Ophængt toilet med installationssystem: valg, installation

Ophængt toilet med installationssystem: valg, installation

Suspended VVS er for nylig blevet populær blandt ejerne af lejlighederne. For nogle få år siden kunne man få opskåret toiletskåle og dræn i offentlige virksomheder - restauranter, hoteller, natklubber og indkøbscentre.

Suspended VVS

fordele

Anvendelsen af ​​ophængt VVS i badeværelset i en almindelig lejlighed eller i et privat hjem har mange fordele.

 • Først og fremmest tiltrækker sådanne modeller deres ikke-standardmæssige udseende. Suspended VVS ser originale ud, nem at installere og optager meget mindre plads end et konventionelt gulvtoilet med en cistern.
 • Ophængt toilet er fastgjort til installationssystemet, som er skjult bag den falske væg. Til denne væg kan du skjule andre kommunikationer, og udseendet af uæstetisk kabling vil ikke længere irritere dig.
 • Forresten gør det ledige sæde på gulvet meget lettere rengøring. Nu kan du vaske gulvet i badeværelset, selv med en mopp eller en støvsuger.
 • For at installere et hængende toilet anvendes specielle installationssystemer, så det kan flyttes hurtigt og nemt.

Ophængt toilet og bidet

Typer af installationssystemer

Afhængigt af toiletskålens design og installationsmetode kan der adskilles flere typer installationssystemer.

Blokeringssystemer

Anlæg består af to moduler, hvoraf den ene gemmer sig bag en falsk mur, og den anden, faktisk et toilet, er suspenderet fra hovedvæggen eller installeret direkte på gulvet. Afløbstanken kan også suspenderes til væggen, eller den kan mursten med mursten og cement og gemt bag en skillevæg, som normalt er gipsplader eller plastpaneler.

Et blokinstallationssystem er den mest budgetmæssige løsning. Hvis du vælger en model, der indebærer installation af en toiletkumme på gulvet, så det har den fordel, at en relativt simpel skål vil kun bestå i, at cisternen er skjult bag en skillevæg.

Blok system

Rammesystem

Hjørneinstallation til toiletskål

Rammesystem

I hjertet af rammesystemet er der en stålramme, dækket af et specielt korrosionsmateriale. Nogle gange i fremstillingen af ​​sådanne strukturer anvendes svejsning til at sikre større styrke af leddet.

Hele hovedbelastningen falder på rammen: den skal modstå trykket af alle strukturelle elementer, vand og vægten af ​​den person, der sidder. Den utvivlsomme fordel ved et sådant system er, at det kan installeres overalt i badeværelset, som du kan medbringe vand og spildevandsledninger til.

Rammeinstallationssystemer fremstilles i forskellige designs. Nogle af dem er kun egnet til toiletter, mens andre påtager sig muligheden for at installere forskellige typer suspenderet sanitetsudstyr.

Forskellige installationssystemer

Universal modeller

Universal modeller egnet også til installation af hængende dræn, bidet og urinaler. Sådanne designs har i sæt af fastgørelsesanordninger, som giver dig mulighed for at justere højden af ​​VVS-inventar. All kommunikation er maskeret med dekorative partitioner.

Universelle installationssystemer

På installationsstedet kan modellerne af ophængte toiletskåle opdeles i lige og vinklet.

 • Med direkte modeller alt er yderst simpelt: de er installeret nær væggen.
 • Hjørne modeller De er monteret i hjørnet af rummet, hvilket hjælper med at spare plads betydeligt. Sandt nok er køb af en vinkelmodel kun fornuftig, hvis den er installeret i et kombineret badeværelse. Køber et hjørne toilet for et lille separat toilet, du spilder penge for ingenting, som i et lille rum pladsbesparelsen vil være absolut umærkelig.

Flush paneler

Drengepanelens afløbspanel, i modsætning til al kommunikation, er konstant i sikte, så udseendet er lagt særlig vægt på designerne. Knapper kan være forskellige i form, størrelse, separat eller tilstødende - der er utallige muligheder.

Vandspole

Eksperter anbefaler at købe toiletskåle med to knapper, som giver dig mulighed for at regulere vandstrømmen. Et sådant design hjælper med at reducere vandforbruget og gøre de månedlige forsyningsregninger lidt mindre.

Forskellige materialer anvendes til fremstilling af spånplader.

 • Den mest populære og budgetmulighed er plastik. Hvis du har købt et kvalitetsprodukt, vil det vare lang tid uden at miste dets udseende.
 • Flushplader af forkromet stål er også tilgængelige. Dybest set er sådanne paneler udstyret med badeværelser på offentlige steder, men i en konventionel lejlighed ser stålpanelet meget imponerende ud. Plus denne mulighed er, at dette panel er næsten umuligt at bryde. Der er også minus - krom overflader kræver konstant pleje.
 • Dem, der altid er på udkig efter originale løsninger, kan du tilbyde skylleplader lavet af hærdet glas. Dette er et meget stærkt materiale, så vær ikke bange for at anvende den. Glaspaneler kan være matte eller blanke, gennemsigtige eller farvede.

Plastnøgle til dræning

Krom knap til toilet

Glasknap til toilet

Du kan endda finde paneler med dekorative indlæg fra andre materialer. Separat er det værd at nævne flush paneler, som er skabt ved hjælp af de nyeste fremskridt inden for teknologi. Disse er paneler udstyret med sensorer og infrarøde sensorer, der udløser skyllemekanismen ved at røre eller opvarme hånden. Spillepanelet udover den primære udfører en vigtig funktion - i tilfælde af reparation virker den som en dør, der åbner adgang til kommunikationen gemt bag væggen.

