Toilet skål med hjørne cistern

Toilet skål med hjørne cistern

Mange ejere af små toiletter eller et kombineret badeværelse med et badekar forstår at for nemheds skyld og rumskabelse er det nødvendigt at vælge kompakte objekter. Toiletskålen med hjørneskål hjælper med til at øge det frie rum, og giver også interiøret et originalt rum.

toilet skål med hjørne cistern og dens ordning

Godbidder

  • Den største fordel ved hjørne toilettet er kompaktiteten af ​​dette objekt. Det optager kun et af hjørnerne på rummet og giver således plads til at installere en vask, bidet eller vaskemaskine.
  • Det oprindelige design af dette toilet er et glimrende supplement til det moderne interiør.
  • Vaskeskålene på hjørne toilettet er i stor efterspørgsel takket være det økonomiske forbrug af vand og opretholdelse af en ubehagelig lugt.
  • Skålen forhindrer, at vandet spildes under afløb.

toiletskål med hjørnetank på badeværelset

Badeværelse design med hjørne toilet og cistern

ulemper

Toiletskålen med en hjørnetank har stort set ingen ulemper. Den eneste ulempe er skålen toiletskål, fordi på grund af vandets form forbliver på hylden og med tiden dannes en plade. Dette problem kan nemt løses, hvis du efter hver brug af toilettet skal rense hylderne med en børste.

hvid toilet skål med hjørne cistern

dimensioner

Toiletskål af denne type er designet til gulvinstallation, derfor tages der højde for tre indikatorer: højde, bredde og dybde. Den gennemsnitlige højde af den kantede WC er fra 75 til 85 cm. Standard Dybde har lignende dimensioner til højden er i området fra 70 til 75 cm. Bredden af ​​toiletkummen er betydeligt mindre end højden og dybden og når fra 40 til 45 cm.

badeværelse i kolde farver

toilet skål med hjørne kassette

En meget vigtig indikator når man vælger et toilet er dens vægt. Af en eller anden grund tror mange, at hjørne toilettet på grund af sin lille størrelse vejer lidt. Men denne opfattelse er fejlagtig. Selvfølgelig hjælper den trekantede form at spare plads, men det gælder ikke for massen af ​​produktet. Modeller af denne type toiletskål har en standardvægt, der varierer fra 35 til 50 kg. Nogle gange er der endda en toiletskål med en vinkeltank, som vejer 60 kg.

badeværelse med toilet skål med hjørne cistern

typer

Skålen med en hjørnetank har ikke mange ændringer, da designet forhindrer det, men kunderne kan stadig vælge dette hygiejneprodukt, styret af flere parametre.

Alle modeller af denne type toiletskål er opdelt i to grupper: med og uden sæder. Den første gruppe er derfor dyrere. Når du vælger et toiletsæde med sæde, er den bedste løsning (på grund af hygiejne og styrke) et duromed sæde med microlift.

hjørne toilet med låg

toiletskål med hjørnetank i badeværelset

Toiletskåle med hjørnetank kan have forskellige forbindelser til kommunikation. Du kan købe modeller med en klassisk bundforbindelse eller søge efter produkter med en sidetilslutning. Toiletskålen af ​​denne type er kun installeret i hjørnet, så det nederste rør bliver mere bekvemt.

sparer plads med en toiletskål med en hjørnetank

Tips til valg

Når du vælger en toiletskål med en vinkelbeholder, skal du være opmærksom på sådanne parametre:

  • høj kvalitet af produktet
  • Tilgængelighed af forskellige tilslutninger af enheden til vand og kloakering;
  • overkommelige pris for produktet;
  • producentens omdømme.
toilet skål muligheder

badeværelse med toilet skål med hjørne cistern

Den største fordel ved et hjørne toilet er kompakt, så foran hans valg være sikker på at måle rummet af toiletter, på forhånd at tænke på den bedste fald kommunikationsforbindelsen, samt installation af produktet. Toiletkumme bør vælges afhængig af placeringen af ​​kommunikation i et badeværelse: i sanitær vandforsyning indretning kan være anbragt under indgangen, til højre eller venstre.

Hatria toilet sæde i interiøret

Købere vælger altid toiletter fra kendte producenter, som er fortjent populære. Det er værd at huske, at toilettet er købt til langvarig brug, så spar ikke på det.

toiletskål med hjørnetank i det orange badeværelse

hjørne toilet med et åbent låg

Kompakt toiletskål med hjørne cistern

Bedste producenter, priser og modeller

I dag tilbyder mange producenter kvalitets, stilfulde og praktiske toiletter med en hjørnetank på det russiske marked.

