Произвођачи туш кабина. Коју бренду бирамо?

Произвођачи туш кабина. Коју бренду бирамо?

Како одабрати туширање? Препоручујемо да унапред проучите производна предузећа и да прочитате рецензије купаца.

Најбољи продавци

Лидери међу иностраним произвођачима туш кабина су Италијанске, немачке, као и финске компаније. За своје производе користе иновације у производњи, најновије идеје дизајнера и висококвалитетних материјала. Кабине таквих фирми привлаче једноставност инсталације и јасна упутства за монтажу.

Италијански туш кутија

Немачки произвођачи тушева Кабине су представљене брендовима Хуеппе, Керми, ЦРВ и Хибер.

 • Кабине Хуеппе имају велику потражњу због савремене обраде стакла (вода се испарава из њега, па су кабине мање запрљане).
 • Избор кабине од Керми чак и најнапетљивији купац ће бити задовољан. Компанија нуди тушеве од три класе - компактне, удобне и додатно. Сви уређаји се издају сертификатом о квалитету. На цену утиче број додатних опција.
 • Квалитетан, али ипак приступачан Штанд производи Хибер. Производи из ове немачке компаније разликују се једноставним снопом и одсуством комплексних функција.
 • Кабине немачког фирма ЦРВ су међу најпопуларнијим због високог квалитета. Модели овог бренда произведени су само од оригиналних немачких компоненти. Сви метални елементи у овим кабинама су направљени од нехрђајућег челика високе квалитете.

Туш кабина од немачког произвођача Хуеппе

Туш кабина Керми

Немачки квалитет Хибер туш кабине

У Италији туш кабине су израђене компаније Јацуззи, Церутти и Албатрос. У овој земљи је прво створено прво туш кабина.

Међу италијанским компанијама један је од Најпознатији бренд је јацуззи. Његови производи припадају премиум сегменту. О производима из јацуззи многи купци сањају, јер овај штанд укључује све за удобне процедуре воде, израђене од висококвалитетних материјала и дуго се користе. Производи компаније Албатрос и Церутти су прилично пространи и садрже многе додатне функције. Неки модели имају седиште на палети.

Италијанска јацуззи туш кабина

Дуга услуга и одличан квалитет гарантују куповину кабине финских компанија Идо и Тимо. Има добру опрему, квалитетну палету, јаке зидове.

 • Финска компанија Тимо даје своје сертификате о квалитету и 5 година гаранције. Међутим, ако су раније све компоненте за штандове овог произвођача произведене и монтиране у Финској, са све већом потражњом, компанија је имала подружницу у Хонг Конгу, што је мало утицало на квалитет делова и на издржљивост производа.
 • Финска компанија ИДО Тушама производи једну од највише квалитетне туш кабине. Недостатак својих производа може се назвати високим трошковима. Ако компоненте у таквој кабини не успију, није их лако пронаћи и врло је скупо за замјену.

Туш соба финске фирме ИДО СХоверама

Туш кутија од финског произвођача Тимо

Туш кабинет од Тима

Ако сте заинтересовани буџетска варијанта туш кабина, свакако ће вам бити понуђени производи руских компанија.

Довољно добар дизајн и модеран квалитет нуди компанија за развој Акрилан, позната и као акрилне каде. Најпопуларнији произвођач који производи руске кориснике за више од 10 година је Бандхоурс. У куповини туша из Радомира чекају вас умерени трошкови и високи квалитет. Треба напоменути да се домаће туш кабине побољшавају годишње, и постепено их приближавају водећим светским фирмама по питању њиховог нивоа.

Туш кабина руске производње Радомир

Квалитет израде

Купујући кабину, требали бисте знати да постоје европски брендови, од којих су кабине пројекат у Европи, али сакупите у Кини. На пример, квалитетне туш кабине високог квалитета и приступачне Кинески бранд Апполло. Они раде на њиховом дизајну у Италији, али се производња модела одвија у Кини.

Кинески туш кабина Апполло

Прибор за кабине чешке компаније Лукус такође произведен не само у Чешкој Републици. Црева, заливање конзерве и миксери за њих произведени су у Кини. Међутим, у овом случају Кабине овог бренда су довољно јаке и лепо.

Канте за заливање направљене у Кини

Кинеске славине за туш кабине

Цријева за туширање направљена у Кини

Мануфацтурер оф Немачка Вассерфалле то тврди Сви елементи за кабине су направљени само у Немачкој, али коментари оних који су купили податке немачки кабине, причају делове кинеских делова и сложеност састава кутија.

Додатне функције

Додатно Функције туша су различите од различитих произвођача.

Може бити:

 • озонирање
 • хидромасажа
 • Финско купатило
 • ароматерапија
 • парни генератор
 • каскадни туш
 • турска сауна
 • раин сховер
 • Позадинско осветљење и друге опције
Туш кабина са пуно функција

Број и листа додатних функција директно утичу на трошкове кабине. Дакле, пре него што купите, вреди разговарати са породицом о каквим опцијама ће се тражити. Не заборави то Кабини са пуно функција треба веровати да сакупљају и повезују професионалце.

Распон цена

Већина тушева на руском тржишту представљају произвођачи из југоисточне Азије. У нашим продавницама постоје и европски производи, али трошкови такси италијанских, аустријских или немачких компанија су високи. Наравно, производи италијанске или немачке компаније су неколико пута скупљи од кинеских модела, али довољно висока цена је оправдана квалитетом производа и присуством бројних додатних функција.

