Toalett med hygienisk dusj

Toalett med hygienisk dusj

I den moderne verden tar omsorg for kroppens renhet et svært viktig sted i en persons liv. I dag kjøpes en rekke hygieneprodukter en egen artikkel i familiebudsjettet, og valg av utstyr til badet er spesielt egnet. Utstyret til bad blir stadig mer mangfoldig: nå er multifunksjonelle dusjhytter, bidet og annet sanitærutstyr lagt til de kjente toalettskåler og badekar.

Bekvemmeligheten til dette dusjutstyret viser langsiktig erfaring med bruk i andre land. For eksempel, i mange østlige og asiatiske land, er et bidet nesten en uunnværlig egenskap for et bad i hvert hjem. Bruken av denne enheten er utvilsomt, og sikkert ville mange av oss ikke nekte å installere denne mirakelmonteringen hjemme. Men kvadrering våre leiligheter er dikterer vilkårene, og eierne av små bad, som i de fleste høyhus vanligvis ikke har mulighet til å bli plassert i en annen bad våtromsinnredning.

Et godt alternativ til et bidet er et toalett med en hygienisk dusj. Dette er en praktisk løsning som lar deg kombinere funksjonene til to enheter i ett. På fordeler og ulemper med denne type av sanitærutstyr, så vel som deres eksisterende versjoner vil bli omtalt nedenfor.

Toalett bolle bidet

Toalett bolle bidet

Goodies

 • Som allerede nevnt, toalettskålen med en hygienisk dusj - dette er den eneste muligheten for eierne av små "Khrusjtsjov" toaletter bli eier av utstyret utfører bidet funksjon.
 • Et toalett med en hygienisk dusj gjør det ikke bare mulig å spare plass på badet, men reduserer også kostnadene for rørleggerarbeid for leiligheten din. Tross alt er bidet ganske dyrt utstyr, og å kjøpe en multifunksjonell toalettskål vil koste deg mye billigere.
 • Mistresses har allerede kommet opp med mange originale måter å bruke toalettskålen med en hygienisk dusj, ikke med det formål, men til fordel for hjemmet og hverdagen. For eksempel, med hjelpen er det praktisk å skrive vann til vasking av gulv, vask babypotter eller kattbrett eller rengjør toalettet selv.
 • Toalettbollen med hygienisk dusj er veldig praktisk for eldre og små barn, da det tillater dem å gjøre all sin virksomhet på ett sted, uten å flytte fra en VVS-armatur til en annen. Spesielt vil det bli verdsatt av eieren av separate bad.

Fordeler med toalettboller med hygienisk dusj

Fordeler med toalettskål med hygienisk dusj

cons

 • Noen modeller av hygienisk dusj har en ubehagelig funksjon: Etter å ha slått av vannet fra dusjhodeet for en kort stund, fortsetter vannet å vanne, falle på gulv og vegger.
 • For barn er en hygienisk dusj en uuttømmelig kilde til underholdning. Konsekvensen av spennende barnas spill med vann blir vanligvis en generell rengjøring av hele badet.
 • Det finnes modeller for hygienisk dusj, som det kun er mulig å koble til vannrør. Dette er ikke alltid mulig uten en global ombygging av lokalene.
 • Vanligvis tar det flere forsøk på å lære å bruke en hygienisk dusj. Men noen eiere av denne enheten og gjennom årene av bruken fortsetter å klage på vannsprøyter som dekker gulvet og veggene på badet.
 • Bruke en hygiene dusj kan være et reelt problem for korpulente mennesker hvis de helt dekker toalettet. Det tradisjonelle bidet har flere større størrelser, så det er praktisk for folk i forskjellige bygg.

Ulemper med toalettskåler med hygienisk dusj

Hva kan tjene som et bidet?

Det finnes flere typer toalettskåler som kan utføre bidetfunksjoner. Vurder de mest populære av dem.

Cover bidet

Denne enheten vil appellere til de som ikke vil bytte sine gamle, komfortable toaletter, men vil bare supplere det med en hygienisk dusjfunksjon. I dette tilfellet, som kjøpes separat deksel, som er utstyrt med en elektronisk styreenhet (noen modeller-bidet lokk er drevet av elektrisitet, noe som fører til psykologisk ubehag for brukerne, men disse modellene er helt trygg).

Bidetdeksler kan utstyres med ulike funksjoner, for eksempel opprettholde en behagelig temperatur på vannet, tørke eller glatt senke setet med en mikrolift. En ulempe med dette alternativet er en ganske høy pris.

Toalett bolle med hygienisk dusj - deksel-bidet

Toalett bolle bidet

Dette er en VVS-enhet som representerer en toalettskål med en bidet-funksjon. Det nødvendige utstyret for å utføre hygieneprosedyrer er bygd inn i toalettet på produksjonsstadiet. Det er derfor sisternen i disse toalettene litt mer enn vanlig - faktisk det er bygget en styringsenhet for en bidet. Toaletter-bidet gir vann med behagelig temperatur og, som spesialiserte deksler, er ofte utstyrt med flere alternativer. Toalettskåler med innebygd bidet kan være gulv eller suspendert. Stå lignende enheter er noe dyrere enn konvensjonelle toalettskåler, men billigere enn en toalettskål + bidet.

Toalett bolle med hygienisk dusj - toalett bolle

Toalett bolle med vegg hygienisk dusj

Den hygieniske dusjen er et lite dusjhode på en lang, fleksibel slange plassert ved siden av toalettet. Dette alternativet er budsjett, men det krever noe byggearbeid. Derfor, hvis du starter arrangementet av et bad fra grunnen av, da toalett bolle med Hygienisk dusj bør leveres på forhånd. Til et toalett plassering er nødvendig for å bringe rør med varmt og kaldt vann, som vil bli montert hygienisk dusj.

Toalett bolle med vegg hygienisk dusj

Hygienisk dusj koblet til vasken

En annen billig måte å få toalett på med en bidet-funksjon. Men i dette tilfellet, i nærheten av toalettet, må du installere en vask. Hvis badet er atskilt, så på toalettet kan du sette et lite hjørne conch - dette vil være nok. For å koble til en hygienisk dusj, Det vil være nødvendig å installere en spesiell mikser med tre uttak på vasken.

Hygienisk dusj koblet til vasken

Valg av valg

 • Før du kjøper, bestem deg for ønsket variasjon og metode for å installere en hygienisk dusj. Dette vil bidra til å unngå installasjonsproblemer. For eksempel kan enkelte modeller kun kobles til varmtvannsrør.
 • Hvis du har valgt den tradisjonelle hygieniske dusjen, som er en vanntåke med slange, på forhånd gi et sted for vedlegg og få en vakker beholder for å samle rennende vann.
 • Ta en nærmere titt på de hygieniske dusjmodellene som gjør det mulig å sikre dusjeslangen utenfor rekkevidde for små barn. Ellers vil rengjøring av badet bli en kontinuerlig prosess for deg.
 • Vær oppmerksom på materialer av produksjon og en dekorative dekning av miksere for en hygienisk dusj. Krav til dem er de samme som for konvensjonelle mikser - holdbarhet, enkel vedlikehold og vakkert utseende.

Tips for å velge en sanitetshygiene toalettskål

Anbefalinger for å velge et toalett med en hygienisk dusj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4