Hvordan tænder jeg gasskolonnen?

Hvordan tænder jeg gasskolonnen?

Gaskolonner er en meget populær type vandvarmer. Plukker op en passende model og installerer den i en lejlighed eller et hus, det forbliver meget lille - for at lære at medtage en kolonne. Blandt de obligatoriske manipulationer skal man kalde åbningen af ​​et gastank, tilførsel af gas til enheden, samt åbningen af ​​en vandhaner, hvorigennem apparatet vil modtage koldt vand. I så fald afhænger dine handlinger af den type tænding, der bruges i din kolonnemodel.

Lukning af gaskolonnen

Sådan antændes tændingstypen?

Manuel tænding

Denne metode er allerede forældet og bruges meget sjældent i moderne kolonner. Sådanne anordninger er dårligt beskyttet mod både vandtryksfald og branddæmpning. Installer disse enheder, anbefales nu ikke.

Sådan tændes en søjle med manuel tænding:

  • Skru ventilen på vandhanen, der leverer vand inde i søjlen.
  • Brænd wicket ved hjælp af en kamp eller lightere.
  • Åbn ventilen på hanen, som føder gas ind i søjlen.
  • Nogle gange tager det lidt tid at tænde brænderen, indtil luften kommer ud af sin kanal. For at fremskynde processen skal du åbne og lukke varmt vandhanen flere gange ved først.

Gas kolonne med manuel tænding

Piezo tænding

Denne version af tændkolonnen er mere moderne og almindelig. Det er meget nemt at bruge, men det har en sådan ulempe som øget gasforbrug. Mens søjlen ikke virker, suger wicket stadig inde, så gassen bliver brændt hele tiden i små mængder.

Sådan lyser du en kolonne med en piezo gnist:

  • For at starte skal du trykke på en knap, der virker på det piezoelektriske element. Dette vil give en gnist for at antænde pilotbrænderens sikring.
  • Åbn hanen, som leverer gas til enheden.

I den følgende video vises dette tydeligt.

Automatisk tænding

Dette er den mest moderne og rentable mulighed for at antænde gaskolonner. Det kaldes også elektrisk, fordi det er baseret på transmission af en elektrisk gnist. Udtrykket leveres enten af ​​batterier eller ved en hydroturbin. Brænding vil blive styret af forskellige sensorer, og så snart brugeren lukker varmtvandsknappen, går sikringen ud.

Sådan tændes en søjle med elektrisk tænding:

  • Sørg for, at kolonnen leveres med gas og koldt vand.
  • Åbn varmt vandhanen.

Se et lille synspunkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 73