Strømforbrug af vaskemaskine

Strømforbrug af vaskemaskine

Strømmen af ​​vaskemaskiner kan være anderledes. For at bestemme den nøjagtige mængde kW, der forbruges af vaskemaskinen, skal du gøre dig fortrolig med oplysningerne på husholdningsapparatets klistermærke. Normalt limes denne klistermærke til maskinens krop. Du kan finde ud af oplysninger om styrken af ​​stilalk, hvis du angiver, hvilken klasse af energiforbrug der bruges i husholdningsapparater.

Hvad er forbruget af elektricitet?

Forbrug af elektrisk kraft af sådanne husholdningsapparater som vaskemaskine, ustabil og en variabel figur. Det hele afhænger af den særlige vaskeplan, mængden af ​​tøjvask og selvfølgelig typen af ​​materiale. Den gennemsnitlige effekt af vaskemaskinen kan nå 4 kW. I dag forsøger verden at spare ressourcer, så prøv at bruge flere husholdningsapparater, der tilhører klassen "A". Strømforbruget af sådant udstyr kan nå 1,5 kW / h.

Klasser af elforbrug vaskemaskine

Hvis du sletter ca. tre gange om ugen i ca. 2 timer, kan mængden af ​​forbrugt elektricitet nå 36 kWh pr. Måned.

Forbrug ved klasser

Klasser af vaskemaskiner

Strømforbrug

Klasse A +++

Den mindste mængde forbrugt energi. Vaskemaskiner klasse A +++ forbruge 0,15 kW / h pr. 1 kg vaske.

Klasse A +

0,17 kW / h pr. 1 kg vaskeri.

Klasse A

0,17-0,19 kW / h pr. 1 kg vaskeri.

Klasse B

0,19-0,23 kW / h pr. 1 kg vaskeri

Klasse C

0,23-0,27 kW pr. 1 kg vaskeri

Klasse D

0,27-0,31 kW pr. 1 kg vaskeri

Klasse E 0,31-0,35 kW pr. 1 kg vaskeri
Klasse F 0,35-0,39 kW pr. 1 kg vaskeri
Klasse G mere end 0,39 kW pr. 1 kg vaskeri

Klasserne E, F, G var tidligere. Moderne producenter med sådanne energiforbrugsklasser producerer ikke vaskemaskiner.

Vaskemaskinens energieffektivitetskoefficient

Ved udførelse af laboratorietest bruger specialister vask ved et temperaturregime på 60 grader. Bomuldslinned anvendes som viskelæder. Stylalkrumlen er lastet til maksimum. Alle beregninger, der bestemmer energieffektivitetsklassen, er baseret på denne vask.

Klasser af strømforbrug af vaskemaskinen

faktorer

Mange forskellige faktorer påvirker mængden af ​​vaskemaskine, der forbruges af kilowatt.

 • Levetid for husholdningsapparater. Dvs. jo mere vaskemaskinen fungerer, jo mere akkumulerer formationerne på TEN. Sådanne formationer komplicerer signifikant maskinens drift og processen med opvarmning af vand henholdsvis stigende strømforbrug;
 • Typer af stoffer og stoffer påvirker også stærkis strømforbrug af styalki. Sagen er, at vådt stof adskiller sig fra tørt i vægt og kræver derfor et andet forbrug af elektricitet;
 • Husholdningsapparaternes belastning påvirker kraftigt forbruget af elektricitet. Beregningen af ​​den forbrugte mængde elektricitet er taget for et kilo vasketøj, derfor jo mere du lægger tromlen, desto mere strøm har du brug for en vaskemaskine.
 • Vaskeprogrammet påvirker også elforbruget. Her er det sagt om temperaturen, som er nødvendig for vask. En høj temperatur kræver meget strøm. En lang vaskeproces øger antallet af forbrugte kilowatt.

Klasser af strømforbrug af vaskemaskinen

Sådan bestemmer du strømmen?

Først og fremmest er det nødvendigt at forstå, hvilke dele af husholdningsapparater der bruger elektricitet:

 • Elmotor. Dette hovedelement i vaskemaskinen er ansvarlig for at skabe de nødvendige drejninger af tromlen. De vigtigste typer af motorer, der anvendes til produktion af vaskemaskiner, omfatter en motor med direkte drev, en asynkron og kollektormotor. Den gennemsnitlige effektforbrug varierer fra 400 til 800 watt, dvs. fra 0,4 kW til 0,8 kW. Forresten bruger den sædvanlige vaskemodus mindre strøm end i spin-processen.
 • TEN, som er ansvarlig for opvarmning af vandet til den ønskede temperatur. Denne del af stilalken skaber også en fuldt automatiseret proces til tørring / vaskning af ting. Afhænger af kvaliteten af ​​vask fra valg af temperatur. Når der f.eks. Skylles i koldt vand, er varmeapparatet ikke tændt, men ved vask ved 90-95 grader virker varmelegemet maksimalt. Hver installeret TEN i vaskemaskinen har sin egen installerede kapacitet, som kan nå 2,9 kW. Derfor er jo højere kraften, jo hurtigere bliver vandet opvarmet.
 • Pumpe eller pumpe. Denne vigtige del af vaskemaskinen er designet til at udpumpe vand, som kan forekomme i forskellige stadier af vask. Pumper bruger i grunden op til 40 watt.
 • Kontrolpanelet, som omfatter radiokomponenter, forskellige pærer, nødvendige startkondensatorer, forskellige sensorer, en speciel programmerer og et elektronisk modul, kan forbruge op til 10 watt.

Strømforbrug af vaskemaskine

Hvordan spare penge?

Af den måde påvirker elforbruget i tillæg til ovenstående faktorer også andre aspekter. For eksempel er det uberettigede forbrug af elektricitet forbruges af vaskemaskinen.

 • For det første den uberettigede brug af tørretumbleren. Det er nødvendigt at prøve på blæsende solrige dage at tørre tøj på gaden og derved spare energiforbrug.
 • For det andet er det nødvendigt at vælge den rigtige vaskemodus, da et ukorrekt udvalgt program kan forbruge 30% ekstra kilowatt.
 • For det tredje, du skal fylde tromlen fuldt ud, for hvis du ikke gør det, bruger du 10-15% mere elektricitet. Derfor er det bedre at indlæse en fuld vask end et par små.
 • Og vigtigst af alt, Vaskemaskinen skal slås fra stikkontakten straks efter vask.

Strømforbrug af vaskemaskine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 12