Hvor mange vejer vaskemaskinen?

Hvor mange vejer vaskemaskinen?

Valget af en ny vaskemaskine er ikke en nem opgave, fordi hovedet simpelthen går fra forskellige muligheder på markedet for husholdningsapparater. Alle modeller adskiller sig i snesevis af parametre, det er meget svært at forstå, hvilken uforberedt person er. Det er nødvendigt at adskille de vigtige parametre fra de mindre vigtige, at studere sådanne begreber som vaskeklassen eller spin-klassen og tage højde for mange andre detaljer.

Vaskemaskiner

Ud over de vigtigste kriterier, såsom typen af ​​indlæsning eller dimensioner, skal der tages højde for mindre vigtige faktorer. For eksempel er vægten af ​​en vaskemaskine ikke det kriterium, at kunderne er opmærksomme på først. Men i nogle tilfælde bliver det et af nøglekriterierne (for eksempel hvis familien ofte bevæger sig fra sted til sted). I denne artikel vil vi fortælle dig om vigtigheden af ​​vaskemaskinens vægt og hvilke modeller der foretrækkes - let eller tungt.

Hvad bestemmer vægten?

Forskellen i vægt mellem vaskemaskiner af forskellige modeller kan være mange kilo. Vaskens masse bestemmes af flere faktorer, herunder shellens materiale, tankens volumen, typen af ​​installation og tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner, der kræver ekstraudstyr (f.eks. Tørring af tøj).

Eksperter siger, at vægten af ​​vaskemaskinen i høj grad er påvirket af modvægtene, som er nødvendige for korrekt afbalancering af tromlen. Massen af ​​disse elementer kan variere afhængigt af producenten - derfor forskellen i vægt mellem de samme i størrelsesmodeller.

Vaskemaskine

Let eller tungt er det bedre at vælge?

Når du vælger en vaskemaskine, er dette spørgsmål forvirret af ikke alle køberne - for de fleste er vægten af ​​enheden ikke afgørende. Men hvis du af en eller anden grund ikke er blandt dem, kan disse oplysninger være nyttige for dig.

Det antages, at lette vaskemaskiner har mindre stabilitet. Dette er især mærkbart, når du spinder, når enheden pludselig begynder at vibrere og hoppe. Derfor foretrækker mange en tungere model - jo tungere maskinen er, jo mere stabil er den.

Men meget tunge enheder bliver et reelt problem, når stilalka skal transporteres til en ny lejlighed eller til et servicecenter. Derfor er det bedre at holde på den gennemsnitlige indikator - læs mere om det nedenfor.

Vaskemaskine

Vaskemaskine

Vægt af en standard vaskemaskine

Vaskens standardvægt er en vanskelig definition, da det afhænger af en række meget forskellige faktorer, som vi nævnte i de foregående afsnit. De letteste modeller, der sælges i dag i butikker, vejer mindre end 30 kg, og den tyngste - mere end 100 kg.

Imidlertid er meget lette og meget tunge vaskemaskiner på markedet stadig et mindretal. De fleste modeller har en vægt mellem 50 og 80 kg. Dette er den indikator, du kan tage for gennemsnittet.

Hvis stilkens vægt er i området fra 50 til 80 kg, betyder det, at den har god modstand og desuden er fuldt transportabel.

I nedenstående video kan du se gennemsnitsvægten på nogle populære modeller af vaskemaskiner fra LG.

Tips til valg

  • Smalle vaskemaskiner er meget populære blandt ejere af små lejligheder. Men disse vaskemaskiner har en ulempe, som du skal vide om: et lille fodspor, der skaber stærke vibrationer under spinding. Derfor er producenterne ofte tungere de smalere modeller, hvilket gør dem mere stabile.
  • Når du vælger en vaskemaskine, skal du være opmærksom på en sådan faktor som tilstedeværelsen af ​​automatisk afbalancering. Dette er en forholdsvis ny funktion, som producenterne er udstyret med de nyeste modeller af skiver. Det styrer drejningshastigheden af ​​tromlen, hvilket forhindrer udseendet af vibrationer og støjforstærkning.

Vaskemaskiner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 28