Vaskemaskine aktivator type

Vaskemaskine aktivator type

Selv om den automatiske maskine nu kan kaldes den mest almindelige version af en vaskemaskine, er der stadig mennesker, der af en eller anden grund ikke kan installere sådanne enheder derhjemme. De er reddet modeller af aktivatortype.

Godbidder

 • Aktiveringsmaskinen er ofte meget billigere end en maskine.
 • Enheden behøver ikke at blive tilsluttet en centraliseret vandforsyning.
 • Enheden sparer elektricitet, især hvis det er en simpel maskine, der straks lækker varmt vand.
 • I en sådan maskine kan vaskemidler til håndvask anvendes, hvilket også sparer penge.

midler til håndvask

 • På grund af det enkle design er nedbrydningen af ​​en sådan maskine en sjældenhed.
 • Aktivator type bil er praktisk til brug i landet.
 • I en sådan maskine kan du også spare på vand, hvis du vasker første hvide tøj og derefter i det samme vand løbe en vask af mørke ting.
 • Stop vaskningen i en lignende maskine til enhver tid.
 • Når du arbejder, aktiverer aktivatorerne næsten ikke, og de sletter helt stille.

vaskemaskine aktivator type

ulemper

 • Under vask i en sådan maskine forbruges mere vand og flere vaskemidler.
 • For at trække vand ind i apparatet, og også at dræne det fra maskinen, er det nødvendigt at manuelt. Sådanne mangler har dog ikke moderne modeller.
 • Efter vask i mange maskiner skal vasken skylles særskilt, så værten skal sætte mere indsats i det.
 • Vaskeklassen i aktivatorindretninger er meget lavere end i automatiske maskiner.
 • Nogle gange i skrivemaskinen af ​​aktivatortypen bryder vasketøjet på grund af indtrængningen af ​​vævet under aktivatoren.
 • Aktivatormaskinen kan ikke indbygges, da den er fyldt med sengetøj ovenfra.

ulemper ved en aktivator vaskemaskine

Forskelle fra automatiske maskiner

Aktivator maskine i forhold til automatisk:

 • Det har mindre funktionalitet. I en sådan skrivemaskine kan du stort set kun vaske dit vasketøj, og opvarmning og spinding er kun tilgængelig i nogle modeller.
 • Gør hurtigere. I gennemsnit tager en cyklus af en vask cirka 10 minutter.
 • Det er meget billigere.
 • Mere pålidelige og mindre tilbøjelige til at bryde.
 • Tillad ikke skylning af tøj og brug af aircondition.
 • Det tillader ikke at styre vandtemperaturen og rotationshastigheden.
 • Skal ikke tilsluttes vandforsyningssystemet, samt til kloaksystemet.

sammenligning af aktivator og automatisk maskine

enhed

Standardmaskinerne, som er af aktivatortypen, er ganske enkle. I deres design er der fire hoveddele - en tank af metal eller plast, suppleret med en elektrisk motor, en timer og en aktivator. Sidstnævnte er repræsenteret af en plastikcirkel, der har buler (ribber), hvilket bevirker vandbevægelse inde i tanken.

aktivering af maskinen

Efter indlæsning af vaskebeholderen inde og aktivering af timeren virker aktivatoren på vandet, hvoraf det sammen med tøjet begynder at rotere i en bestemt retning. Når vasken er færdig, fjernes vasken og skylles separat eller hældes rent vand i maskinen og tændes tøjet igen. I maskiner med en centrifuge sættes vasken i det og spinnen udføres.

Vaskemaskine Fairy med en centrifuge

arter

Blandt aktivatorerne er:

1. De enkleste modeller, hvis beskrivelse var højere. De kan være til stede ved manuel vridning, repræsenteret af to ruller (vådt vaskeri indsættes mellem dem og rullet).

vaskemaskine med manuel presning

2. Modeller med tryk (halvautomatiske maskiner). De vigtigste plus af disse aktivatorer er evnen til at vride ud vaskeri.

vaskemaskine med centrifuge

3. Modeller med opvarmning. Ved brug af sådanne anordninger er det ikke nødvendigt at opvarme vand separat, da den indbyggede radiator kan klare dette. Vaskning i disse maskiner er mere grundig end i enheder uden opvarmning.

forskellige typer aktivatorvaskemaskiner

4. Modeller med mindste dimensioner. Sådanne maskiner kaldes Baby for deres lille størrelse. Kapaciteten af ​​sådanne maskiner er op til 2 kg vaskeri. På grund af den lette transport er de bekvemme til brug i landet.

baby bil

5. Bobleaktivatorer. Disse er de mest moderne modeller af sådan teknologi, som giver forskellige driftsformer, herunder vask af uld og delikate stoffer. Vand i disse maskiner rekrutteres, opvarmes og drænes, og skylning i sådanne apparater er repræsenteret ved en luftbobleproces.

boble maskine

luftbobler

Flere oplysninger om boblemaskiner af aktivatortype kan findes ved at se denne video:

Med spinding

I nogle skrivemaskiner af aktivatortypen er der en udvidelse af deres funktionalitet, såsom spinding. Det er en centrifuge, der ofte er placeret ved siden af ​​vaskebadekaret i et hus. Slett i sådanne aktivatormaskiner som følger:

 1. Linned sættes i tanken med aktivatoren, hvor hovedvasken finder sted.
 2. Linned skylles i en separat beholder, for eksempel i et vandfyldt bad, bassin eller under vand fra vandhanen.
 3. Vasken lægges i en centrifuge til spinding.

