst og inspirasjon - art deco, Passer for fans av dekorative raffinement og luksus.

Stil på badet med svart toalett

Baderom med svart toalett i designstil

Spektakulære kontraster

Den mest klassiske varianten av kombinasjonen av maling vil være Kontrast av hvite flater med svarte VVS-elementer. Lys nyanser reflekterer perfekt lys, og dermed skape en balanse for mørket.

Svart passer godt med det lyse spekteret, forutsatt at det ikke dominerer lokalene. Det er ikke nødvendig å fullføre veggen bak toalettet i en tone til den. Farge og så er tung, så det skal fortynnes. Stilig og ekstravagant vil se ut som vårt toalett på en grønn bakgrunn. Også originale kombinasjoner med gul, oransje, gull, sølvfarger. Legg merke til at mettet rødt eller lilla vil skape et defiant, aggressivt miljø. Men blå eller mørkegrå, tvert imot, kjedelig.

Den ideelle kombinasjonen for mørkt utstyr vil være treflater, la det være møbler, vegger eller andre innvendige gjenstander.

Det er ikke nødvendig å velge alle rørleggerarmaturer bare svart. Hvis det er en kombinasjon av lys og mørke i utformingen av badet eller toalettrommet, er kontrasten mellom utstyret også akseptabelt.

Svart toalett i det hvite rommet

Svart toalett med kontrasterende toalettvegger

Design av et bad for et svart toalett

Kanskje, noen vil ønske å utstede og rommet selv i en farge med et toalett. Selvfølgelig, i dette tilfellet, vil badet miste sin effektivitet. Situasjonen vil spare kraner, kraner, ulike dekorative elementer og tilbehør til kromatiske farger, men spesielt en luksuriøs følgesvenn vil bli gull og sølv.

Funksjoner i design av et bad med en svart toalettskål

omsorg

VVS-utstyr av sort farge ser veldig imponerende ut, men vær forberedt på regelmessig og grundig omsorg for dem. Hvite analoger her er i en mer fordelaktig posisjon. Vi snakker ikke om sanitær rengjøring, noe som kreves av enheten av en hvilken som helst farge, problemet her er i stadig dannelse av mineralske og kalkholdige forekomster i form av lyse skilsmisse. Glatte overflater er mer utsatt for hardt vann enn andre. For å kvitte seg med flekker for godt, er det lite sannsynlig å trene, den eneste veien ut er å vaske skålen til en toalettskål hver dag eller tørke den tørr med serviett.

Ta vare på svarte toalettskåler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4