Toilet skål

Toilet skål

Markedet for sanitærudstyr er ved at forberede konstant noget nyt, usædvanligt. En af de seneste interessante løsninger kan betragtes som toiletmonoblokker. De er ens i funktion til almindelige toiletter, men er mere bekvemme, har deres ubestridelige fordele.

Godbidder

Til styrken af ​​denne form for VVS er tilskrevet.

 1. Enkelhed af et komplet sæt. Denne candy bar, hvor skålen og tanken er en. Der er ikke behov for at købe noget for at forbinde dem.
 2. Praktisk form. Takket være den specielle formular vil det være bekvemt at sidde på toiletsædet til ethvert familiemedlem og til og med til handicappede.
 3. Holdbarhed. Produktets integritet gør det stærkere og mere pålideligt end analoger med et separat design. Der er ingen pakninger og sæler, der er ingen lækager.
 4. Nem pleje. De udføres med en glat overflade og former, undgår revner, hjørner. Der er ingen ophobning af snavs, vask det ene stykke toiletskål er meget lettere.
 5. Designer diversitet. I dag er producenterne klar til at tilbyde forskellige former, farver, størrelser, som vil tilfredsstille behovene hos enhver køber.
 6. Kompakthed. Monoblok kræver mindre plads, fordi det fungerer som et fremragende alternativ hængende toilet i små badeværelser.
 7. Økonomi. De fleste monoblok modeller er udstyret med vandbesparende systemer.
 8. Nem installation. Problemer bør ikke opstå. Tilslut vandforsyningen og dræningen, og fastgør produktet på gulvet. Udført!

Fordele ved et toiletmonoblok

Fordele ved monobloc toiletskåle

Fordelene ved toiletmonobloket

ulemper

Hvis vi analyserer sortimentet af toiletskåle hvad angår omkostninger, så monoblokke vil være betydeligt dyrere end konventionelle toiletter. Dette forklares af produktets særegenhed. Fordi prisen er den største ulempe.

Men her er det vigtigt at tage hensyn til et andet problem - levetiden. Monoblok virker fint i omkring 15-20 år eller mere, så de penge, der bruges på det, berettiger sig fuldt ud.

Den anden Den interne struktur betragtes som et minustegn. Mere præcist nuancerne af dens reparation i tilfælde af brud. Udskift et separat element er svært, fordi du skal købe et nyt sæt af armaturer, hvilket er meget værd.

Ulemper med monobloc toiletter

Masters rådes, når de køber et monoblok til øjeblikkeligt at erhverve et andet internt system. Efter 10 år kan du installere det, da det ikke er sandsynligt, at analoger af din candy bar vil være til stede på markedet på det tidspunkt.

Ulemper ved monoblok toilet skåle

Egenskaber

Monoblocks har kun for nylig været på markedet for sanitetsudstyr. Men folk køber i stigende grad dem i stedet for det sædvanlige toilet.

Monobloc toilet er en endeløs konstruktion, hvor tanken og skålen er et produkt. Grunden til tilgængeligheden af ​​enheden er forklaret pålidelighed. Mellem elementerne er der ingen forbindelser, der er ingen lækager, træsko.

Installation og justering af hvert element i den interne struktur udføres på produktionsstadiet. Kun efter vellykkede tests sendes VVS til salg. Derudover behøver du ikke at justere noget under installationen.

Egenskaber i toiletmonobloket

Med mikrolift

En sådan tilpasning som en mikrolift fortjener særlig opmærksomhed.

Essensen af ​​denne enhed er automatisk løft og lukning af toiletsædet og dets låg. Kort sagt, mænd behøver ikke at bekymre sig, de sænkede låget eller ej, og kvinder er ikke til at springe hver gang, ved et uheld sidder på kold keramik.

Plus alting, microlift beskytter skålen mod revner, chips, som er dannet som følge af et skarpt fald i toiletsædet.

Nogle modeller af mikrolift har funktionen rengøring og opvarmning. Nogle monoblokke er indbygget, men du kan også købe en moderne microlift separat.

Monoblok toilet med microlift

Tips til valg

Efter at have lyttet til anbefalinger fra eksperter, kan du kompetent vælge en candybar og installere den i eget badeværelse.

 1. Købe VVS, sørg for at det komplette sæt er en instruktion til denne model. Nogle producenter vedhæfter en generel type manual til hele rækken af ​​monoblokke. I nogle tilfælde er designet anderledes, hvilket kan føre til installations- og vedligeholdelsesproblemer.
 1. Nogle gange er det bedre at stole på eksperterne end at udføre installationen selv. Installation kræver færdigheder, en bestemt slags værktøjer, som du måske ikke har. At købe det er uhensigtsmæssigt. Bare sørg for, at blikkenslager du ansætter er bekendt med monoblocks.
 1. Når du vælger et produkt, skal du studere systemet med vandbesparelse. Deres tilstedeværelse påvirker lidt prisen, men retfærdiggør sig selv på grund af den lave væskestrøm. Hertil kommer, at de fleste virksomheder i dag udstyre sådanne systemer med deres egne monoblokke.
 1. Udover toiletmonoblock anbefales det at købe en lignende håndvask. Dette skaber et godt helbillede af interiøret. Kombinationen af ​​et monoblok med almindelig VVS er slående.

Anbefalinger til udvælgelse af monoblok toiletskåle

Tips til valg af toiletmonoblok

Egenskaber ved udvælgelsen af ​​et toilet i et stykke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 68