Туш кабина руске производње

Туш кабина од произвођача

Производња каблова у Кини

Цене за Кабине немачке компаније ЦРВ су импресивне - за производе из овог бренда платит ћете 40-150 хиљада рубаља. Немачки бренд Ам.Пм нуди нам отворене кабине по цени од 12-30 хиљада рубаља, а затворени модели - по цени од 30.000 рубаља и више. Цена штанда немачког бренда Вассерфалле је од 20.000 до 70.000 рубаља.

Туш кабина немачког бренда Ам.Пм

Просјечне цијене ћете приметити на штандовима из финских, чешких, шпанских и шведских компанија. На пример, цена за кабине финског произвођача Тимо се креће од 13.000 до 70.000 рубаља. Цене за производе из других финских фирма ИДО Тушама варира унутар 60-80 хиљада рубаља. Кабина чешког произвођача Лукус ће вас коштати од 15 до 70 хиљада рубаља.

Туш кабина из финске компаније Тимо

Фински туш кабина ИДО Сховерама

Туш кабина Лукус продуцтион Чешка

Производи кинеских произвођача су још јефтинији. Једна од најприступачнијих штандова су производи Кинески бренд Ривер. Купи кабину испод овог бренда може бити цена 4000 рублеј. У асортиману компаније и производа су скупљи - до 72000. Јединствене кабине из реке често се купују у хостелу или на дацха, не рачунајући на издржљивост и висок квалитет.

Кинески бренд туш кабине Ривер

За штанд од Кинеска компанија Ниагар ће платити 7-70 хиљада рубаља. Прилично широк распон цена чека купце са Кинеза произвођач Аммари - у року од 10-40 хиљада рубаља. Поред приступачног модела цена овога бренд привлачи и 5 година гаранције.

Кинеска туш кабина Ниагара

Унутар туш кабине Аммари

Туш кабине од кинеског произвођача Аммари

Трошкови кинеских кабинета бренд Апполло другачије - највише јефтини модели могу да се купе за 11.000 рубаља, и највише скупи производи су кабине за 130.000 рубаља. Туш кабина кинеско-италијанског бренда Голф кошта од 20.000 до 100.000 рубаља.

Туш кабина из Апполла

Доступан штанд нуди још једну Кинески произвођач Наутицо. За производ овог бренда треба платити 11-63 хиљада рубаља. Избор јефтинијег модела, требало би схватити да није потребно чекати такву кабину дугог сервиса и доброг квалитета.

Уградне кутије и кабине од кинеске компаније Леадер Д ће коштати купца у 11-32 хиљада рубаља. Међутим, ниска цена је заправо једина предност ових производа.

Кинеске кабине Наутицо

Унутрашњи дио туш кабине Леадер Д

Туш кабина од кинеске компаније Леадер Д

Кабине економске класе такође производи кинески језик бренд Серена - Можете купити угао модел ове компаније за 7-28 хиљада рубаља. Са овим дизајном, квалитет и дизајн, већина купаца таквог водовода и даље је задовољна.

Коментари купаца

О кинеском бренду Ривер и његова производња је довољна много непријатних критерија. Кабине овог произвођача јефтин и практично празан. Али још скупљи и добро опремљени модели добијају неколико позитивних рејтинга од корисника.

Прегледи о кинеским туш кабинама су контрадикторни. Производ је доброг квалитета, ако производњу надзире европска компанија. Примери су брендови Акуалук и Апполо. Ко је купио кинеске производе из Аппооло забележите атрактивни дизајн, висока отпорност на хабање, леп дизајн и висококвалитетни акрил. Међутим, у већини прегледа, може се прочитати опрез само од саморегулације јединица (кажу, сувише неразумљива упутства и могуће потешкоће са заптивањем).

Туш кабина из Апполла

Разноликост прегледа о кинеским штандовима из Ниагара - неко каже да је потрошио новац, а неко је веома задовољан. У исто време, сви се слажу да су и компоненте и пластика у овим кабинама веома лоше квалитетни. Многи од њих купци скупих модела штандова Ниагар жале што могу потрошити исти новац на производе друге марке, и добијате квалитет много више.

Туш панел Ниагара

Туш кабина Ниагара

Завршетак туш кабине Ниагара

Коментари људи који су купили Кинески штанд компаније Аммари, најчешће то кажу туш и заливање могу одмах заменити. За остале елементе кабина нема жалби и има пуно позитивних коментара о дизајну.

Кинеска туш кабина Аммари

Прегледи кабине Тимо веома разноврсна - већина купаца је била задовољна овим брендом, али присутне су жалбе на подстандардној акрилној подлози, миксеру или тушу.

Туш кабина Тимо

Произвођач туш кабине Тимо

Фински туш кабинет Тимо

Прегледи кабине Кинески бренд Наутико указује на несигурност њихових компоненти, ако купите један од најјефтинијих модела. Они клијенти који су одлучили да купе скупља кутија од овог произвођача, често остане задовољна квалитетом.

Кинески туш кутија Наутико

Немачки штандови од Ам.Пм многи корисници критикују. Кажу да је њихов квалитет прилично низак, и цена је веома висока. Али производи бренд Голф, према потрошачима, у потпуности одговара њиховој цени. Купци примећују довољно квалитету материјала, једноставност самоповршавања и добре компоненте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 18