Ikke-kontakt toilet nøgle

Installation muligheder

Installation - dette er et specielt system, der giver dig mulighed for at installere et hængende toilet eller andet sanitært udstyr og skjule al kommunikation der går til det. Dette er et ret kompliceret design, så det er nødvendigt at tage det alvorligt alvorligt.

Udvælgelseskriterier:

 • Karakteristika for det sted, hvor det vil blive installeret. Denne parameter indeholder placeringen og dimensionerne på installationsstedet. Hvis vi taler om et kombineret badeværelse, er toilettet som regel monteret i en niche, der er lavet af plader af gipsplader.
 • Kompatibilitet med toilettet selv. Det er bedre at købe disse to elementer af konstruktionen samtidigt under ledelse af en erfaren salgskonsulent. Hvis du foretrækker at købe i onlineforretninger, skal du læse artikler på specialiserede websteder og læse produktbeskrivelsen. For at undgå ubehagelige overraskelser under installationen, før installationen, skal du vise al dokumentation for toilettet og installationssystemet til den mester, der skal udføre arbejdet. Vær opmærksom ikke kun på kompatibiliteten af ​​fastgørere og kommunikation, men også om automatikken fungerer korrekt i den samlede struktur.
 • Indholdet af kittet. Afhængigt af producenten tilbydes forskellige sæt komponenter, så der er en mulighed for, at du selv skal købe nogle varer. Installationssystemet er typisk: en understøtningsramme, spånplade, fastgørelseselementer og adaptere, en afløbstank og støjisolerende elementer.
 • Omkostningerne. Prisen for dette produkt spænder fra flere tusinde til titusinder af rubler. Det afhænger af fabrikanten og kompleksiteten af ​​designet. De dyreste installationer produceres af førende europæiske producenter, som "Geberit" eller "Viega Eco". Priserne på design med automatisk spylingssystem er generelt højere end for konventionelle systemer.
Valg af monteringssted

Montering af installationen på en træramme

Toiletskål med installation

Installationsstørrelsen afhænger af størrelsen af ​​nicheen. Uoverensstemmelser vil bidrage til at undgå glidende system, som kan tilpasses til størrelsen af ​​nicheen. Men, at købe en glidende design, er du nødt til at overveje et vigtigt punkt: "rettede", som det er knyttet til siderne af den niche, og hele byrden falder på dem. Derfor kan et sådant system kun anvendes, hvis sidevæggene er store eller fremstillet af et materiale, der er mere holdbart end gipsplader, fx træ.

installation

Måler og målinger:

 1. Først tegner du en lodret linie på væggen, hvor midten af ​​den ophængte struktur vil være.
 2. Mål afstanden fra installationssystemet til hovedvæggen.
 3. Bemærk placeringen af ​​skyllebeholderen, normalt er den i meterhøjde.
 4. Påfør en mærkning, hvorefter fastgørelserne skal placeres på gulvet og vægge.
Installation af installationssystemet

Arbejdsfaser ved montering af fastgørelsesanordninger:

 1. På de forberedte markeringer, bor hullerne og fastgør dowels i dem. Sæt ankre i dykkerne. Efter at fastgørelserne er forberedt, kan du fortsætte med at installere de vigtigste dele af strukturen.
 2. Vi installerer ophængningsinstallationen og reparerer den ved hjælp af passende fastgørelsesanordninger. Normalt bruges skruer og møtrikker til disse formål. Under installationen skal du justere installationen i et vandret og lodret plan. Til dette giver designet specielle justerbare fødder, klemmer og stik.
 3. Medbring kommunikationen. Vand og kloakrør er fastgjort til strukturen ved hjælp af specielle plastikklemmer. Det er ønskeligt at behandle leddene af rørledninger med silikoneforseglingsmiddel.
Installeret installationssystemer til toilet og bidet

Den sidste fase af installationen er installationen af ​​en toiletskål.

Før dette skal du forberede forbindelseselementerne:

 • juster størrelsen af ​​grenrørene,
 • at udstyre stifter med koblinger
 • læg en gummi pakning til afskrivning formål.
 • Instil toiletsædet og stram alle tilslutninger.

Afslutning af vægge efter installation

Som det er blevet sagt mere end én gang, den største fordel ved overhead-VVS er, at det giver dig mulighed for at skjule alle kloak og vand eyeliner, der gør det indre af badeværelset endnu mere æstetisk. Derfor skal færdiggørelsen efter installation af denne slags strukturer gives særlig opmærksomhed.

Muligheden for at afslutte væggene efter installationen

Normalt er alle kommunikationer gemt i en niche fra gipsplader. Dette er meget praktisk, da selv en læge kan arbejde med gipsplader. Materialet, der er placeret oven på partitionen, definerer hver for sig selv.

Normalt anvendes den samme finish som på alle andre vægge i rummet. Som regel er disse keramiske fliser og plastpaneler.

Du kan spille i kontrast og afslutte nichen, hvor det hængende toilet er placeret, kontrasterende i farve eller teksturmateriale. Det vigtigste er at omhyggeligt skjule alle meddelelser, ellers vil brugen af ​​suspenderet VVS miste sin betydning.

Den endelige version efter installation af toilettet med installation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5