Anti-vibratiemat voor wasmachine

Anti-vibratiemat voor wasmachine

Moderne wasmachines zijn handig, economisch, kwaliteit wassen en uitwringen, maar er is een "maar". Vaak als het wassen en wringen van de machine trilt, zo erg dat je in het volgende appartement kunt horen hoe ze loopt. Hoewel de fabrikant en verzekert dat zijn wasmachine bijna geruisloos is, toont de praktijk het tegenovergestelde. Een van de gemakkelijkste manieren om trillingen te elimineren, is om een ​​anti-vibratiemat onder de wasmachine te plaatsen.

Oorzaken van vibratie en eliminatiemethoden

De meest voorkomende oorzaak van trillingen bij het wassen en wringen is een onjuiste installatie van de wasmachine.

Een belangrijke installatieregel is het gebruik van het niveau tijdens de installatie. Maar zelfs als de installatie waterpas is, kan een trillingsprobleem ontstaan. Het gebeurt in appartementen waar de vloeren ongelijk zijn aangelegd. Een roem van perfect vlakke vloeren in het huis kan niet iedereen. Het is niet betaalbaar om de vloeren te herstructureren, en dit proces vereist tijd en energie. Om dit probleem op te lossen, kunt u de poten afzonderlijk in de hoogte afstellen.

De poten aanpassen aan de hoogte van de wasmachine

Dit proces is eenvoudig en u hebt hiervoor alleen een sleutel nodig. Moderne wasmachines hebben hun poten afzonderlijk aangepast, dus voor een deel zal het probleem van ongelijke vloeren worden opgelost. In hoogte verstelbare voeten worden bevestigd met een speciale moer. Om te controleren hoe correct de wasmachine is geïnstalleerd, hoeft u alleen maar te schudden. Als de auto stevig staat en niet wankelt, dan is het goed gedaan. Maar zelfs door de hoogte van de poten aan te passen, bestaat de mogelijkheid dat het probleem na een tijdje terugkeert, omdat de poten van de wasmachine de eigenschap hebben los te komen.

De voeten van de wasmachine met een sleutel vastschroeven

Nadat alle poten zijn afgesteld, draait u de moeren aan op de behuizing van de machine

Een andere oorzaak van trillingen is de onbalans van de wasdistributie over de trommel. Dit gebeurt wanneer verschillende stoffen of linnengoed worden gewist. In dekbedovertrekken en kussenslopen voortdurend iets gevuld. Als gevolg hiervan krijg je van de machine één grote knobbel, die moet worden ontrafeld. Om dit te voorkomen, moet u proberen om kleding van vergelijkbare stoffen te wassen. Dekbedovertrekken en kussenslopen moeten worden opgevouwen, zodat ander linnengoed niet in de openingen kan komen.

wasmachine met linnen

Een ongelijke verdeling van het wasgoed over de trommel kan trillingen in de wasmachine veroorzaken

Als, ondanks alle genomen maatregelen, het probleem van trillingen actueel is, koop dan een antivibratiemat die onder de wasmachine past. Wij vestigen uw aandacht op het feit dat het alleen de moeite waard is om het te kopen nadat u de juistheid van de installatie van de apparatuur hebt gecontroleerd.

lot

De anti-vibratiemat is gemaakt van rubber en wordt vooral gebruikt voor het installeren van wasmachines. Het past precies op de vloer en maakt alle onregelmatigheden gladder.

Trillingdempende mat - eigenschappen

Hierdoor wordt de machine op een meer effen oppervlak geïnstalleerd. Tapijten dempen de trillingen, waardoor de levensduur van de wasmachine kan worden verlengd.

Anti-vibratiemat onder de wasmachine

Anti-vibratiemat is beter om meteen te leggen bij het installeren van een wasmachine

Anti-vibratiemat

U kunt de anti-vibratiemat opnemen voor elke breedte van de wasmachine

Sommige van de modellen in de uitverkoop hebben zelfs een ruisonderdrukkende laag. Het assortiment moderne antitrilmatten is zo breed dat het mogelijk is om dit accessoire te selecteren voor bijna elke maat van de wasmachine. Matten die in winkels worden verkocht, zijn absoluut onschadelijk en kunnen worden gebruikt in woongebouwen bij temperaturen van -40 C tot +120 C.

Wanneer moet ik installeren?

Koop en gebruik de mat beter bij het kopen van een wasmachine. Idealiter zijn gladde vloeren zelden te vinden, dus de mat is overbodig. En nadat u het hebt geïnstalleerd vanaf de eerste dagen dat u de machine hebt gebruikt, voorkomt u mogelijke schade aan onderdelen als gevolg van trillingen.

De anti-vibratiemat onder de wasmachine

Prijzen en waar te kopen?

Je kunt de accessoires doorlopen naar de wasmachine in dezelfde winkel waar je het hebt gekocht. Winkels met huishoudelijke apparaten en sanitair - daar moet u op zoek naar een antivibratiedeken. Als u niet helemaal begrijpt wat voor tapijt u nodig heeft voor uw wasmachine, zal een goede winkel altijd minzame adviseurs helpen. Zij zullen u helpen een vloerkleed te kiezen waarbij rekening wordt gehouden met de eigenschappen van uw wasmachine, het gewicht en de afmetingen.

Als je een kleed koopt, moet je de wasmachine meten. Het kleed moet in lengte en breedte bij elkaar passen.

De prijs voor antitrilmatten varieert gemiddeld van 1000 roebel en meer. Hoewel je het meest eenvoudige vloerkleed kunt kopen, kost dit ongeveer 600 roebel. De kosten zijn afhankelijk van de grootte, de aanwezigheid van extra ruisonderdrukkende en dempende lagen.

Anti-vibratiemat voor wasmachine

beoordelingen

Op internet kunt u veel beoordelingen over antitrillingsmatten vinden. Iemand ziet het effect van hun gebruik en iemand gelooft dat hij geld verspild heeft. Negatieve feedback is in de regel geassocieerd met de verkeerde installatie van de wasmachine. Ondanks de aanwezigheid van negatieve beoordelingen, worden de voordelen van antivibratiematten gewaardeerd door de gebruikers. Hoewel voor sommigen de kosten van de antivibratiecoating groot genoeg zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1