Delikat (manuel) vask i vaskemaskinen

Delikat (manuel) vask i vaskemaskinen

Næsten alle moderne vaskemaskiner, der er udstyret med forskellige programmer, er specielt designet til vask af forskellige stoffer. Et af disse specielle programmer kaldes delikat tøjvask. For øvrigt er det delikate vaske regime meget efterspurgt blandt brugere af vaskemaskiner, og alt sammen fordi dette program har en god mulighed for at vaske ting omhyggeligt.

Funktioner i tilstanden

 • Først og fremmest sker denne vaskemetode altid ved brug af en stor mængde vand, men det er nødvendigt at reducere friktionen af ​​vævene af hinanden, når tingene er i tromlen. Det hjælper også til bedre skylning af rengøringsmiddel og blødgøringsmiddel.
 • Temperaturregimet til vask af sarte materialer må aldrig overstige 30 grader, meget sjældent kan temperaturen nå 40 grader. Det hjælper med at forlænge livet af mættede farver af linned.
 • Den delikate vask og dens egenskaber omfatter også en langsom og vigtigst, glat bevægelse af tromlen, og spinde af tøjet er enten helt fraværende eller med minimumshastighed.

Takket være alle disse blide vaskeprocesser strækker tøjet sig ikke og taber ingen dekorelementer.

Vask af silke og blonde i en vaskemaskine

Vaskeri af delikate stoffer i en vaskemaskine

Til gengæld er alle funktioner i blid vask anført i vaskemaskinens anvisninger.

Delikat vaskeikon på vaskemaskinens display

Hvilket ikon er en betegnelse?

På dagens marked kan du købe vaskemaskiner fra forskellige producenter. Derfor er det vanskeligt at vænne sig til et andet mærke bagefter ved hjælp af en separat producents teknik. Dette gælder især for ikoner, der er placeret på kontrolpanelet, hvilket angiver valget af en bestemt vaskeplan.

Delikat vaskeikon på vaskemaskinens display

Den bedste ting at huske er normalt ikoner, der bruges konstant. Nogle producenter registrerer en tilstandsbetegnelse ved siden af ​​hvert ikon, andre tilføjer desuden særlige mærker til instruktionen, som viser alle de nødvendige ikoner. Fabrikanterne skal angive alle oplysninger om teknikken i manualen. Hvad skal man gøre, når der ikke findes nogen vejledning?

 • For eksempel på vaskemaskiner af mærket Bosch er betegnelserne for specialprogrammer få, foruden alle modeller har de samme ikoner. Alle eksisterende programmer er opdelt i separate sektorer. Et bestemt tegn giver dig mulighed for at vælge forskellige varianter af programmer, det vil sige tilstande med forskellige temperaturindeks. Derfor er det altid muligt at opsamle spin for spinning eller nogle ekstra funktioner til vask separat.
 • Men producenten af ​​Samsung-ikoner på vaskemaskinerne var helt unødvendige, og alle fordi skaberne besluttede at skabe en behagelig navigation. Små ikoner, der kan findes på stilfulde Samsung-maskiner, oprettes udelukkende for at angive standardprogrammer. Det er bedre at tænke på navnene på programmerne selv, men faktisk er der faktisk ingen særlige notater at huske.
 • På teknologien fra producenten er Zanussi hjul ansvarlig for valget af programmet. Rulning det, du kan stoppe ved den ønskede vaskemodus med en bestemt temperatur. Men ved hjælp af individuelle knapper aktiveres andre ekstra lige vigtige funktioner til vask.

Den delikat vask i vaskemaskinen Zanussi

Delikat vaskemodus i en Bosch-vaskemaskine

Delikat vask i Samsung vaskemaskine

Til vask, hvilke stoffer anvendes?

Hvis man ser på kurven, kopivshuyu beskidte vasketøj og sortere tingene, separat indstilling af visse betingelser for tøj surround randen -plissirovkoy, pailletter, læg, flæser og pailletter. En blid vaskemodus er nødvendig for sådanne fine stoffer som chiffon, blonder, blonder, organza og satin. Andre silke og uldemner kræver også særlig opmærksomhed. Blandt de delikate stoffer er også tøj med ustabile mønstre, ustabil farve, for lyse stoffer, termisk undertøj, mikrofiber og membranmateriale.

Vaskeri af delikate stoffer

For at forstå, om en ting skal vaske, skal du være opmærksom på mærket: det er her som regel angiver oplysninger om, hvordan man håndterer denne ting. Hvis de ikke er tilgængelige, kan du stole på deres egen intuition, bør det erindres, at bløde væv ikke overlever efter at være blevet vasket i et temperaturområde over 30-40 grader, ved hjælp af en konventionel universel pulver og efter den maksimale spin.

Tegn på mærker på tøjmærker

Er det en garanti for delikatesse?

De fleste materialer, der er specielt fremstillet til fremstilling af tøj, kræver omhyggelig vask og blid håndtering. Det menes, at sarte stoffer kun skal vaskes manuelt. Men moderne teknologi har skabt et fremragende alternativ til håndvask - en vaskemaskine med en delikat vaske regime.

At vaske virkelig var forsigtig, er det nødvendigt at vide, hvor præcis det er at vaske ting ud af delikate stoffer i en stiralka:

 • For det første er det nødvendigt at afgøre, hvilken slags problemer der kan opstå under vask af denne eller den ting. Delikat tøj kræver mild vask, dette vil undgå vævsskade.
 • For det andet skal alle delikate stoffer opdeles i farver.
 • For det tredje, før du begynder at vaske, skal du sørge for, at du har valgt den rigtige og den rigtige vaskefunktion.
 • For det fjerde, brug kun et godt mærke af blødgørere, og i små mængder.
 • For det femte bør alle eksisterende pletter på delikat tøj fjernes med en pletfjerner.
 • For det sjette kan sarte stoffer ikke vaskes med andre ting.
 • Syvende, delikate stoffer kan ikke tørres i en vaskemaskine.
 • Og endelig kan enhver delikat og delikat undertøj bryde.

Vaskeri af delikate stoffer i en vaskemaskine

Hvad hvis der ikke er en sådan funktion?

 • Først og fremmest skal du opdele ting i hvid og farve før vask. Derefter skal du overvåge længden af ​​opholdet i vandet, fordi for længe ophold i vandet vil føre til tab af den oprindelige attraktive form. I princippet tolererer ikke alle delikate tøj temperaturindikatorer for vask over 30-40 grader.
 • Hvis en vaskemaskine bruges til vask af sarte stoffer, skal du indstille den korteste vaskeperiode.
 • Hvis den delikate ting er slettet med hånden, må du ikke overdrive det: du kan ikke gnide tøjet hårdt. Stærk friktion vil skade ikke kun strukturen af ​​stoffet, men også forkæle udseendet.
 • Linned fra sarte materialer er ikke bange for vaskeprocessen, men af ​​yderligere processer til at trykke og tørre vaskemaskinen.
Vaskeri af delikate stoffer i en vaskemaskine

Lignende navne

Blid vask i vaskemaskiner fra forskellige producenter kan have forskellige navne, såsom former for "fine stof", "Håndvask", "Finvask" eller "blid vask". Specialiseret tilstand er tilpasset til vask af silke eller uldemner. Det er bare ligegyldigt hvor navnet på denne tilstand, de generelle principper for pleje af sarte væv af ting fra din garderobe er stadig den samme.

Vaskeri af delikate stoffer i en vaskemaskine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 44