Welke bloemen planten in het land? Perennerende tuinbloemen

We verfraaien bloembedden, rotstuinen, rabatki, ontwerpen gazons, we proberen tuinbloemen te selecteren die pretentieloos zijn in de zorg. Vooral als het bloemen zijn voor de datsja. Het werk is meestal meer dan voldoende, de wispelturige planten hebben niet altijd genoeg kracht. We publiceren een selectie prachtige en diverse bloemen met verschillende bloeiperioden - van de vroege lente tot de late herfst. U hoeft alleen maar te kiezen voor uw smaak en kleur.

Raap bloemen op voor een zomerhuisje zodat ze het hele seizoen bloeien - dit is kunst

Raap bloemen op voor een zomerhuisje zodat ze het hele seizoen bloeien - dit is kunst

Lente bloeit

Er zijn heel vroege bloemen, die ons plezieren zelfs voordat het gras verschijnt. Wat opmerkelijk is, ze zijn erg pretentieloos, hebben bijna geen verzorging nodig. Alle beroemde lentebloemen voor zomerhuisjes zijn narcissen en tulpen. Ze zijn heel divers en mooi, maar er zijn er veel meer, niet minder interessant.

Lentebloemen - traditioneel en niet erg

Lentebloemen - traditioneel en niet erg

sneeuwklokjes

Deze kleine bolgewassen, bloeiend met fijne witte bloemen, zijn bij iedereen bekend. De juiste naam is Galanthus nivalis - Galanthus. Verschijnt onmiddellijk nadat de sneeuw valt, bloei in slechts een paar weken, maar de bloei is erg kort. Na het einde van het bloeiseizoen sterft het antennedeel. Plant wordt aanbevolen in de buurt van struiken en bomen.

Allerlei ongeveer twee dozijn, hier zijn de meest interessante en populaire:

 • Viridapisis. Een grotere variëteit. Bloeit in februari-maart. Folders zijn grijsgroen, plat. Hun lengte is ongeveer 10 cm, de bloem is wit, hangend, 1-3 cm lang en er zijn groene vlekken op de randen van de binnenste bloembladen.
 • Lutescens. Het verschilt daarin dat de binnenste bloembladen gele stippen hebben. Dit soort sneeuwklokjes is grillig - niet alle bodems passen erin.

  Sneeuwklokjes - de vroegste bloemen voor zomerhuisjes

  Sneeuwklokjes - de vroegste bloemen voor zomerhuisjes

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  12 − 10 =