Kappe af huset udenfor: materialer og teknologier

Nogle byggematerialer, hvorfra væggene opstilles, medfører straks behovet for udvendig dekoration af huset: billedet er meget grimt. Andre kan miste interessen i løbet af tiden. Og det tredje tilfælde er den omfattende dannelse af revner, som "behandles", men resultaterne forbliver synlige. I alle disse tilfælde opstår spørgsmålet: "Sådan dekorerer du huset udefra." Og oftere er det nødvendigt at "sy" - uden at bruge en løsning eller lignende, der kræver mange penge og tid. Jeg vil gøre alt hurtigt og, meget ønskeligt - billigt og, hvis det er muligt - med mine egne hænder. Mærkeligt nok, men valget af materialer og teknologier er og betydeligt.

Grundlæggende regler

Når du vælger materialer til plating af huset fra gaden, skal du huske at for at opretholde normal luftfugtighed i lokalerne, bør materialets dampgennemtrængelighed falde fra indersiden til ydersiden. Det vil sige, den ydre overflade skal bedre udføre damp end væggets materiale. Derefter vil den høje fugtighed, der er karakteristisk for vores boliger, fjernes gennem væggene på en naturlig måde (forklaringerne på billedet).

Bestemme, hvordan man bedst kan sy huset udefra, glem ikke at overveje materialets dampgennemtrængelighed

Bestemme, hvordan man bedst kan sy huset udefra, glem ikke at overveje materialets dampgennemtrængelighed

Hvis dette princip overtrædes, vil fugt akkumulere ved grænsen af ​​materialer med forskellig dampgennemtrængelighed. Det kondenserer, skaber betingelser for forfatning, udvikling af svampe og skimmelsvamp. Om vinteren fryser det, ødelægger vægmateriale og / eller overflader. Før eller senere skal et sådant system afmonteres og ændres.

Hele problemerne er, at dette krav kun er opfyldt af træ. De fleste af de andre materialer til udvendig udsmykning af huset har en lav dampgennemtrængelighed. Løser problemet på to måder:

 • En ventileret facade er arrangeret. Mellem væggen eller laget af isolering (med høj dampgennemtrængelighed) og finish efterlader et ventileret hul i bredde fra 60 mm til 150 mm. I bunden af ​​huden skal ventilationshullene være 75 cm lange2 for hver 20 m2 Vægge, herunder vinduer og døre. Luft kommer ind gennem dem. Udløbshuller findes øverst. Med en sådan anordning fjernes fugt fra materialet fra væggen eller varmeren, og den ydre hud beskytter mod nedbør og udfører en dekorativ funktion.

  Princippet om at afslutte huset udefra ved hjælp af en ventileret facade

  Princippet om afslutning af huset ved hjælp af en ventileret facade

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  80 − = 71