Filter za tuširanje – učinkovit alat za čišćenje i omekšavanje vode

Filter za tuširanje - učinkovit alat za čišćenje i omekšavanje vode

Svrha i pogodnosti

Svi znaju da se aktivni klor dodaje za dezinfekciju vode. Ova tvar, kao i njegovi derivati, imaju vrlo negativan učinak na kvalitetu vode iz slavine: ona postaje nesigurna.

Filter za tuširanje - učinkovit alat za čišćenje i omekšavanje vode

Kada stojimo pod tušem, naša kosa i vlasište kontaktiraju negativne učinke klora u vodi. To nepovoljno utječe na pristup hranjivim tvarima folikulima kose, a osim toga, struktura vlakana kose je uništena. U tom smislu, bivši zdravlje kose odlazi: sjaj se izgubi, vrhovi kose počinju biti izrezani, i kao rezultat toga, dlaka umre.

Sve ostalo ne uspije: što bi skupo i kvalitativne, po Vašem mišljenju, šamponi, gelovi, maske nije kupio, da se bore kosu od klora to ne pomaže. I to nije sve. Iako uzimanje tuš klora prodire kroz kožu u krvotok i pluća u sastavu zraka. Koža postaje suha, ponekad je svrbež.

Klor također doprinosi pojavi bora.

Filter za tuširanje

Postoji rješenje za sve te probleme - korištenje filtera za tuširanje.

Filter za tuširanje

Kako se pročišćava voda?

U većini filtera za tuširanje, kao materijal za filtriranje, koristi se visokokvalitetni materijal od granuliranog bakra i cinka. Reakcijom s tekućim granula neutralizira gotovo sto posto slobodnog klora, koji je u tekućini pomoću elektrokemijskih reakcija plinovitog klora otopljenog u tekućim i otopljenih iona klorida.

Filter za tuširanje

vrste

Postoji nekoliko vrsta filtera za tuš

Filter mlaznica

Ova vrsta tuš aquafiltering prilogu pomoću posebnog uređaja: adapter - to vam osigurati mlaznica na potpuno različitim mjestima, pa čak i bide. Aquafilter je opremljen zamjenjivim spremnikom koji se lako zamjenjuje.

Značajka ovog akvapiltera je da je vrlo lagana.

Filter mlaznica za tuširanje

Ovaj uređaj za čišćenje će se nositi bez ikakvih problema s klorom i različitim nečistoćama.

Filter za tuširanje

Filtar za zalijevanje

Instalacija takvog akvapiltera obavlja se umjesto tuš glave: mora biti namotana na crijevu. Filtar je također opremljen zamjenjivim spremnikom.

Filtar za zalijevanje

Kanta za zalijevanje filtera osmišljena je za pročišćavanje vode iz klora, teških metala i mehaničkih suspenzija.

Filter tuš set

Kuglice za kupanje

Ovaj alat za filtriranje mora se koristiti isključivo u kupaonici. Aquafilter mora biti spušten u vodu nekoliko minuta. Tamo ga dezinficira, pretvarajući klor u tvari koje su za nas sigurne. Proizvođači obećavaju resurs ovog uređaja na oko 400 kupelji.

Kupka za kupaonicu

Kada koristite filter za tuširanje, ugodno ćete se iznenaditi kako se stanje kose i kože mijenja. Prhut će postupno nestajati, struktura kose će se znatno poboljšati. Pokrivači kože će dobiti dovoljno vlage jer filtar uklanja vodu iz klora, čak i ako nije 100%, ali dovoljno za poboljšanje kože. Filteri čak doprinose nestanku nekih bolesti kože.

Filter za tuširanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =