Vægmonterede kedler

Vægmonterede kedler

Vandvarmer - en ting, der er yderst bekvemt selv for dem, der står over for manglen på varmt vand i rørene, er yderst sjældne. Derfor installeres sådanne anordninger ikke kun i forstæder, men også i lejligheder - for ikke at afhænge af uventede forebyggende værker på vandforsyningsnettet.

Vægmonteret kedel i køkkenet

Der er mange forskellige typer kedler til salg, som adskiller sig i flere parametre. Vi vil fortælle dig om forskellige typer vægvandvarmere og om funktionerne ved at vælge denne type enheder i dagens artikel.

Husholdning vægmonteret kedel

For de fleste af os er de mest almindelige kedler, der er monteret på en væg.

Vægmonteret kedel

typer

Vægmonterede kedler adskiller sig fra hinanden, primært ved hjælp af opvarmningsmetoden, som afhænger af den anvendte energitype. Der er to sorter:

  • vandvarmere, der arbejder fra gas;
  • vandvarmere, drevet af elektricitet.

Læs mere om hver af dem nedenfor.

Elvarmer

Gasvandvarmer

gas

Det er kendt, at gas er en billigere energikilde end elektricitet, og dermed er gaskedler mere rentable med hensyn til finansielle omkostninger. Men for at kunne installere en sådan enhed skal du forbinde til gasledningen. Derfor findes gasvandvarmere hyppigere i private hjem end i bylejligheder.

Vægmonteret gasvandvarmer

Blandt manglerne ved denne type kedel er det værd at bemærke vanskeligheden ved installation og behovet for at justere udstødningsventilationssystemet. Den optimale mulighed for anvendelse under sådanne forhold er gennemstrømningsgasvarmere, også kaldet "gaskolonner".

Gas kolonne

elektrisk

Denne slags kedler er mere almindelig, da de kan bruges næsten overalt. Men her er der nogle nuancer. For eksempel vil der ikke være nogen problemer med en lille strømindretning. Men hvis vandvarmerens kapacitet er mere end 5 kW, vil det være nødvendigt at udstyre et separat ledninger udstyret med en sikring. Fordelene ved elektriske kedler inkluderer enkel installation og drift.

Elektriske vandvarmere

Ud over konventionelle vandvarmere, der er drevet af elektricitet, er der indirekte type enheder. De henviser også til elektriske apparater, men opvarmning af vand sker ikke med elektricitet eller gas. Disse er opbevaringskedler, der bruger vand opvarmet i en varmekedel.

Vægmonteret indirekte varmekedel

kombineret

Man kan ikke undlade at nævne en anden type vægmonterede kedler, hvilket ikke er så ofte, men opstår stadig - enheder af kombineret type. De kombinerer principperne for virkningen af ​​elektriske og indirekte vandvarmere.

Arrangementet af kedler af denne type er ret simpelt: et lukket kabinet med en tank, gennem hvilken spolen passerer og et rørformet varmeelement, der arbejder fra elektricitet. Vandet fra varmekedlen gennem spolen kommer ind i tanken, hvor den opvarmes af TEN.

Vægmonteret kedel

En sådan kedel er en universel enhed, som er i stand til at tilvejebringe både direkte og indirekte opvarmning af vand afhængigt af årstiden. Sådanne indretninger kan operere både fra gas og fra elektrisk energi.





Kombineret vægkedelsoperationsordning

Tips til valg

Metoden til opvarmning af vand er en af ​​nøglerne, men på ingen måde det eneste kriterium for valg af kedel. Du bør overveje sådanne parametre som tankvolumen, form, type enhed, samt effekt- og maksimumparametre (opvarmningstid, temperatur osv.).





Væghængt kedel til husholdningsbehov

Hvis det er muligt, køb en vandvarmer fra pålidelige, dokumenterede producenter. Det største antal positive anmeldelser fra produkter fra firmaerne Hotpoint Ariston, Electrolux, Thermex, Gorenje, Atlanterhavet.





Vægmonteret gasvandvarmer





Vægmonteret elektrisk vandvarmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3