Blandt de europæiske sanitetsproducenter er Jacob Delafon (Frankrig), Geberit (Schweiz), Hatria (Italien), Grohe og Duravit (Tyskland). De specialiserer sig i produktion af trunkerede og aflange modeller. Blandt det præsenterede sortiment er modeller med elektronisk afløb og mikrohejsere i stor efterspørgsel, selvom de er dyrere.

Tysk toiletskål med hjørne cistern

praktisk toilet med hjørnetank

Det dyreste toiletmærke er det amerikanske firma Ideal Standard og den schweiziske producent Laufen. De producerer hygiejneprodukter i klassisk og avantgarde-stil.

toilet skål med hjørne cistern Ideal Standard

Originality blev kendt for toiletskåle fra japanske virksomheder, som TOTO og Sumato. De fokuserer på elektronik, udstyrer toilettet med vandopvarmning, musik osv. Derfor er deres produkter dyrere, så de købes meget sjældnere.

toiletskål med en hjørnetank Toto

Takket være forskellige farve løsninger og former for toilet skåle med en vinkeltank hver køber kan skabe et unikt interiør design.

Generelt bruger producenterne hvid faience i produktionen af ​​toiletskåle. Selvfølgelig er hvide sanitetsprodukter harmonisk kombineret med lyse farver, men hvis det indre domineres af mørke farver, kan hvid skabe disharmoni selv dygtige designere, vil denne teknik være med til at skabe et spil af kontraster.

toilet skål med hjørne kassette lavet af hvidt keramik

hvidt hjørne toilet på badeværelset med mørke vægge

Designere rådes til at begynde reparationer til valget af toilettet, og derefter starte fra dens farver, når de vælger et bad eller vask. Mange producenter tilbyder stilfulde toiletskål, hvilket giver interiøret et unikt rum. For eksempel, italiensk mærke Style Lux, det russiske selskab "Kirov keramik" og "Oskolskaya keramik" og nogle kinesiske producenter har specialiseret sig i fremstilling af farvede toiletter, men blandt et sortiment af toilet modeller med kantet akvarium er meget lille. For at skabe et interiør i stil med hi-tech eller tech kulør poleret stål skåle, som tilbyder et velkendt svensk varemærke Ifo.

hjørne toilet skål

toilet skål med hjørne cistern Style Lux

skål med skål

Priserne på hjørne toiletter er meget forskellige. De afhænger af mærke, materiale, farve og form. Generelt kan en toiletskål med en hjørnetank købes fra 6 tusind til 30 tusind rubler. For eksempel vil et vinkeltoilet fra det franske mærke Jacob Delafon koste 22.000 rubler, fordi virksomheden kun bruger materialer af høj kvalitet. En tysk producent Ideal Standart tilbyder at købe en lignende model til 30 tusind rubler. Budgetmuligheden er en toiletskål med en hjørnetank fra Vitra. I kun 10 tusinde rubler kan du købe et kvalitetsfag og med et smukt design.

budgetversion af en toiletskål med en hjørnetank

stål toilet skål med hjørne cistern

Montering og montering

Normalt er al kommunikation i badeværelserne og badeværelserne placeret i midten af ​​væggen, så det er lidt vanskeligt at installere et hjørne toilet.

installation af hjørne toilet skål

Det er nødvendigt at skjule alle rørene for at skabe et attraktivt interiør. Først skal du lave dekorative kasser, der kan gemmes under fliserne i væggen og under gulvet.

hjørne toilet med skjulte rør

hjørne højteknologisk toiletskål

For at forbinde kloakken skal du bruge yderligere ringe samt et sidebjælke. Uden særlige færdigheder kan dette ikke gøres. Det er bedre at invitere til dette arbejde en erfaren rørlegger. Specialisten hjælper med at vælge den bedste hjørne toilett model til dit badeværelse, idet der tages højde for alle nuancer af installationen.

hjørne højteknologisk toiletskål

hjørne toilet i badeværelset interiør

anmeldelser

Toiletter med en hjørnetank er allerede blevet værdsat af mange brugere, der har fundet både positive og negative point. Den største fordel ved hjørnemodellen er pladsbesparende og pænt udseende. Mange som de ekstra funktioner i dyre modeller (indbygget bidet, elevator mikrolift osv.).

hjørne toilet og hjørne vask i et lille badeværelse

hjørne toilet sæde med microlift sæde

Nogle brugere klager over monotonen af ​​farve løsninger. Du skal gøre dit bedste for at finde den oprindelige farve på hjørne toilettet. Hæng ikke et skab på toilettet på grund af ulejligheden ved åbning og vanskelig adgang til vasken. Den bedste mulighed er en hængslet trekantet hylde. Det anbefales ikke at installere hjørne toiletskålen selv, det er bedre at ringe til en specialist.

trekantet hylde over hjørnet toilettet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 43