Selvom denne vaskeproces omfatter manuel arbejdskraft, betragtes tilstedeværelsen af ​​spin som et plus, da det er næsten umuligt at skrue tøjet af med hånden, og centrifugen gør det godt.

tørretumbler

En typisk repræsentant for en aktivator type vaskemaskine med en spin funktion er en enhed Saturn ST-WK7618, hvis evner er demonstreret i den næste video.

Gennemse populære modeller

En af de mest almindelige modeller af aktivatormaskiner er Fairy. Det er en halvautomatisk maskine, hvor der er en centrifuge. Sortimentet af Fairy-maskiner er repræsenteret af et ret stort udvalg (mindst 12 modeller). Forskellen mellem dem er den anbefalede mængde af lastning, maskinens størrelse, arbejdskraften under vask og spinding, tilstedeværelse af en afløbspumpe, farve på skallen. I sådanne maskiner kan du vaske 2-3 kg vasketøj, og spinhastigheden i mange af dem er 1320 omdrejninger.

Desuden kan forbrugerne bruge automatiske Fairy-maskiner (MCMA-19GP og MCMA-21G), som gør det muligt at vaske 1,2-2,2 kg vaskeri. I sådanne maskiner er der 4-6 vaskemetoder, og spinding udføres med en hastighed på 850 omdrejninger. Styringen i disse enheder er mekanisk.

The Fairy Machine

Andre populære aktivator-type enheder er:

 • Baby. Dens vigtigste fordele er lille størrelse og letvægt. I en sådan maskine er det nemt at vaske lidt forurenet tøj hurtigt. Hun købes ofte for at give. I Malyutka-tanken vaskes 1-2 kg vaske. Apparatet har en slange, der hjælper med at dræne spildevandet. I de fleste tilfælde er der ingen klemme i Malyutka.
 • Renova WS 50. En repræsentant for halvautomatiske aktivatorer, hvor der er en centrifuge. I en sådan maskine kan du vaske op til 5 kg vaskeri på én gang. Tøj er presset ud med en hastighed på 1350 omdrejninger. I det komplette sæt er der slanger til vandrekruttering såvel som til dræning. Kontrol i dette apparat er mekanisk.
 • Oka-100. En anden semiautomatisk maskine, hvor der er en centrifuge. Enheden tilbyder vask i to tilstande - almindelig og delikat. Også i modellen er der et tvunget afløb.
 • Snow White XPB30-2000S. Billig model med mekanisk kontrol, hvor du kan vaske 3 kg vaskeri.
 • Assol XPB30-148S. I en sådan maskine uden at klemme, kan du vaske ad gangen op til 3 kg tøj. Varigheden af ​​en vask er 15 minutter. En sådan maskine vejer 7 kg, så det er let at transportere.
 • EVGO. Aktivator type maskiner af denne producent er repræsenteret af automatiske modeller med forskellige belastningsvolumen - fra 3,2 til 7 kg. I modeller med en gennemsnitlig belastning (5,5 kg) er der en funktionssvag logik, der sparer el og vand. De vigtigste fordele ved EVOHO-maskiner er enkel betjening og god vaskekvalitet.
 • Whirlpool Vantage. Automatisk maskine, hvis fordeler er berøringskontrol, bred funktionalitet og høj kvalitet på vask.
aktivatorbil i landet

Omtrentlige priser

Udgifterne til aktivatortypemaskinerne er meget lavere end mange apparater med en tromle. De billigste aktuatorer er malyutka-modellerne. De kan købes til 1500-3000 rubler. Fairy maskinerne koster lidt mere, deres gennemsnitlige omkostninger er 3500-4800 rubler. Den dyreste blandt aktivatorerne er automatiske modeller. Deres pris kan overstige 100 tusind rubler.

omkostninger til aktivator vaskemaskiner

anmeldelser

Aktiveringsmaskiner er ikke så mange fans, men ejere af sådanne enheder er ofte tilfredse med erhvervelsen, idet man noterer sig de lave omkostninger, pålideligheden af ​​maskinen, hurtig og ret høj kvalitet vask. En særskilt fordel kaldes små dimensioner og vægt af aktivatormodeller, som meget værdsættes af ejere af sommerhuse. Blandt minerne bemærker mange, at der er behov for at hælde vand og klemme tøjet manuelt. Der er også klager over skader på følsomme væv, når de udsættes for aktivatoren.

elskerinde af aktivatoren

reparationer

På grund af designens enkelhed er nedbrydningen af ​​aktivatorvaskemaskinen normalt forbundet med en timer eller en elektrisk motor. Det er ekstremt sjældent i apparatet med en plastank, at der forekommer en revne i tanken. Da der ikke er nogen elektronik i sådanne enheder, er sådanne maskiner mindre tilbøjelige til at mislykkes.

reparation af aktivatorvaskemaskiner

Til hvem passer det?

Aktivator type biler er efterspurgte:

 • Med lav indkomst, så du ikke kan installere en hjemmemaskine.
 • Ejere af lejligheder og huse, hvor der ikke er rindende vand eller sanitet.
 • Til brug i landet.
 • Unge familier, der bor i en lejet lejlighed.
 • Har unge forældre, der hurtigt vil vaske baby tøj.
unge forældre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =