Zwart toilet – voor een niet-standaard atmosfeer

Zwart toilet - voor een niet-standaard atmosfeer

Nadat we van het toilettype "toilet" naar de hedendaagse keramische lekkernijen zijn gegaan, proberen we steeds meer de plaats te verfraaien waar het toilet zich bevindt. Veel eigenaren proberen iets ongebruikelijks in hun dagelijks leven te brengen, natuurlijk, modern en noodzakelijk individueel, zelfs in de badkamer. Voor fans van onconventionele oplossingen is dit artikel nuttig, omdat het gaat om de toiletpot met zwarte kleur.

De extra's

Laten we beginnen met de voordelen van deze sanitaire voorzieningen. Ten eerste geven donkere kleuren altijd een speciale charme aan het interieur, waardoor het luxueus, elegant en elegant is. Het hoofddoel hier is de competente dosering van deze kleur, zodat er geen saaie ruimte ontstaat. Ten tweede contrasteert zwart perfect met veel kleuren, wat in bijna elke stijl een badkamerontwerp zal creëren. Ten derde, dankzij de toiletpot van zwarte kleur, de individualiteit van uw toiletruimte wordt onmiddellijk gegarandeerd, omdat er maar weinig mensen zullen beslissen over zo'n dappere stap. Nou, we merken ook op dat deze producten compleet zijn gemaakt met de rest van het loodgieterswerk uitgevoerd in een enkele stijl en dit vergemakkelijkt enorm de taak van het ontwerpen van de kamer.

Voordelen van zwarte toiletpotten

Voordelen van zwarte toiletpotten

cons

Zwarte sanitaire voorzieningen zijn niet zo gewild als de witte klassiekers, om een ​​aantal redenen:

  • Het grootste probleem is het constant reinigen van dergelijke apparaten. Dit komt door de zoutafzettingen, die op de schaal met water achterblijven en alleen zichtbaar zijn op donkere producten. Daarom zijn veel kopers gewoon niet klaar voor dagelijkse schoonmaak;
  • Niet iedereen zal een zwart toilet in zijn toiletruimte durven hebben vanwege de sombere kleur;
  • De moeilijkheid zit ook in het creëren van een goed gekozen kamerontwerp voor dit buitengewone element van sanitaire techniek.

Nadelen van zwarte toiletpotten

types

Bij het kiezen van sanitaire voorzieningen voor de toiletruimte moet er rekening mee worden gehouden dat de toiletpotten uit twee hoofdtypes bestaan: vloer en scharnier. En beiden kunnen dienen als een complete set met een conventionele tank en met een ingebouwde muur.

vloer

Dit is de meest voorkomende versie van de toiletpotten. Net als de klassieke witte modellen produceert Black ook in deze configuratie - wanneer de tank en het toilet twee afzonderlijke elementen van het ontwerp zijn. Nog steeds populair in deze kleur zijn de zogenaamde monoblocks, waarvan de tank en de schaal een geheel vormen. Fabrikanten bieden ook elektronische wc-bidets, die veel verschillende functies en mogelijkheden hebben. Hiermee kunt u de ruimte van een kleine ruimte rationaliseren.

Zwarte toiletpotten op de grond

Buitenzwartcocktail van het toiletblok

Buitenzwarte elektronische wc-pot

gemonteerd

Zwarte apparaten met het installatiesysteem zijn nu ook niet ongebruikelijk. Zoals elk scharnierend toilet hebben ze verschillende voordelen. Namelijk: compact formaat, handige reiniging, de mogelijkheid om de individuele hoogte van de verankering in te stellen, dat wil zeggen, een correctie uitvoeren voor de antropometrische gegevens van de eigenaar.

Gemonteerde zwarte toiletpotten

Wat betreft de keuze - vloer of scharnierend, is het de moeite waard om te weten dat een klassiek vloertoilet gemakkelijker te monteren is, en een scharnier met een ingebouwde stortbak is goed in het geval dat er een technologische nis is in de muur waarin deze tank kan worden ingebed. Anders kunt u het gedeelte van de badkamer niet opslaan. Bovendien is het veel duurder dan een traditioneel toilet.

In vorm zijn zwarte producten rond, vierkant en klassiek ovaal van vorm, maar zoals elke wc-pot van een andere kleur.

Badkamerontwerpfuncties

Om een ​​comfortabele sfeer te creëren, moet u zich houden aan de esthetische waarneming, maar in feite is het voor iedereen anders. Het feit dat de een mooi lijkt, de andere als lelijk wordt beschouwd. Het belangrijkste hierbij is om redundantie in kleur en accessoires te voorkomen. Maar soms te correct, en de duurzame interieurs duiken in een zekere gevoelloosheid. Omdat je daar bent, weet je niet hoe je je moet gedragen. Daarom zou de algemene situatie ontspannen en aangenaam moeten zijn voor de persoon die daar zal wonen.

Door sanitair voor ons huis in het zwart te kiezen, begrijpen we dat ze niet in elke toiletruimte of badkamer passen, maar het probleem is opgelost. Met een bekwame lay-out en ontwerp van de kamer bereikt u de ideale "foto". Dit zal veel stijlrichtingen helpen.

Ontwerp van een badkamer (toilet) kamer met een zwarte toiletpot

Neem bijvoorbeeld etnische stijl. Onder deze naam worden verschillende stijlen gegeneraliseerd - Afrika, Azië, India en het Midden-Oosten. Elk van hen wordt niet gekenmerkt door rigoureuze composities en creëert zelfs een gevoel van chaos en ontspanning. Ethno, en vooral ethnics, geeft de mogelijkheid om de kamer exotisch te vullen en stelt je in staat de meest gedurfde kleuren te gebruiken (waarbij donkere en heldere kleuren in het voordeel zijn).

Ook goed klassiek, die nooit oud wordt en altijd in de mode blijft. Het wordt geïnterpreteerd met behulp van de meest onconventionele materialen en de meest uiteenlopende vormen. Zwart toilet hier zal net op tijd zijn.

Een uitstekende oplossing zal zijn hi-tech stijl, waaronder minimalisme, functionaliteit en produceerbaarheid. Een dergelijk interieur zal uniek zijn en aan alle moderne normen voldoen.

Een stijl van kunst en inspiratie - art deco, Geschikt voor liefhebbers van decoratieve verfijning en luxe.

Stijl van de badkamer met een zwart toilet

Badkamer met een zwart toilet in een designstijl

Spectaculaire contrasten

De meest klassieke variant van de combinatie van verven zal zijn contrast van witte oppervlakken met zwarte sanitaire elementen. Lichte tinten reflecteren het licht perfect en zorgen zo voor een balans in het donker.

Zwart past goed bij het heldere bereik, op voorwaarde dat deze het pand niet domineert. Het is niet nodig om de muur achter het toilet op een toon te voltooien. Kleur en dus is zwaar, dus het moet worden verdund. Stijlvol en extravagant ziet eruit als ons toilet op een groene achtergrond. Ook originele combinaties met gele, oranje, gouden, zilveren kleuren. Merk op dat verzadigde rode of paarse een uitdagende, agressieve omgeving zal creëren. Maar blauw of donkergrijs, integendeel, saai.

De ideale combinatie voor donkere apparatuur zijn houten oppervlakken, laat het meubilair, muren of andere interieurartikelen zijn.

Het is niet nodig om alle sanitaire voorzieningen alleen zwart te selecteren. Als er bij het ontwerp van de badkamer of toiletruimte sprake is van een combinatie van licht en donker, dan is het contrast tussen de apparatuur ook acceptabel.

Zwart toilet in de witte kamer

Zwart toilet met contrasterende toiletwanden

Ontwerp van een badkamer voor een zwart toilet

Misschien willen sommige mensen uitgeven en de kamer zelf in één kleur met een toilet. Natuurlijk zal in dit geval de badkamer zijn effectiviteit verliezen. De situatie zal kranen, kranen, verschillende decoratieve elementen en accessoires van chromatische kleuren besparen, maar vooral een luxe metgezel zal goud en zilver zijn.

Kenmerken van het ontwerp van een badkamer met een zwarte toiletpot

zorg

Sanitaire voorzieningen van zwarte kleur zien er erg indrukwekkend uit, maar wees voorbereid op regelmatige en grondige verzorging van deze apparaten. Witte analogen bevinden zich hier in een meer voordelige positie. We hebben het niet over sanitaire reiniging, die wordt vereist door de inrichting van welke kleur dan ook, het probleem is hier dat er voortdurend minerale en kalkhoudende afzettingen worden gevormd in de vorm van lichte scheidingen. Glanzende oppervlakken worden meer blootgesteld aan hard water dan andere. Om vlekken voorgoed te verwijderen, is het onwaarschijnlijk dat dit werkt, de enige uitweg is om de kom van een toiletpot dagelijks te wassen of om hem droog te maken met een servet.

Zorg voor zwarte toiletpotten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 26